Gość 10.02.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Witam!Mam pytanie jakie panele położyć ,a konkretnie jakiej firmy , żeby się dobrze układały mam do wyboru classen,kronopol,prospan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 10.02.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Diabeł tkwi w szczegółach Panel do suchego pomieszczenia, gdzie sie chodzi tylko w kapciach moze być byle jaki (byle kolor i faktura sie podobały ) Natomiast tam gdzie może coś się wylać, gdzie czasem bywa wilgotno lub gdzie się wchodzi w butach lepiej nie oszczędzać, bo: 1. Od (minimalnej i chwilowej nawet) wilgoci w gorszych panelach pęcznieją krawędzie i w efekcie szybciej się zcierają (np.: po zwykłym myciu mopem na mokro) 2. Po 2 latach w przejsciach gzdie się chodzi, albo stoi fotel na kółkach panel jest wytarty (nie nadaje się na korytarze i ruchliwe pokoje) BTW. Im ciemniejszy panel tym bardziej to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek27mad 10.02.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Wiesz, tak Ci powiem: mam panele drewniane i laminowane. Wygląd jest OK, woda wylana tu i tu czyni szkody (różne ), ale odczucia mam różne - na laminowanych zaczynam świecić ) Mam na myśli szybsze elektryzowanie się. Może to kwestia podkładu pod panelami (chyba mam i papier i gąbkę), może to wyłącznie prywatne odczucia (chociaż żona się ze mną zgadza), i w końcu - nie o to pytałeś , ale przemyśl i to przed wyborem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts