CCI 12.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 NAZYWAN SIĘ KOKSIK JESTEM 3 LETNIM DA. ZOSTAŁEM SAM. MÓJ PAN ZGINĄŁ DZIŚ W NOCY W WYPADKU SAMOCHODOWYM.MOŻE KTOŚ MNIE PRZYGARNIE.SZUKAM SPOKOJNEGO CIEPŁEGO DOMU. napisałam to w takiej formie bo pies naprawdę potrzbuje pilnie domu.Właściciel psa nasz znajomy odszedł dziś w nocy.Szukam pilnie domu dla Koksika. Jest łagodny do tej pory mieszkał z kotem (kot tez jest do wzięcia).Jesli jest osoba o wielkim sercu to prosze o przygarniecie Koksika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 12.03.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 CCI czy to dalmatyńczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 12.03.2006 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Nie dog argentynskito KOKSIKhttp://img464.imageshack.us/img464/4425/08012006r0172hh.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 13.03.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Jest łagodny do ludzi natomiast nie lubi innych psów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 13.03.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Narazie Koksik jest u porzedniego własciciela i chyba tam zostanie. Kotek tez ma juz nowy dom. Mam nadzieję, że Kokiś szybko przywyknie do nowych warunków zyciowych i nie bedzie zmieniał już domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.05.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Słuchajcie potrzebuje pomocy i to szybko. Właściciel nowy Koksika ma bardzo poważne problemy zdrowotne i nie moze zatrzymać go u siebie. Pies do ludzi jest przeukochany i do kotów też . Nie moze być natomiast z innymi psami. Trzeba mu znalesć nowy dom bo tak to nie wiem co z nim będzie. Prosze pomóżcie moze narazie choć tymczasowy domek bardzo pilllllllllllne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.05.2006 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 I jak sie dowiedziałam to Koksik jest bardziej w typie buldoga amerykańskiego a nie DA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 08.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Może spytać Marzannę ona ma chyba tylko koty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.05.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Byłabym bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 08.05.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Chętnie bym wzięła, ale w tej chwili to niemożliwe. Dom się wykańcza, jeszcze tam nie mieszkamy, ale przede wszystkim nie ma ogrodzenia a to duży pies, nie chcę go trzymać na uwięzi ani bać się, że gdzieś pobiegnie i zrobi sobie krzywdę albo komuś (chociaż jest łagodny, stres może zrobić swoje, lub agresja innych). Nie mogę go wziąć też do mieszkania, bo jest malukie (33 m2)a w nim 3 dorosłych ludzi i 4 koty, w dodatku zapchane różnymi sprzętami m.in do nowego domku, co by na budowie nie wyparowały. Jak kiedyś już pisałam psa mogę wziąć nie wcześniej jak sierpień/wrzesien tego roku. Bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.05.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Może macie kogos jednak?? Proszę pomyślcie liczy sie kazda minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 09.05.2006 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Podnosze Koksika to naprawdę bardzo pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 13.05.2006 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Dalej szukamy domku. Jak sie nie znajdzie pies zostanie uspiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 13.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Dajcie ogłoszenie na allegro,z tego co widzę wiele psów znajduje nowych właścicieli, albo spróbujcie kontaktu ze schroniskiem lub wolontariuszami ze schroniska(kontakt jest na allegro)Ja niestety mam już psa i to okropnie zazdrosnego,więc nie mogę pomóc.Pies jest piękny i zasługuje na lepszy los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 13.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 A może tu? http://dogshelp.phorum.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 13.05.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Wiesz co ja nie wiem czy dziewczyna zechce na allegro wstawiać bo mamy ogólnie złe doświadczenia co do allegro i ludzi kupujących tam psy. Oczywiscie nie mówie o wszystkich ale jak sie sparzysz to potem dmuchasz na zimne. Proszę popytajcie znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 17.05.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Koksik na szczeście zostaje ze swoim nowym właścicielem.Trzymajcie kciuki zeby sie udało juz na bank i zeby znów nie szukał domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.05.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powodzenia Koks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 20.08.2006 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Pies znowu jest do adopcji Prosze o pomoc w znalezieniu mu domku bo jak go nie znajdziemy to nie wiem co bedzie z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 20.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Matko jedyna czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts