Marcin B 11.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Z góry dziękuję za wszelkie komantarze i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2006 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Trzymajcie się, będę Wam kibicował. Stan surowy to i tak bardzo dużo. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 12.03.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Trzymajcie się, będę Wam kibicował. Stan surowy to i tak bardzo dużo. Trzymam kciuki. Dziękujemy bardzo. Na razie mamy tylko stan zerowy. Ale od najbliższego poniedziałku ruszamy. Materiały już są murarze także potwierdzili przyjazd. Życzymy także powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ja tez trzymam kciuki. Macie ladne miejsce na dom. No i ulice - prawdziwą. Nie otwieraja sie wszystkie zdjecia, niestety.., moze z tym da sie cos zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czy macie szanse na wprowadzkę w 2006? Pewnie, jeśli tylko nie zblokuje Was brak funduszy (tak jak nas ). Z całego serca tego Wam życzę. Ps. Whisperom w rok się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 12.03.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czy macie szanse na wprowadzkę w 2006? Pewnie, jeśli tylko nie zblokuje Was brak funduszy (tak jak nas ). Z całego serca tego Wam życzę. Ps. Whisperom w rok się udało Dotychczas blokuje nas tylko pogoda. Mam nadzieję, że od jutra ruszymy. Finansowanie budowy mam opracowane (wiem, że każdy tak mówi na początku) Życzymy powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Teraz juz widze wszystkie fotki. Ale to bedzie piekny dom. No i musi sie udac! Pewnie, ze w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Przy naszych wahaniach pogodowych nie spieszyłbym sie aż tak z budowš...lepiej poczekać aż mrozy w końcu pójdš sobie w diabły niż zdrapywać przemarznięta zaprawę. Mały z zimnej Rumunii...eee.... Rumii. A i powodzenia i 3-mam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Marcin B innym się udało to i Wam się uda.Trzymam kciuki i życzę samych trafnych decyzji.POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 14.03.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dziękujemy wszystkim za słowa otuchy i serdeczne życzenia.Mam nadzieję, że postawimy na swoim. Przykro nam że tak późno włączyliśmy się aktywnie w to forum.Tyle życzliwych osób i porad. DZIĘKUJEMY. Mamy nadzieję, że będzie jeszcze niejedna okazja by się poznać. Życzymy wszstkim spełnienia swych marzeń budowlnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dziękujemy wszystkim za słowa otuchy i serdeczne życzenia. Mam nadzieję, że postawimy na swoim. Przykro nam że tak późno włączyliśmy się aktywnie w to forum. Tyle życzliwych osób i porad. DZIĘKUJEMY. Mamy nadzieję, że będzie jeszcze niejedna okazja by się poznać. Życzymy wszstkim spełnienia swych marzeń budowlnych. Ja Wam zaraz podziękuję! W mordę! Chcecie zapeszyć? Za "powodzenia" się nie dziękuje...! ...........więc jeszcze raz - powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.03.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No to jeszcze raz za Małym POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.03.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Marcin - zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 bardzo fajny projekt, chyba indywidualny ? Jesteście odważni że już murujecie my nadal czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 24.03.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dobrze, ja będę pierwszy. gratuluję ci Kasiu: - pomysłu, - wytrwałości, - zaskoczenia mnie, - staranności wykonania, - dbałości o szczegóły. Twój mąż P.S. To był najpiękniejszy prezent jaki mogłem dostać na urodziny (które już niedługo ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasiu Marcina B GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podpisuję się pod wszystkimi pochwałami obiema rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No, no makieta robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Kasiu od Marcina B. masz złote rączki i całe morze cierpliwości.Makieta jest bardzo realistyczna a wnętrza to prawdziwy majstersztyk.Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Z OKazjii Podłączenia Wodyhttp://img87.imageshack.us/img87/3809/2569332uy.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VanGelerth 01.04.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Czy to musiało przytrafić akurat właśnie nam? Na dzisiejszej wizycie pani inspektor nadzoru stwierdziła, że cały budynek jest równo o 1m dłuższy !!! Nie za bardzo wiem co powiedzieć, strasznie Ci współczuję...zastanawiam się tylko jak to est możliwe ? bo nawet jeśli geodeta się kopnął to jak wymierzyła to reszta ekipy ? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts