Skarbnik 17.05.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 zatem czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 24.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dobrze, poddaję się - w Małopolsce widać nie ma szans. W tej sytuacji: Czy gdziekolwiek w Polsce jest wybudowany Skrzat (może być w trakcie budowy) a jego właściciel nie miałby nic przeciwko odwiedzinom Witam Po drodze do Głogowa do Skarbnika zapraszam do mojego Skrzata w Brzegu woj. Opolskie gg: 4503931 Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 26.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Grzegorz, Czekaliśmy na Twoje zaproszenie ze względu na belki drewniane. Super będziemy mieć 2 domki do obejrzenia - tyle szczęścia na raz Nie wiem jak to zniesiemy Przy okazji, z jakiego drewna masz beleczki i czy ze świeżego drewna czy sezonowango (wysuszonego). Chcielibyśmy zamówić i nie wiemy jakie. Mogłabym prosić o nr tel. będzie łatwiej umówić szczegóły dotyczące odwiedzin. Pozdrawiam Krystyna (Bungo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 31.05.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Grzegorz, Czekaliśmy na Twoje zaproszenie ze względu na belki drewniane. Super będziemy mieć 2 domki do obejrzenia - tyle szczęścia na raz Nie wiem jak to zniesiemy Przy okazji, z jakiego drewna masz beleczki i czy ze świeżego drewna czy sezonowango (wysuszonego). Chcielibyśmy zamówić i nie wiemy jakie. Mogłabym prosić o nr tel. będzie łatwiej umówić szczegóły dotyczące odwiedzin. Pozdrawiam Krystyna (Bungo) Witam Serdecznie zapraszam nr tel 604 853 588 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 11.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam Coś widzę że ucichło na naszym forum, chyba wszyscy ciężko pracują przy swoich skrzatach. Dołączam kilka fotek z budowy. Pozdrawiam wszystkichhttp://images12.fotosik.pl/75/05aab45be90b45d0.jpghttp://images11.fotosik.pl/73/6f2bf0235cb6222d.jpghttp://images21.fotosik.pl/365/c3b3e3aee0d61df0.jpghttp://images22.fotosik.pl/147/69e0fbf5096ae0dc.jpghttp://images21.fotosik.pl/365/cc35395ce277cbcc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 11.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Wow, teraz dopiero będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skarbnik 12.06.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Gratuluję Gregor ! Piękny SKRZACIK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 14.06.2007 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Gratuluję Gregor ! Piękny SKRZACIK ! Dzięki Skarbnik. A jak tam u Ciebie postępy na budowie? Kiedy planujesz zamieszkać w swoim Skrzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skarbnik 18.06.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 U mnie również wykończeniówka, pozostało założyć piec i grzejniki, malowanie, panele i mogę się wprowadzać ! Kafelki na ścianach układają się "szybciuchem", drzwi powstawiane, armatura przygotowana do montażu. W tym tygodniu ma być całkowicie skończona góra i będziemy okładać schody drewnem. Pozdrawiam Skarbnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 18.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 jedno z nich zamieszczam: http://foto3.m.onet.pl/_m/df5e55a7b17fa83c2b97fd683c710ce7,5,19,0.jpg Witaj Bardzo dobry efekt uzyskałeś montując podprzybitkę. My budujemy c117, pan cieśla był "fachowcem" - obciął krokwie zbyt krótko. W oczekiwaniu na nowego cieślę podpatrzyliśmy jak ładnie wizualnie "obniżyłeś" dach. Z takiego efektu rzeczywiście możesz być bardzo zadowolony. Proszę napisz jak najwięcej jak robili podprzybitkę, może fotka? Z czego jest zrobiona? Poniżej rynny jest deska czy blacha? Ile ma cm? Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skarbnik 18.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj Iwona ! Podbitkę robili fachowcy z Zakopanego, oczywiście w całości jest drewniana - mogę dać Ci namiary. Jeśli chodzi o deskę doczołową, do której przymocowana jest rynna to ma ona szerokość 22 cm, są to dwie deski o szerokości 11 cm w połączeniu sfazowane. Zrobię fotki podbitki i zamieszczę je tu. Pozdrawiam Skarbnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 19.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witaj Iwona ! Podbitkę robili fachowcy z Zakopanego, oczywiście w całości jest drewniana - mogę dać Ci namiary. Jeśli chodzi o deskę doczołową, do której przymocowana jest rynna to ma ona szerokość 22 cm, są to dwie deski o szerokości 11 cm w połączeniu sfazowane. Zrobię fotki podbitki i zamieszczę je tu. Pozdrawiam Skarbnik cześć Czekam na fotki. Namiar też proszę na forum lub [email protected] Dziękuję serdecznie za odp. pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skarbnik 19.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witajcie !Mam info na maila, że ktoś wysyła mi prywatne wiadomości. Z niewiadomych mi przyczyn nie mogę odbierać tych informacji. Proszę o kontakt na adres: [email protected] lub [email protected] Pozdrawiam Skarbnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 24.08.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam wszystkich budowniczych i nie tylko Coś ucichło na tym naszym forum, nikt nie pyta ani nie dzieli się informacjami na temat swoich skrzatów. pochwalcie sie jak wam idzie budowanie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 24.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Fundamenty są gotowe ale nie możemy zrobić podbetonki. Wszystko przez ulewy i piasek. Tak więc na chwilę obecną mamy 2 tygodnie obsuwy i wywrotkę z piaskiem umówioną dopiero na poniedziałek. Apropo pytań: Jak planujecie zrobić wasze tarasy? Na gruncie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 24.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Fundamenty są gotowe ale nie możemy zrobić podbetonki. Wszystko przez ulewy i piasek. Tak więc na chwilę obecną mamy 2 tygodnie obsuwy i wywrotkę z piaskiem umówioną dopiero na poniedziałek. Apropo pytań: Jak planujecie zrobić wasze tarasy? Na gruncie ? ja wykopałem fundament pod murek oporowy a w środku zagęściłem piasek i wylałem chudziaka, a potem odizolowałem to styropianem i folią na całęj powierzchni oraz położyłęm siatkę zbrojącą i wylałem posadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalb7 29.08.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam Was !!! Zastanawiam się nad "Skrzacikiem" ... powiedzcie mi w jakiej kwocie zamierzacie się zmieścić jeśli chodzi o stan surowy zamknięty ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 30.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Z instalacjami - 180.000bez instalacji - 120.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda, Maciej i Marysia 30.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 WitamDawno się nie odzywaliśmy, ale budowa pochłania nas w 99,9%.Mamy skończony dach, a w środku ścianki działowe i zaczynamy tynki.Za jakieś 2 tygodnie pewnie zamkniemy. Jak znajdziemy trochę czasu, to wkleimy zdjęcia.Mamy jeden cel, WPROWADZIĆ SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ.Pozdrawiamy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 31.10.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Magda, Maciej i Marysia Jak tam? Udało się? Wklejcie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts