Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

problem z teściową

mason0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Widziałes zebym w watku dla samcow szukał "wysokiej poprzeczki" ??

Właśnie..... wbrew temu co o sobie piszesz Twoje "wklejki" w omawianym wątku są niskich lotów.

"Krótki kurs WKPb" nic tutaj nie pomoże" - a kto mowił ze ma byc krotki .. :wink: ...jesli chcesz cos zmienic to trzeba pomoc..ale aktywnie

wystarczy napisac :ze ó zamkniete piszemy w zakonczeniach rzeczownikow ..ówka , ów ,ówna ..wyj. to skuwka -zasuwka

u otwarte piszemy zawsze na koncu wyrazu ...i na poczatku z wyjatkiem osemka, owczesny ...itd...TU POLE POPISU DLA CIEBIE

Już mnie w tym zastąpiłeś. Zresztą całkowicie niepotrzebnie.

Powtarzam - mason0 zasady pisowni zna lecz ich z sobie wiadomych względów nie stosuje.

owszem byłem banowany :lol: ..ale od Ciebie jako wzorowego "obywatela tego forum " moge chyba wymagac troche innego poziomu ..co ?? :wink: ...

Raz nazywasz mnie misiem a raz wzorowym obywatelem tego forum....

Czyżbyś jakimś niezdrowym afektem do mojej skromnej osoby selimeczku zapałał? :p :wink:

Brawo Selek :D

Nawet nie sadzilam , ze Ty taki inteligent i jezyku ojczystym obeznany , mowie o tych przypadkowych wyjatkach :roll:

A co z ta zolta karteczka , czy to przez tesciowa czy za co insze?

Rrmmi Seluś mial dostac tytuł "Siersciuch forumowy" a nie "Żólta kartka"

chyba.... :o :D