kasia64 01.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Marcin mam nadzieję, że to dowcip na 1 kwietnia i Prima Aprilis Jeżeli nie to chyba lepiej rozebrać ten kawał ściany http://img223.imageshack.us/img223/8895/egg121pc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Zdecydowanie myślę, że to prima aprilis. A to zdjęcie to za pomysł. http://www.kartki.bej.pl/kartki/dariusz_tomczyszyn/duuuzo_usmiechu_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 01.04.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dziekuję wszystkim za współczucie i dobre rady. Zarówno na forum jak i telefoniczne oraz na gg. Mam nadzieję, że żart się udał. Jednak po przeczytaniu i wysłuchaniu rad pojechałem na budowę i sprawdziłem (tak dla absolutnej pewności) czy wszystko jest w porządku z tymi wymiarami. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia oraz całego weekendu pełnego dobrego humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 13.04.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Widać że u Was sporo się dzieje. Prace budowlane bardzo szybko postępują . Tak trzymać !!! My na razie czekamy na pozwolenie na budowę Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 13.04.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zupełnie zapomnieliśmy o jednej rzeczy. Życzymy Wam Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych i oczywiście mokrego dyngusa Zeljka wysłałaś ładną karteczkę Może i nam coś prześlesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam ! poczytalam z przyjemnoscia - podoba mi sie ten optymizm jednak rozumiem ze makieta to taki doping dla Ciebie zeby ten realny dom tez juz stanal gdzies tam piszesz ze zmeczony pracami budowlanymi - ale...jaka satysfakcja!!!! pozdrawiam i oczywiscie dolaczam zyczenia swiateczne dla Ciebie i Twojej rodzinki! http://images1.fotosik.pl/50/kopjg578nopjyrea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Marcinie i Kasiu !!!!http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Marcin jakie to szczęście że jestem delikatnie mówiąc -objedzona bo ta Twoja szynka i kiełbaski wyglądają rewelacyjnie,pychota i aż ślinka leci,mniam,mniam.Zdolne bestie jesteście - takie rarytasy,GRATULUJĘ http://img97.imageshack.us/img97/7265/idholeastp14qq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 17.04.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Było to pyszne i bardzo ciekawe doświadczenie.Bedzie trzeba jeszcze powtórzyć. Święta, święta i po świętach.Niestety jutro do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Marcin czy poza tym że Ci się nie podoba masz jakieś konkretne zarzuty? Czekam na opinię inspektora i Ty też spokojnie poczekaj i nie martw się na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 20.04.2006 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Tak jeden konkretny: niechlujność zbrojenia. Byłem załamany. Na szczęście po ok. 2 godz. trochę mi przeszło.A budowlańcy (po moim ponownym przyjeździe) stwierdzili że już się nauczyli !!! Grzecznie zapytali, czy tak może być? Powiedziałem tylko, aby od razu robili poprawnie. Po co później rozbierać?I poprawiać? Odezwę się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 SUPER!!!!!!!!!!!!Czekam na fotki tego stropu.Fajnie że dobrze się skończyło. To chyba była pierwsza lekcja budowania,oby takich jak najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dawaj te fotki,jedna to za mało aby oczka napaść tym wspaniałym(mam nadzieję) widokiem. Cieszę się że ekipa doszła z Tobą do porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 26.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nam też krótko ( 5 dni) po kupnie działki zrobili śliczna ulicę z chodnikiem z kostki. Tylko, że my mamy dopiero wytyczony budynek, ale jak czyatm takie dzienniki jak Wasz to wierze, że my tez zdążymy przed zimą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 26.04.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jeżeli mogę coś poradzić, to sprawdzona (polacana przez znajomych i koniecznie z oględzinami wykonanych prac) brygada budowalna i dobry kierownik budowy (jeżeli nie jesteś w stanie doglądać wszystkiego sam - niestety trzeba się znać na budownictwie). My niestety polecieliśmy na kasę i teraz mamy za swoje (tzn. trzeba wszystkiego pilnować). Brygada jest tania, ale z małym dośwaidczeniem.Wszystkie ich propozycje i uwagi wynikaja z chęci oszczędzenia na robociznie, bo materiałów to ja im akurat nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 28.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 oj muszę to napisać więźba jest piękna marzyłam o takiej ale niestety będzie bez rzeźbień no nic przeżyje ale odbije sobie przy oknach no a prace idą do przodu wielkimi krokami, jestem pod wrażeniem szybkości, ekipy i ilości zdjęć na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 29.04.2006 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Beti Idzie szybko, choć chciałbym chciałbym niektóre prace przyspieszyć.Np. wprowadzając drugą małą ekipę do tarasów wejść i podjazdów i do ogrodzenia. Wg harmonogramu jesteśmy 1 tydzień w plecy. Budowlańcy wyjeżdżają na długi weekend. I chcą przyjechać dopiero 8.05.Dziś będę rozmawiał na ten temat, bo dla mnie to za późno.Tym bardziej, że cieśla na nich nie będzie czekał. A co do zdjęć to lubię pstrykać wszystko i wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Marcin muszę Cię pochwalić - godnie świętowałeś i kawałek roboty wykonałeś(co prawda porządkowej ale ta też jest ważna)A u siebie na swoim to się chce pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts