Marcin Z. 12.03.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam.Nie wiem czy ten temat był już poruszany (nie mogę znaleźć - jeśli był, proszę o link). Oglądaliśmy z żoną setki projektów i BORA 3, wydała nam się najsensowniejsza (projekt już jest, jest i działka). Jeśli wśród Forumowiczów jest ktos, kto buduje lub zbudował ten projekt, proszę o kontakt. Szukamy dobrych porad, wskazówek i ostrzeżeń. Za foty z realizacji będziemy b. wdzięczni. Pozdrawiam Marcin Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jest taki dział na forum: projekty. Tam umieść wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z. 13.03.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ok. Dzięki MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/bora_3/widoki.asp?id=454&ver=CE http://www.domywstylu.pl/projects/rzuty/bora_3_rz1.gif http://www.domywstylu.pl/projects/rzuty/bora_3_rz2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Mnie się bardzo podoba , choć : dach kosztowny jak diabli, generalnie bardzo duży dom (kosztorys 460.000 nie wróży dobrze - pewnie skończy się na 600 k). Na szczęście mam za małą działkę :) Na pewno wygodny i przyjemny w użyciu, ale trzeba mieć sporo kaski Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z. 15.03.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Hej. Czy nikt, naprawdę nikt nie zdecydował się na BORE 3. Normalnie bać się zaczynam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z. 22.03.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Hej. Czy nikt, naprawdę nikt nie zdecydował się na BORE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z. 01.04.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Podbijam temat, bo 0 (zero) odzewu, na razie... ? MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seaman 03.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cze Marcin Z...tu Marcin DJa jestem desperatem i zdecydowalem sie na dom Rafa...na bazie Bora z dodatkowa czescia...moj sasiad bedzie budowal Bore 3...jesli juz masz fotki to moze podzielisz sie info.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z. 03.02.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 WItam. Za 2 m-ce przeprowadzka. Już wszystko prawie gotowe. Dom się kończy i ja też. Zadawajcie pytania do woli, temat tego PT nie jet mi już obcy. Foty też różne mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seaman 03.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 WItam. Za 2 m-ce przeprowadzka. Już wszystko prawie gotowe. Dom się kończy i ja też. Zadawajcie pytania do woli, temat tego PT nie jet mi już obcy. Foty też różne mam. Pozdrawiam Gratulacje, przetrwales do konca...hihi Mnie na razie interesuja koszty fundamentow i jakies fotki...wiec moze wrzucisz na forum albo na priv Thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts