Mathilde 11.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Witajcie! Mieszkam w bloku i właśnie robię remont kuchni - kładę płyty gk. Przy okazji podniosłam pewnego pięknego dnia do góry wykładzinę (stare linoleum), która dotychczas była przygnieciona szafkami i to co zobaczyłam, troszkę mnie przeraziło - pod nią są płytki pcv, które są strasznie zawilgocone. Wygląda to tak, jakby rozlano wodę i połozono na to wykładzinę. Okazało sie, że nie była ona dostatecznie zabezpieczona i chyba pociekła pod nią woda, a że stały szafki - nikt tego nie zauważył. JEŻELI KTOŚ wie w jaki sposób powinnam zabrać się do osuszenia podłogi bardzo proszę o radę!!! Czy muszę kuć beton pod płytkami i je zrywać czy są jakieś preparaty, które mi pomogą? Bardzo będę bardzo wdzięczna za pomoc Pozdrawiam, Ania[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzalo 07.04.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 proponuję kontakt z firmą Izohan lub Remmers - to są specjaliści od odgrzybiania i osuszania. Trzeba jednak usunąć źródło wilgoci. Może jest jakaś nieszczelność w rurach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mathilde 11.04.2006 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 proponuję kontakt z firmą Izohan lub Remmers - to są specjaliści od odgrzybiania i osuszania. Trzeba jednak usunąć źródło wilgoci. Może jest jakaś nieszczelność w rurach?? Bardzo dziękuję za informację. Okazalo się, że wine są rury - są już naprawione, więc zapewne wkrótce skorzystam z informacji o tych firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts