Marcin B 02.11.2006 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Gratulacje super macie domek, makiety Kasi też bardzo mnie użekły, Kasiu bardzo Ci zazdroszczę takich umiejętności, bardzo podoba mi się kolor elewacji Waszego domku i kolor opasek wokól okien,Marcin mógłbyś napisać jaki to kolor? Tynk na elewacji to Weber Terranova krzemianowo-silikonowy extra -clean TD 336 kolor 105C , natomiast na opaski dokupiliśmy tynk tej samej firmy, ale nie produkowany na zlecenie tylko gotowy z Castoramy kolor CAS11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 02.11.2006 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Marcin B mam pytanie, zauwazyłam, że macie ogrzewanie podłogowe, napisz proszę czy wygrzewaliście podłogę przed położeniem płytek. Nie wiem czy sciągać już kafelkarza czy też wstrzymać się do momentu podłączenia domu do gazu i wygrzania podłogi. Nie wygrzewaliśmy podłogi, choć też o tym wcześniej czytałem. Odczekaliśmy za to ok miesiąca od położenia kafelek. Ogrzewanie mamy częściowo za pomocą grzejników a częściowo podłogowe, tak więc możemy sobie zamykać odpowiednie obwody, aby np. nie nagrzewać zbyt wcześnie kafelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 03.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dawno się nie odzywaliśmy ale nie było jakoś okazji w ostatnim czasie ... Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem waszego domku Łazienki są śliczne. Tempo budowy robi wrażnie! Ale skąd Wy na to wszystko wzieliście kasę ! My na razie ciągle jeszcze daleko w polu W tym roku już chyba nie damy rady. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dawno tu nie zagladalam a tu takie zmiany!!! Cos pieknego!!! Wszystko mi sie bardzo podoba. Dom z zewnatrz, zrobil sie na prawde ladny, piekne kolory, wszystko dopasowane. W srodku cudnie. Bardzo mi sie podoba Wasza kuchnia i duza lazienka. Slow zabraklo...Na prawde jestem pod wrazeniem tego co dokonaliscie i w jakim tepie... Czy mozesz powiedziec co to za kolor na scianie w sypialni, ten czerwony, albo raczej bordowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 03.11.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Robercie i Ago dzięki, Wam też się uda STOP Bądźcie dobrej myśli STOP kasa z kredytu się już kończy STOP zostało jedynie na barierkę i brukarza STOP do końca roku macie jeszcze dwa miesiące STOP pogoda się poprawi POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 03.11.2006 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Droga Zeljko, Kolorek był wykonywany na poczekaniu w markecie , brrrrrrrrr wg wzornika. Na Dekoralu, Akrylit W.Nie potrafię go nazwać, ale raczej bordo niż czerwony. Ale specjalnie dla ciebie jutro w dzienniku zdjęcia "z tym kolorkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 03.11.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Gratulacje,gniazdko macie przepiękne,a jeśli można zapytać to co to macie na szybie w łazience? Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 To czekam na nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Łazienki bardzo ładne, ale ta pierwsza po prostu super, zdolną masz tą Twoją żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.11.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 DOM PIĘKNY! DUŻY, ALE I PIĘKNY!Łazienki super, kuchnie też bardzo ładne. Kolory w sypialni odjazdowe. Proszę powiedz czemu macie 2 kuchnie i aż 3 łazienki. Czy z Wami będzie mieszkał jeszcze ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 25.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 OGROMNIE się cieszymy że już zakończyliście budowę BRAWO! Życzymy Wam wszystkiego dobrego w nowym domku Mamy nadzieję, że będziecie nadal odwiedzać forum muratora i nas wspierać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/new2/boze236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts