Zochna 11.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 1950 ja nie watpie , ja sie tak utwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Brawo Selek Nawet nie sadzilam , ze Ty taki inteligent i jezyku ojczystym obeznany , mowie o tych przypadkowych wyjatkach A co z ta zolta karteczka , czy to przez tesciowa czy za co insze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 11.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Widziałes zebym w watku dla samcow szukał "wysokiej poprzeczki" ?? Właśnie..... wbrew temu co o sobie piszesz Twoje "wklejki" w omawianym wątku są niskich lotów. "Krótki kurs WKPb" nic tutaj nie pomoże" - a kto mowił ze ma byc krotki .. ...jesli chcesz cos zmienic to trzeba pomoc..ale aktywnie wystarczy napisac :ze ó zamkniete piszemy w zakonczeniach rzeczownikow ..ówka , ów ,ówna ..wyj. to skuwka -zasuwka u otwarte piszemy zawsze na koncu wyrazu ...i na poczatku z wyjatkiem osemka, owczesny ...itd...TU POLE POPISU DLA CIEBIE Już mnie w tym zastąpiłeś. Zresztą całkowicie niepotrzebnie. Powtarzam - mason0 zasady pisowni zna lecz ich z sobie wiadomych względów nie stosuje. owszem byłem banowany ..ale od Ciebie jako wzorowego "obywatela tego forum " moge chyba wymagac troche innego poziomu ..co ?? ... Raz nazywasz mnie misiem a raz wzorowym obywatelem tego forum.... Czyżbyś jakimś niezdrowym afektem do mojej skromnej osoby selimeczku zapałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 11.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Alez sie watek rozkrecil. A tak na marginesie (zreszta wszyscy tu juz na marginesie ) - selim cos zoltego ci sie przykleilo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Brawo Selek Nawet nie sadzilam , ze Ty taki inteligent i jezyku ojczystym obeznany , mowie o tych przypadkowych wyjatkach A co z ta zolta karteczka , czy to przez tesciowa czy za co insze? Rrmmi Seluś mial dostac tytuł "Siersciuch forumowy" a nie "Żólta kartka" chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 11.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Alez sie watek rozkrecil. A tak na marginesie (zreszta wszyscy tu juz na marginesie ) - selim cos zoltego ci sie przykleilo??? Więc może warto ten wątek na tym zakończyć? Do zobaczenia w innym wątku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Maksiu ta zółta kartka to odegranie sie za tamto jak mniemam ??Yogi vel Wowka ...te Twoje pozdrowienia fałszywie brzmią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Rowniez mi sie tak skojarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 to dobrze Ci sie skojarzyło ....juz kiedys Fredro napisał ze mądra krytyka oswieca a głupia gasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Selimm, dorosłe kocury już tak nie podskakują, Co to się robiło, aby się ustatkowały.................. aaaa, już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.03.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 weterynarz i wymiśkować ale tak na prawdę to kocur był ostatnio spokojny, naprawdę nie wiem za co ta żólta kartka, być może komuś selim się już kojarzy z najgorszym, i nie jest ważne co robi, ale kto to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Selimm, dorosłe kocury już tak nie podskakują, Co to się robiło, aby się ustatkowały.................. aaaa, już wiem ja tez wiem ale nie moze nam przeciez Selek sopranem ....pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts