pattaya 14.03.2006 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 I dlatego kupiłem bilety VIP. Na płytę też czuję się zbyt staro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 14.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Z tym słuchaniem to ja mam dobrze. Przyszła żonka też w klimacie i nie ma problemu, a dzieci nie mam. Ja nigdy nie lubiłem Metalicy, jest dla mnie zbyt populistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.03.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Posłuchaj Killem All,Master of puppets,Ride the lightingTo była wspaniała Metallica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.03.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hej Metalowcy... też mi się łza w oku kręci jak tak rozpraiacie. G'n'R jakoś mnie nigdy nie kręciło( te kocie miałczenie Axla ) Metallica faktycznie się skończyła wraz z " ...and Justice... namiętnie męczę Kata... w aucie żona nie bardzo mnie rozumie...niestety. ACDC of course. a starzy Acidzi? ludzie! toż to była zmarnowana kapela.takie show jak oni robili!! teraz poszedłem trochę w gitarowego bluesa...posłuchajcie śp. Stiviego Ray Voughana. ja padłem na kolanka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.03.2006 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 To kup sobie płytkę G3 live! Satriani,Vai i Johnson na jednym koncercie. Palce lizać A pamięta ktoś takie kapele jak Asia,Journey,Michael Schenker Group,Damn Yankees? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 a Ronnie James Dio? szczególnie z okresu Dio właśnie.. a o Sabbatach nawet nie wspomnę. byłem na koncercie w spodku. jescze jako studencik. najdroższy koncert w moim życiu. kupiłem kilka biletów , coby pokonikować . iwszystko byłoby oki, ale spodek był nabity do maxa a w kasie jeszce 1000 biletuf . pojechałem na jakieś 800stuf do tyłu, hehe wtedy to dla mnie była kasa.... ale koncertu nie zapomne, Ozzi śpiewający z wiadrem na głowie... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.03.2006 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Lubię Ronniego też z okresu w Rainbow.Chciałbym jeszcze obejrzeć na żywo Kiss i Motley Crue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.03.2006 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No i WASP!!!!Uwielbiam ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.03.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Właśnie się dowiedziałem,że w cenie biletu VIP jest parking,catering i gadżety,podarunki. Mam nadzieję,że rozwiąże to problem parkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 21.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No to prawdziwy VIP będziesz, zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.03.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Nie zazdrość stary! Raz się żyje! Kupuj bilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 22.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jak ja wydam kase na 2 bilety + dojazd +jedzenie itp to mnie wypłata wyjdzie. A nie lubie na kolację kruszonej cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.03.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trudno. Pojedziemy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 23.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 a ja sobie tak myślę że komuś się kasa skończyła i ... musi zarobic na legendzie. Poza tym z pierwotnego składu został tylko Axel, a jak dla mnie to legenda powstała w oparciu o stary skład, więc teraz to może byc lipa pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 24.03.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tu sie niestety zgodzę.... co to za G'N'R bes slash'a?hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.03.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Może być lipa.Ale jak nie zobaczę ,to nie będę wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.03.2006 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Przyszły bilety!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 10.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Biletów zazdroszcze, ale tylko troche.To juz nie to samo G'n'R... Pozostaje sluchanie w "domowym zaciszu". Slucha żona, mšż a najbardziej 5letnia dziecia( nie ma co, ma "spaczony gust muzyczny" juz od kolyski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarp 06.05.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 To juz nie gunsi. Podstarzały Axl, pewnie przed koncertem się upije i będzie po balu. Na kawałki z Appetite for Destruction czy Use Your Illusion też nie ma co liczyć. Aczkolwiek nie ukrywam, że gdyby było blizej to bym się wybrał . Niespełnione marzenie z młodości hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.05.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja się oczywiście zgadzam z Wami wszystkimi,że to nie ci sami Gunsi co 15-18 lat temu.Ale skąd ta pewność,że będzie to kiepski koncert?Dlaczego nie ma co liczyć na kawałki z Appetite czy Use?Czy ktoś ich słyszał przez ostatnie kilka lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts