kasia64 30.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 No po prostu zajefajnie.Nigdy nie myślałam że będę podziwiać rury i kabelki.Ale jest fajowo.Gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 30.06.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Widzimy że zaległości w dzienniku nadrobione Ale poszliście z tą Waszą budową Aż miło popatrzeć Ten Wasz domek zaczyna wyglądać jak prawdziwa Willa Trzymamy kciuki za dalsze powodzenie w następnych etapach budowy! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 30.06.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jeszcze nie nadrobiłem wszystkich zaległości,a tu już problemy ze zdjęciami. Dzięki za kciuki. Powodzenia także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.07.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Marcin tych okien to trochę masz .Bardzo ładny masz kolor bramy garażowej - napisz jaki to kolor Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 02.07.2006 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Jest to złoty dąb.Drzwi wejściowe też będą w tym kolorze.(można to zobaczyć na makiecie - zdjęcie trochę wcześniej) Okna jednak chcieliśmy białe. Wszystko w kolorze złoty dąb nie pasowało nam. Dookoła nich będą białe opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Bardzo ładna ta brama.Co do okien też planujemy białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Marcin - najważniejsze że we własnym nowym domciu piwo i grill smakuje... a polecam znalezienie miejsca na ognisko. Takie małe ale żeby było. Troszkę kamieni , jakieś ławeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 04.07.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Właśnie pozostałości drewna konstrukcyjnego zamierzam przeznaczyć na jakieś ławeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Właśnie pozostałości drewna konstrukcyjnego zamierzam przeznaczyć na jakieś ławeczki. No i już jest jakis pomysł! Może jakies resztki palet jeszcze...ja mam ale jakoś się zebrać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 05.07.2006 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ja tak serio, zostawiłem choć mogłem oddać w wolnych chwilach zamierzam coś wystrugać na razie jestem na etapie wyboru wzoru i oczekiwania na wolną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ja tak serio, zostawiłem choć mogłem oddać w wolnych chwilach zamierzam coś wystrugać na razie jestem na etapie wyboru wzoru i oczekiwania na wolną chwilę Ja też zupełnie serio...mam nawet takie 1,6 do 2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jazgotku, ale cudny widok z okna . Wprost nie mogę oczu nacieszyć. A willa ogromna. Napisz ile ma metrów kwadratowych. Hmmm, wygląda mi jak hotel. Czy masz zamiar przyjmować w niej turystów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 06.07.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tak widok piękny ale z domku nad jeziorem. Niestety z Jazgotki widok na inne domy (niektóre nowe niektóre stare) Ale od czasu do czasu wyjeżdżamy do domku nad jezioro. Ostatnio rzadziej. Zapewne domyślasz się z jakiego powodu? Za to do morza "z lotu ptaka" jest jakieś 3 km ale z Jazgotki nic nie widac. Jazgotka ma pu 215 m2 a całkowita 250m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Co do gazowni to gazu nie podłšczš do czasu jak nie będa podłšczone urzšdzenia. Co do hydraulików - choroba jest sezon i o ekipy trudno... Znam f-y z których (mimo dobrej kasy) ludzie pojechali za granice z dnia na dzień. I to sporo takich przypadków... Wczoraj miało do mojej f-y przyjć trzech nowych, wszystko ustalone i...nikt sie nie zjawił. Bezrobocie k...a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 No,no skrzyneczka(rozdzielnia) robi wrażenie ja w domu będę się chyba tyłem do mojej obracać bo się boję wszelkich prądowych ustrojstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 07.07.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Kasiu, Cieszy mnie tówj kupiec (dobrze że małymi napisałaś, nie ma co zapeszac) Tarez to już ruszy z kopytra. Opisuj koniecznie każde wbicie lopat, każdy wymurowany bloczek i cegłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 OkOKOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 08.07.2006 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Kasiu, Cieszy mnie twój kupiec (dobrze że małymi napisałaś, nie ma co zapeszac) Tarez to już ruszy z kopyta. Opisuj koniecznie każde wbicie łopat, każdy wymurowany bloczek i cegłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Fajnie mieć taki domek nad jeziorem . A Wasza willa jest ogromna, stąd pomyślałam, że willa + jezioro=pensjonat . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No,no ogrodzenie bogato zdobione będzie współgrało z dostojną siedzibą Jazgotków A skrzynka brrr.....zamknęlam oczy - ma działać i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts