brachol 12.03.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witamjak w temacie u kogo musze miec zgode na korzystanie z takiej wody? I czy w ogole sie da?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 12.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 U mnie się dało. Formalności załatwiłem w miejscowej spółce wodnej.Ryczałt za zużycie wody na cały stan surowy kosztował mnie ok 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 12.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 U mnie się nie dało mimo że hydrant mam przy działce. Więc dużo zależy od miejscowych wodociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 12.03.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 U mnie się nie dało mimo że hydrant mam przy działce. Więc dużo zależy od miejscowych wodociągów. a to pech przynajmniej byliby 50 zł do przodu, a tak nie straciłes bo nie wierze ze kopałes studnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ... jak wyżej trzeba do miejscowych wodociągów, jak nie to cysterna i woda dowożona.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 13.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 a dlaczego nie podlaczyc odraz sobie wody ? u mnie tez jest hydrant ale nie bralem takiego rozwiazania pod uwage i wkrotce udam sie podpisac umowe z wodociagami. (zlodzieje chca 2500 zl ) podobno wkrotce ma sie to zmienic ale diabli wiedza czy sie zmieni czy nadl beda okradac biednych inwestorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.03.2006 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ale u mnie zeby wode doprowadzic to trzeba zaplacic jakies 12 kzl bo jest okolo 150 m wodociagu tak wiec wole poczekac i montowac wode jak juz naprawde bede musial i moze sie cos rzeczywiscie zmieni w oplatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts