kasia64 05.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Idziesz z tą budową jak przecinak.A impreza na swoich włościach to bajka,prawdziwa bajka............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Marcin nie było tego wcześniej widać,ale chałupa to będzie jak dzwon.Pięknie to wszystko Ci idzie.Można tylko gratulować. GRATULACYJKI!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 06.05.2006 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Dzięki Kasiu, Faktycznie, jak się stanie blisko to wydaje sie duży. A poza tym, kondygnacje są normalnej wysokości. Od frontu lekkie obniżenie terenu ok. 0,5m. Powierzchnia zabudowy 156m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W/g metrów zabudowy to rzeczywiście nie jest bardzo dużo,ale mało też nie. W każdym razie ładnie się prezentuje.Kojarzy mi się z dostojną siedzibą rodzinną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nonono - niele! Wyglšda jak hamerykańska willa (jak na razie). Myslę że po wykończeniu chatka będzie jednš z ładniejszych w okolicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 NO MARCINIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeleciałeś z tą budową jak huragan. Niedawno tylko fundamenty były a tu chałupa jak dzwon z piękną wiechą.Teraz będę trzymać kciuki za ciąg dalszy.Życzę powodzenia i serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 24.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 WIELKIE GRATULACJE! Miło popatrzeć jak szybko przebrnęliście ten etap budowy Oglądając Wasze postępy dostajemy siłę i wiarę w to że i nam się uda! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.06.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 PUK,PUK,PUK Co słychać? Czemu nie ma wpisów w dzienniku? Czekam na wiadomości i pozdrawiam cała rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 15.06.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 No właśnie. My również zauważyliśmy Waszą dłuższą nieobecność na forum. Co nowego u Was? Czekamy na nowy post.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 marcin witaj po przerwie Napisz cosik wiecej Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 28.06.2006 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Będzie Kasiu, będzie. Małymi partiami, bo w tym tygodniu nic oprócz porządków się nie wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 29.06.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A powiedz mi jak wypadł test betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 29.06.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dzięki za przypomnienie. Test betonu wypadł nieciekawie.Nie wiem tylko z czyjej winy (mojej czy betoniarni) Prasa po 28 dniach pokazała wynik 14,6 i 15,0 MPa.Ja zamawiałem beton B20. Moim błędem było pobranie tylko dwóch próbek (betonowych kostek)Nie pozwala to wyeliminować błędów np. przy przy wykonywaniu próbki.Choć wiedziałem o tym wcześniej to niestey nie miałem więcej pojemników. Próby młotkiem Schmidta pokazywały różne wyniki (większość powyżej B20) Tak więc nie robiłem z tego wielkiego zamieszania. Choć nieomieszkałem powiadomić o wynikach badań dostawcy betonu. Następnego dnia rano, punktualnie na umówioną godzinę zjawił się dyrektor techniczny dostawcy i własnym młotkiem potwierdził moje pomiary z budowy. Niestety nie mam przy sobie fotek z wydrukiem. Ale wieczorkiem wrzucę je na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Marcin pogoniłeś do przodu - szanse na przeprowadzkę w tym roku coraz bardziej realne,nawet dla sceptyków - a ja głosowałam pozytywnie.Czekam na zdjątka dachówki - bo nie widzę jaki to kolorek Pozdrawiam serdecznie i jak zawsze trzymam kciuki za kolejne ekipy.POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Spokojnie-w takim tempie dadzą radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 29.06.2006 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Mam nadzieję, że damy radę. Choć spraw nie ubywa, a wręcz przeciwnie pojawiają się coraz to nowe. Mamy zamówione już ogrodzenie Kasiu, specjalnie dla ciebie - nasz dach wygląda tak: ftp://colors:[email protected]/www/jazgotka/07%20Widok%20domu/P1030428.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Marcin - normalnie dzielnica willowa... pięknie. A z rowerkami jeszcze musimy poczekać. Ostatnio była propozycja tramwaju wodnego na Hel, a potem ścieżką rowerową do Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 29.06.2006 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Marzę o wolnej chwili na rowerek. Zaległości coraz więcej.Na budowie mnóstwo prac.Domek nad jeziorem nie przygotowany na sezon.No i ten mundial. Nie ma na nic czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Marzę o wolnej chwili na rowerek. Zaległości coraz więcej. Na budowie mnóstwo prac. Domek nad jeziorem nie przygotowany na sezon. No i ten mundial. Nie ma na nic czasu. Ale ja o niedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Marcin PIĘKNY DACH !!!! Jak dom ma dachową czapeczkę to przestaje już być budową i zmienia się we WSPANIAŁY WYMARZONY DOM Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts