Patos 11.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Gdyby w tekście mason0 chodziło jedynie o wyraz córka pisany przemiennie jako curka lub corka to zbył bym to milczeniem. Podobnie jak zbyłem milczeniem pojawienie się w pewnym tekście w tym wątku słowa Podejżewam. [/b] psssssyyyyt Bo jeszcze ktoś pomyśli, że to ja tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 11.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Mysle Misiu Yogi ze niepotrzebnie chłopaka w kompleksy wpedzasz publicznie go obnazając - obok słowa ortografi jest jeszcze słowo ..takt rozumiem ze oprocz "polewki" oferujesz pomoc koledze z zasad poprawnej pisowni ! ...np..ż z kropką stawiamy po społgłosce n zas po literach l,ł , r musimy stawiać ż takze w wyrazach rodzimych no to co Misiu ...do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 11.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Selimm Kurcze odbierasz mi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 11.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ... - obok słowa ortografi jest jeszcze słowo ..takt I kto to mówi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ... - obok słowa ortografi jest jeszcze słowo ..takt I kto to mówi ...... ja a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ... - obok słowa ortografi jest jeszcze słowo ..takt I kto to mówi ...... a tego to już nie rozumiem, a kiedy selim był nietaktowny, owszem jest choleryk, ale to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 11.03.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Fakt. Taktowny jest bardzo, nie rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Od inteligentnych ludzi trzeba wymagac wiele ..tak jak w przypadku Misia Yogi ....jak Cie to drazni to mu pomoz ..proste nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Od inteligentnych ludzi trzeba wymagac wiele ..tak jak w przypadku Misia Yogi ....jak Cie to drazni to mu pomoz ..proste nie ? ps. (mala prywata ) Selimm nie wytrzymałam i napisałam pare pytan do pewnego dziennika i pewnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 11.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ... świadczy o jego niechlujnym podejściu do osób ...Świadczy to o arogancji i braku taktu.... Tak! dokładnie tak samo odbieram takie posty. ... Z tym trzeba walczyć. Walczyć nawet terapią szokową. Nie! z tym się nie zgadzam. Po tym jak człowiek pisze, można sobie o nim wyrobić zdanie. Po sposobie pisania, mogę się zorientować co sobą reprezentuje. Podobną ocenę można wyciągnąć po sposobie zachowania, ubierania, mówienia, (żucia ) itd. W kontaktach z ludźmi nie zwracam im uwagi, ale obserwuję i wyciągam wnioski. W dobie komputerów i telefonów ze słownikiem, każdy tekst można sprawdzić. Ludzie czasem tak mają, potrafią projektować komputery, ale nie mogą nauczyć się jak pisze się słowo: "też". Ja tak mam i nikt tego nie zauważa. To kwestia odrobiny chęci. Wystarczy mieć w tle jakikolwiek program sprawdzający pisownie. Pisany tekst kopiuję do schowka, wpisuje do edytora, poprawiam błędy i z powrotem przenoszę... np. na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 11.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Od inteligentnych ludzi trzeba wymagac wiele ..tak jak w przypadku Misia Yogi ....jak Cie to drazni to mu pomoz ..proste nie ? Mam nadzieję, że poprzez zwrócenie uwagi mu pomogłem. Pomogłem zrozumieć jak odbierana jest taka wyjątkowo niechlujna wypowiedź. I to obojętnie czy przez osobę która mu zwróci uwagę czy też przez osobę która w milczeniu „wyrobi” sobie negatywną opinię na jego temat. Podkreślam, że styl zaprezentowany przez mason0 był wyjątkowy. Dlatego też i moja reakcja także była wyjątkowa. P.s. Chciałbym nadmienić, że zwrócenie uwagi na priv o popełnionym błędzie niewiele daje. Reakcja jest prawie, że żadna. Wiem coś o tym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Nie no Yogi jak pieron mu pomogłeś ale kompleksy pogłębić ... zeby to zmienić to wysil sie i napisz konkretnie w "kwiatkach" ktorych popełnił czemu piszemy tak a nie inaczej ! ps. pomin wyrazy ktorych nie da sie wyjasnic np. moje ulubione zrzęda , narzekać , życie , próżny ,żałosny wtedy bede naprawde przekonany ze chciałes chłopakowi pomoc ... a co stwierdzenia - i kto to mowi ..to odpowiadam ..dogryzam ale nie ponizam ...i wybieram sobie "wysoką poprzeczke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 11.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Po tym jak człowiek pisze, można sobie o nim wyrobić zdanie. Po sposobie pisania, mogę się zorientować co sobą reprezentuje. Podobną ocenę można wyciągnąć po sposobie zachowania, ubierania, mówienia, (żucia ) itd. W kontaktach z ludźmi nie zwracam im uwagi, ale obserwuję i wyciągam wnioski. Podkreślam! wcale nie muszę sobie wyrabiać zdania negatywnego. Ktoś może doskonale przyklejać płytki do ściany, ale nie potrafić pisać i nie oznacza to, że jeśli pisze niepoprawnie, to źle układa płytki. Wszystko to trzeba brać pod uwagę i dostosować się do sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 11.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Nie no Yogi jak pieron mu pomogłeś ale kompleksy pogłębić ... zeby to zmienić to wysil sie i napisz konkretnie w "kwiatkach" ktorych popełnił czemu piszemy tak a nie inaczej ! selimm - "Krótki kurs WKPb" nic tutaj nie pomoże. To nie jest nieznajomość zasad. To co zaprezentował mason0 to jest po prostu lenistwo i lekceważenie interlokutora. I właśnie na taki przykład lekceważenia (i mojej osoby) zareagowałem. a co stwierdzenia - i kto to mowi ..to odpowiadam ..dogryzam ale nie ponizam ...i wybieram sobie "wysoką poprzeczke" selimmie - prześledź dokładnie ten wątek. Zobacz jak wyglądał mój pierwszy post. Na tym poscie chciałem zakończyć swój udział w tej dyskusji. Zobacz dlaczego napisałem swoje kolejne posty. A co do wysokiej poprzeczki to widać ją zwłaszcza w wątku "Tylko dla samców" Owszem, część "wklejek" jest zabawna (a nawet bardzo) ale część w moim (i nie tylko) odczuciu obsceniczna i wulgarna. Ps. Nie jestem tego całkowicie pewien ale zdaje się, że z jakichś powodów byłeś nawet kilkakrotnie banowany? Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 A co do wysokiej poprzeczki to widać ją zwłaszcza w wątku "Tylko dla samców" Owszem, część "wklejek" jest zabawna (a nawet bardzo) ale część w moim (i nie tylko) odczuciu obsceniczna i wulgarna. Ps. Nie jestem tego całkowicie pewien ale zdaje się, że z jakichś powodów byłeś nawet kilkakrotnie banowany? Nieprawdaż? już na noże a tak jeszcze jedno, ponieważ ja też poczułem się wywołany do tablicy, ten wątek jest taki jaki jest, TYLKO DLA SAMCóW skoro jest dla Ciebie wulgarny i obsceniczny, to dlaczego do niego zaglądasz, czy nie przypadkiem, z niezdrowej ciekawości, a także, po to, żebyś później mógł właśnie tak napisać i uspokoić swoje sumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 a zaczeło sie tak niewinnie... wszystkiemu winna teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Widziałes zebym w watku dla samcow szukał "wysokiej poprzeczki" ?? "Krótki kurs WKPb" nic tutaj nie pomoże" - a kto mowił ze ma byc krotki .. ...jesli chcesz cos zmienic to trzeba pomoc..ale aktywnie wystarczy napisac :ze ó zamkniete piszemy w zakonczeniach rzeczownikow ..ówka , ów ,ówna ..wyj. to skuwka -zasuwka u otwarte piszemy zawsze na koncu wyrazu ...i na poczatku z wyjatkiem osemka, owczesny ...itd...TU POLE POPISU DLA CIEBIE owszem byłem banowany ..ale od Ciebie jako wzorowego "obywatela tego forum " moge chyba wymagac troche innego poziomu ..co ?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.03.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 moje ulubione zrzęda , narzekać , (...) , próżny ,żałosny wtedy bede naprawde przekonany ze chciałes chłopakowi pomoc ... a co stwierdzenia - i kto to mowi ..to odpowiadam ..dogryzam ale nie ponizam ...i wybieram sobie "wysoką poprzeczke" selimmek - rozumiem ze dobór "ulubionych niewyjasnialnych" jest przypadkowy . oczywiscie Ja tam ide glosowac na selimma - zeby Mu ten Tytul dali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Zochna, jak mogłaś wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts