premiumpremium 22.05.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Gdy Gunsi byli młodzi i piękni, to stwierdzili, ze dla Polaków i Żydów śpiewać nie będą... A teraz już nie są młodzi i piękni, a za coś trzeba żyć, i dlatego dadzą koncert nawet w Polsce. Taka jest moja opinia. Fanów strzelb od razu przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.05.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Opinia opinią,ale nie powtarzaj tanich sensacji za brukowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Opinia opinią,ale nie powtarzaj tanich sensacji za brukowcami. Nie powtarzam tanich sensacji, brukowców nie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.06.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Już niestety po.Koncert był bardzo dobry.Może nie wspaniały ale bardzo dobry.Weszliśmy na stadion jak grała Kobranocka.Lubię ich ale mieli słabe nagłośnienie i chyba zły dzień.Poszliśmy na darmowy catering.Piwo Lech,sałatki,kanapki,pierogi(dobre!!),kiełbaski i napoje.Niespodzianką dla mnie było to,że wystąpi Sebastian Bach-wokalista Skid Row.Ucieszyłem się bo zawsze lubiłem tą kapelę.Zaczął Oddział Zamknięty-nieźle.Pograli,pośpiewali.Było mokro po deszczu.Potem największy przystojniacha rocka-Sebastian Bach.Grali kawałki Skid Row-Slave to the Grind,18 and life,I remember you,Youth gone wild,Monkey business.Same najlepsze.Potężny i charakterystyczny wokal.Zagrali baaaaaaardzo super.Ciekawostką był polski gitarzysta w składzie.No i czekamy na Axla.Poszedł dym ,podkład muzyczny jak z krypty.I nagle..........Pierwsze takty Welcome to the jungle.Wszyscy oszaleli,skaczemy,wyjemy,tańczymy.Są!!!!!!!Axel ma chyba niezbyt długie dredy spięte w kucyk.Pierwsze wycie wokalisty i oddychamy z ulgą.To ten sam głos co dawniej!!!Te same ruchy,których nikt nie jest w stanie skopiować.Liczę gości na scenie.Oprócz Axla trzech gitarzystów plus bas,klawisze i bębniarz.Na keybordzie Dizzy Reed.Grają dobrze,bardzo dobrze.Potem It's so easy i Mr.Brownstone.Potem o ile pamiętam nowy kawałek z Chinesse Democracy.I nagle bomba!!!!Sweet child o'mine!!!!!!!!!!Najwspanialszy ich numer.Publika zwariowała.Poszły Nightrain,zagrane na gitarze Don't Cry,November Rain,ze dwa nowe kawałki(bardzo OK),You Could be mine,Patience.Na scenę wpadł Sebastian Bach i we dwóch brawurowo zaśpiewali My Michelle!!Co za wykonanie!Dwa potężne,świetne głosy.I największa niespodzianka-Izzy Stradlin.Jeden ze starych Gunsów grał już do końca.Out ta get me,Live and let die,Knockin on a heaven's door.Koniec?Wszyscy stoją i skandują:GUNS AND ROSES!GUNS AND ROSES!Wrócili ,zagrali dwa nowe numery.Wszyscy wiemy,że na koniec będzie Paradise City.I jest !Super zagrany,cztery gitary,Axel szaleje,publika też.Koniec.Niestety.Warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 16.06.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 No zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.06.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Oczywiście buchnąłem plakat.Oprawię i powieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 23.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Też byłem na tym koncercie Na płycie,w tłumie skaczącym i spiewającym Świetny koncert.Szkoda,że nie ma juz w Gunsach Slasha.Solówki obecnych gitarzystów w prównaniu ze Slashem brzmiały blado.Axel dobry jak za strych dobrych lat.Paradise City spiewał trzymając w ręku prześcieradło(chyba przescieradło) z napisem :"Axl take us to the Paradise City". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts