Gringo... 11.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Czy ktos zna firme przedajaca dochowke firmy Jopek w W-wie lub okolicach ? Jesli tak to prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 11.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Widzę, że szukasz kłopotów. Zastanów się póki czas.Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 11.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Przychylam się do opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gringo... 17.03.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Czemu klopotow? mam juz pokryty dach ta dachowka i nie narzekam. Chodzi mi o to ze musze jeszcze dokupic kilka gasiarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjans1 17.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Czy firma JOPEK to jest cos felernego proszę mnie oświeciś. Mam możność nabyć tą tachówkę-nie jestem dilerem tylko inwestorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gringo... 18.03.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Lucjans ja juz pokrylem dach ta dachowka i nie narzekam. Musze jeszcze dokupic kilka elementow a nie chce jechac do fabryki na Slask bo dla mnie za daleko. Dlatego tez zapytalem o sprzedawce na Mazowszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 18.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Czy firma JOPEK to jest cos felernego proszę mnie oświeciś. Mam możność nabyć tą tachówkę-nie jestem dilerem tylko inwestorem Jeśli nie musisz nie kupuj, są karpiówki innych firm - jeśli już musi być karpiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjans1 29.03.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam po wybudowaniu to jast rok caszu Kupilem: Cretyna Creatona nie jopka--nie istotne ważne by nie otpadaly po wichurach Ale to był rok 10 klg--mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts