ANNNJA 12.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gratuluje przeprowadzki...i dobrego humorystycznego pisania, TY to masz talent,...ale jakoś mało zdjęć u Ciebie..a raczej żadnego na ostatniej stronie dziennika- przeczytałam cały , bardzo zabawny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 aaaaa, przepraszam, byłam i na 1stronie, masz masz pare zdjątek..z czego masz ten zewnetrzny taras?? a schody wew?? fajnie fajnie to wyglada...eh..... a teraz my na pudłach, jeszcze pare tygodni, a pudła też zbieram, zbieram, i wydawało mi się że nam starczy, jest koło 20szt..a ty mnie zbiłeś z tropu, ..to może trzeba dozbierać jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 12.12.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej - schody są sosnowe, a taras.. hmm, chyba też - nie pamiętam, dawno to było - tzn. konstrukcja nośna bo desek jeszcze nie ma - a wymyśliłem sobie drewno egzotyczne, które niestety kosztuje, ale nie trzeba co roku malować. Te belki konstrukcyjne były malowane przed 2 laty a wołają już pędzla dosyć głośno Co do pudeł - nasza firma przeprowadzkowa wypożycza je nieodpłatnie za kaucją - osobiście polecam to rozwiązanie, bo "sklepowe" są często albo za duże albo za małe, albo są uszkodzone... Nam poszło lekko licząc ze 100 szt łącznie z tymi co nam panowie dowieźli. Tak mnie naszło jeszcze jedno przemyślenie - kładąc instalację elektryczną warto dać w każdym narożniku pokoju w odległości powiedzmy z 50 cm od samego narożnika po 2 puchy, i je zatynkować, niekoniecznie od razu montować gniazdko. Myśmy wszystko niby zaplanowali i w zasadzie jest ok, z tym że mamy sporo gniazdek niewykorzystanych (większość ) i kilka, których nie ma, a by się przydały. A wracając do tematu internetu - dziś mam edge'a na 2-3 kreski i jest naprawdę ok. Więcej mi nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.12.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dużo MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/oqdt1221536853m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 22.12.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dzięki za piękne życzenia od pięknej nieznajomej Ja też życzę wszystkim Gościom mojego dzienniczka samych radosnych chwil, a w Święta - krótkiego przystanku, oddechu, nabrania dystansu do codziennej gonitwy i przemyślenia krótkiego, ale jakże ważnego pytania - czy dom dla nas, czy my dla domu? Bo czasem lubi się to nam pomieszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Hej Fajnie, że wrzucasz co tam słychać u Was Ciekawie sie czyta jak wygląda życie w "praniu" po przeprowadzce ... Co do drewna masz rację. Też byłem w szoku " miałem całą masę ścinków po więźbie. Skłądaowałem w otwartej chałupie, tylko mającej dach w skrzyniach zbitych z palet. Myślałem że wszystko powysycha na wiór. A gdzie tam Jak uprzątałem przed tynkami, to drewno na spodzie mokre i popleśniałe. A na zewnątrz jak teraz leży, często nieprzykryte, bardziej suche jest Co do rur od DGP : adam_mk opisywał bodjaże cos takiego, żeby rurę "fabryczną" owinąć np. paskiem 10 cm wełny mineralnej i wszystko razem zawinąć w folie taką rozwijaną z rolki, często owijają nią palety ... Taką "parówkę" zrobić. Podobno sie mocno poprawia parametry .. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 30.12.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Faktycznie, znalazłem ten post - ciekawy pomysł, folię namierzyłem w Casto czy Liroyu po kilkanaście zł/rolka, a wełny trochę mi zostało ale chyba z paczkę muszę dokupić, szkoda dutków żeby wróblom w łapy grzało DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Cudownej zabawy, spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym 2009 roku :) Buziaczki http://www.sheldonbaseball.org/dogs+and+fireworks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 31.12.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Na maksa radości, niech w Nowym Roku ciągle wiosna w nowym domku gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/9bce72c055a2658e6c06b96541ec92ee,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 07.01.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 DZIĘĘĘĘKI za życzenia tym, co się wpisali - ale tez tym, co nam dobrze życzą inkoguto Wszytkim zyczymy wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku, nie tylko w sferze budowlanej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.04.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witaj kropi mam nadzieję, że rok 2010 będzie udany i tego życzę Chciałabym zapytać jak się ma twój Tondach po kilku latach użytkowania? Może tu jeszcze czasem zaglądasz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 07.02.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hej, oczywiście nie zaglądam - a co do Tondachu to ma się dobrze, leży sobie spokojnie, wygląda dokładnie jak te 5 lat temu. Nawet syfu specjalnie nie łapie, ptasie gówinka też się ładnie same zmywają. Ogólnie to jedna z lepszych inwestycji, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Cześć Kropi Szukałam kiedyś działki w Twojej okolicy i kilka privów nawet wymieniliśmy - pamiętasz? Były to moje początki na FM Wiele działek się przewinęło, szukaliśmy kilka lat, na przeciwnych krańcach Łodzi - aż zatoczyliśmy koło i w sumie wylądowałam bardzo niedaleko tej pierwszej... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts