Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Willa Jazgotka

Recommended Posts

Gratulacje super macie domek,

makiety Kasi też bardzo mnie użekły,

Kasiu bardzo Ci zazdroszczę takich umiejętności,

bardzo podoba mi się kolor elewacji Waszego domku

i kolor opasek wokól okien,Marcin mógłbyś napisać jaki to kolor?

Tynk na elewacji to Weber Terranova krzemianowo-silikonowy extra -clean TD 336 kolor 105C , natomiast na opaski dokupiliśmy tynk tej samej firmy, ale nie produkowany na zlecenie tylko gotowy z Castoramy kolor CAS11.

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marcin B

mam pytanie, zauwazyłam, że macie ogrzewanie podłogowe, napisz proszę czy wygrzewaliście podłogę przed położeniem płytek. Nie wiem czy sciągać już kafelkarza czy też wstrzymać się do momentu podłączenia domu do gazu i wygrzania podłogi.

Nie wygrzewaliśmy podłogi, choć też o tym wcześniej czytałem.

Odczekaliśmy za to ok miesiąca od położenia kafelek.

Ogrzewanie mamy częściowo za pomocą grzejników a częściowo podłogowe, tak więc możemy sobie zamykać odpowiednie obwody, aby np. nie nagrzewać zbyt wcześnie kafelek.

Dawno się nie odzywaliśmy ale nie było jakoś okazji w ostatnim czasie ...

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem waszego domku :o :o :o :D

Łazienki są śliczne. Tempo budowy robi wrażnie! Ale skąd Wy na to wszystko wzieliście kasę 8) :o !

My na razie ciągle jeszcze daleko w polu :(

W tym roku już chyba nie damy rady.

Pozdrowionka

Dawno tu nie zagladalam a tu takie zmiany!!! :o Cos pieknego!!! Wszystko mi sie bardzo podoba. Dom z zewnatrz, zrobil sie na prawde ladny, piekne kolory, wszystko dopasowane. W srodku cudnie. Bardzo mi sie podoba Wasza kuchnia i duza lazienka. Slow zabraklo...Na prawde jestem pod wrazeniem tego co dokonaliscie i w jakim tepie... :p

Czy mozesz powiedziec co to za kolor na scianie w sypialni, ten czerwony, albo raczej bordowy...

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...