kamlotek 22.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ciekawi mnie co słychać u tych co wybudowali,budują. Co kiedyś się odzywali,a teraz nie dają żadnych znaków np:-gietebe-UczunMagda,Maciej i Marysia-ewa,rafał i mały kubaOdezwijcie się ,napiszcie jak tam Wasze Skrzaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ja też przyłączam się do prośby Też jestem ciekawa pozdrówki 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witomark 23.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ciekawi mnie co słychać u tych co wybudowali,budują. Co kiedyś się odzywali,a teraz nie dają żadnych znaków np: -gietebe -Uczun Magda,Maciej i Marysia -ewa,rafał i mały kuba Odezwijcie się ,napiszcie jak tam Wasze Skrzaty Po twoich podpisach zauważyłem, że budujecie się rzut beretem od nas. Autostradą A1 kilkadziesiąd minut, więc jak chcesz, to możecie podjechać w jakiś weekend do nas i sami sprawdzić co jest praktyczne bardziej, a co mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witomark, nie bądź taki Ja rozumiem, że zapraszasz kamlotka do siebie, fajna dziewczyna przecież Ja mam A1 pod oknem, ale kilosów z 500 A też chciałabym zobaczyć to i owo Daj jakie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ciekawi mnie co słychać u tych co wybudowali,budują. Co kiedyś się odzywali,a teraz nie dają żadnych znaków np: -gietebe -Uczun Magda,Maciej i Marysia -ewa,rafał i mały kuba Odezwijcie się ,napiszcie jak tam Wasze Skrzaty Po twoich podpisach zauważyłem, że budujecie się rzut beretem od nas. Autostradą A1 kilkadziesiąd minut, więc jak chcesz, to możecie podjechać w jakiś weekend do nas i sami sprawdzić co jest praktyczne bardziej, a co mniej. Dzięki za zaproszenie , ale na razie póki co przyłączam się do Madmegs i poproszę o jakieś zdjęcia ,jak kiedyś będę w Twoich stronach to na pewno zajadę, a najszybciej w lato w drodze nad morze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Znowu mam pytanie do Was moi drodzy Jakie cegły klinkierowe pełne czy mieszane z dziurawką klinkierową dawaliście do komina? Chodzi mi o komin wystający ponad dach. Bo ja już mam mętlik ,a chciałabym się Was poradzić. Proszę o odpowiedź .Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 28.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 my mieliśmy pełną. Podobno w niepełnej może dostać się woda i w czasie mrozu ją rozsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzięki,za szybką odpowiedź, też czytałam i słyszałam otym.Ale nam wmawiają,że dziurawka moze być i nic nie będzie przeciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 28.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 my wolelismy nie ryzykowac chociaz serce bolalo, bo pelna z tego co pamietam byla duzo drozsza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzięki,za szybką odpowiedź, też czytałam i słyszałam otym.Ale nam wmawiają,że dziurawka moze być i nic nie będzie przeciekać hej Asiu my mamy dziurawkę i jest ok..... na razie pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 02.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Witam, Jestem tu nowa ale podobnie jak wy jestem zainteresowana projektem SKRZAT. Czy jest ktoś kto wybudował już go i można by było obejrzeć jak prezentuje sie ten domek po wybudowaniu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A gdzie mieszkasz? My budujemy na Warmii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jak tam samopoczucie po 2 dniach wolnego? Czujecie jeszcze swoje ręce i kręgosłup od pracy na działce lub budowie ? A ja jak zwykle mam pytanie do Was . Ile cegieł klinkieru wyszło Wam na 2 kominy? Bo mi wykonawca wyliczył 400szt. Dodam,że mam podniesioną ściankę kolankową. Odpowiedzcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 02.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wysokość ścianki nie powinna mieć wpływu na ilość potrzebnych cegieł klinkierowych. Przy wyższej ściance kolankowej po prostu klinkier zaczyna się wyżej. Niestety nie pamiętam ile u nas poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 szkoda ,ale dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 03.05.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 my w sumie kupiliśmy 470 sztuk, ale nasze kominy są niziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 03.05.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja w łódzkim. Może jest ktoś z łódzkiego lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 03.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 my jesteśmy z łódzkiego, koło Aleksandrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Halo To znowu ja z zapytaniem . Chodzi mi o łączenie membrany dachowej z kalenicą. Czy zostawialiście kilka centymetrów wolnej przerwy pod kalenicą? Czy też membrana była przekładana na górze kalenicy? Proszę o podpowiedzi, zlitujcie się do jutra powinnam mieć pełną wiedzę na ten temat,aby w pełni świadoma stawić się na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 04.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kropecka czy byłaby możliwość obejrzenia Twojego domu? My mieszkamy 20 km od Aleksandrowa i bardzo by nam zależalo aby obejrzec ten dom na żywo. W razie czego podaje swojego maila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts