zielonooka 11.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Był tu taki wątek o kotku z białaczka! (chyba z wroclawia jest kotek) proszono o pilne znalezienie mu domu i naczej mial trafic do schroniska a ze wzgledu na to ze chory na kocią białaczke - poraktycznie uspiony NIE MOGE TEGO WATKU ZNALESC!!!! nie pamietam tez juz kto go załozył - jesli pamietacie lub lepiej wam dziala wyszukiwarka napiszcie jedna osoba sie tym zainteresowala - to nic pewnego ale moze jakim cudem ja nawet nie wiem czy kotek juz nie zostal uspiony chcialabym sie dowiedziec co sie u niego dzieje bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 12.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Tym kotkiem jest Tygryń z Wrocławia pisała o nim Marianna Guzikowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.03.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 nie do Marianny wysłam wiad. prywatna bo tez mi sie wydawalo ze to ona pisala - ale nie, to ktos inny (czy ten watek zostal wykasowany? nie moge go znalesc a byl sprzed miesiaca gora 1,5 a nie sprzed roku przeciez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 12.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38861 To sprawa Tygrynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.03.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 dziekuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 12.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Sorry, pisałam o Tygryniu! Przeprosiny wysłałam na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 NAJPIĘKNIEJSZE TYGRYSY – Toruń – BARDZO PILNE!!! (nr 4641) Województwo: kujawsko-pomorskie 2005-12-24 Te dwa kotki są bardzo wyjątkowe. Nie mają długiej, kolorowej sierści, nie mruczą dla każdego. Życie zostało im uratowane aż 2 razy. Raz od śmierci na ulicy, a drugi od strasznej choroby. Przeżyły to, a teraz czekają na kogoś bardzo wyjątkowego, kto je pokocha, kto da im szansę. Są dość nieśmiałe, ale jeśli ktoś da im dużo miłości i cierpliwości zrozumieją wreszcie, że świat nie jest zły. Są śliczne, kuwetkowe, mają ok 6-7 miesiecy, mają przemiłe - mięciutkie futerka i są pięknie tygryskowe. Ich sytuację najlepiej, idelanie oddaje fragment książki \"Mały książę\" Antoine de Saint-Exupery\'ego: \"Lecz jakbyś mnie oswoił, moje życie nabrałoby blasku. Z daleka będę rozpoznawał twoje kroki - tak różne od innych.(...) Twoje kroki wywabią mnie z jamy jak dźwięki muzyki. Lis zamilkł i długo przypatrywał się Małemu Ksieciu. - Proszę Cię... oswój mnie- powiedział- Poznaje się tylko to, co się oswoi - powiedział lis. Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma sklepu z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! Jak sie to robi? -spytał Mały Książe. Trzeba być bardzo cierpliwym (...) Bedę spogladać na Ciebie kątem oka, a ty nic nie powiesz. Mowa jest źródłem nieporozumień. Lecz każdego dnia będziesz mógł siadać trochę bliżej... Gdy bedziesz miał przyjść na przykład o czwartej po południu, już o trzeciej zacznę odczuwać radość. Im bardziej czas się będzie posuwać do przodu tym będę szczęśliwszy. O czwartej będę podniecony i zaniepokojony: poznam cenę szczęścia! Żegnaj - odpowiedział lis. A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Kontakt: Fundacja KOT, e-mail: [email protected], telefon: 698 175 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts