madas 10.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Chciałbym gorąco polecić firmę "Realizator", doskonała i fachowa brygada. Zajmują się naprawde wieloma rzeczami: układanie podłóg, malowanie, gipsy, całe mieszkania, domki drewniane i nie tylko, dosłownie wszystko a nawet więcej przy tym bardzo fachowo. Nie mam żadnych zastrzezeń co do tej firmy. Gorąco polecam, bliżej zainteresowanych prosze o wiadomość na maila. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 10.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Chciałbym gorąco polecić firmę "Realizator", doskonała i fachowa brygada. Zajmują się naprawde wieloma rzeczami: układanie podłóg, malowanie, gipsy, całe mieszkania, domki drewniane i nie tylko, dosłownie wszystko a nawet więcej przy tym bardzo fachowo. Nie mam żadnych zastrzezeń co do tej firmy. Gorąco polecam, bliżej zainteresowanych prosze o wiadomość na maila. [email protected] Trudno byś jako właściciel (a tak podejrzewam) miał do swojej firmy jakieś zastrzeżenia. Nie taki sposób reklamy kolego. Taka reklama wprost zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Chciałbym gorąco polecić firmę "Realizator", doskonała i fachowa brygada. Zajmują się naprawde wieloma rzeczami: układanie podłóg, malowanie, gipsy, całe mieszkania, domki drewniane i nie tylko, dosłownie wszystko a nawet więcej przy tym bardzo fachowo. Nie mam żadnych zastrzezeń co do tej firmy. Gorąco polecam, bliżej zainteresowanych prosze o wiadomość na maila. [email protected] ...kucharz, kelner, akrobata, w wolnych chwilach szpieg-amator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 22.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 a skąd wy wiecie napewno że on sam siebie reklamuje????? bo ja mam takie podejrzenie ale nie mając pewności nie smiałabym tak napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 - nadał sobie nick - madas - zainteresowanych prosi o wiadomośc na maila madas....@ ..... pewności nie mamy, ale jest to nadzwyczaj prawdopodobne, zresztą, jak widzisz post był jednorazowy - reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SyMa 05.05.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Reklama firm "zaprzyjaźnionych" zaczyna być plagą na forum. Jestem na etapie poszukiwania ekip dekarzy i hydraulików, w związku z tym szperam we wszystkich możliwych miejscach na forum. Właśnie w kilku miejscach znalazłam silnie polecanę ekipę. Coś mnie podkusiło i wyszukała wszystkie posty osoby "reklamującej" i co się okazało. wszystkie "wpisy" to reklama jednego wykonawcy w róznych miejscach. No cóż nic dodać, nić ująć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1000 05.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Reklama firm "zaprzyjaźnionych" zaczyna być plagą na forum. Jestem na etapie poszukiwania ekip dekarzy i hydraulików, w związku z tym szperam we wszystkich możliwych miejscach na forum. Właśnie w kilku miejscach znalazłam silnie polecanę ekipę. Coś mnie podkusiło i wyszukała wszystkie posty osoby "reklamującej" i co się okazało. wszystkie "wpisy" to reklama jednego wykonawcy w róznych miejscach. No cóż nic dodać, nić ująć. Pozdrawiam Można wiedzieć o kim mówisz? dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SyMa 08.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Nie chcę wymieniać tej osoby. Po co, może rzeczywiście zarejestrowała się po wybudowaniu domu, żeby innym polecić swoją ekipę (choć wydaje mi się to mało wiarygodne). Jeżeli chcesz uniknąć sytuacji w której skorzystasz z oferty osób samoreklamujących się, znajdź inne posty tej osoby i zobacz, czy dotyczyły one tylko reklamy ekipy czy też innych tematów.PozdrawiamSyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Można wiedzieć o kim mówisz? Jest tego dużo, np. Jakub_Z Selena202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts