Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C115 SKRZAT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 384
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciekawi mnie co słychać u tych co wybudowali,budują. Co kiedyś się odzywali,a teraz nie dają żadnych znaków np:

-gietebe

-Uczun

Magda,Maciej i Marysia

-ewa,rafał i mały kuba

Odezwijcie się ,napiszcie jak tam Wasze Skrzaty

Po twoich podpisach zauważyłem, że budujecie się rzut beretem od nas. Autostradą A1 kilkadziesiąd minut, więc jak chcesz, to możecie podjechać w jakiś weekend do nas i sami sprawdzić co jest praktyczne bardziej, a co mniej.

Ciekawi mnie co słychać u tych co wybudowali,budują. Co kiedyś się odzywali,a teraz nie dają żadnych znaków np:

-gietebe

-Uczun

Magda,Maciej i Marysia

-ewa,rafał i mały kuba

Odezwijcie się ,napiszcie jak tam Wasze Skrzaty

Po twoich podpisach zauważyłem, że budujecie się rzut beretem od nas. Autostradą A1 kilkadziesiąd minut, więc jak chcesz, to możecie podjechać w jakiś weekend do nas i sami sprawdzić co jest praktyczne bardziej, a co mniej.

Dzięki za zaproszenie :lol: :lol: :lol: , ale na razie póki co przyłączam się do Madmegs i poproszę o jakieś zdjęcia ,jak kiedyś będę w Twoich stronach to na pewno zajadę, a najszybciej w lato w drodze nad morze

Pozdrawiam :)

Jak tam samopoczucie po 2 dniach wolnego? Czujecie jeszcze swoje ręce i kręgosłup od pracy na działce lub budowie :lol: ?

A ja jak zwykle mam pytanie do Was :roll: :wink: . Ile cegieł klinkieru wyszło Wam na 2 kominy? Bo mi wykonawca wyliczył 400szt. Dodam,że mam podniesioną ściankę kolankową.

Odpowiedzcie proszę :p

Halo :lol: To znowu ja z zapytaniem :oops: . Chodzi mi o łączenie membrany dachowej z kalenicą. Czy zostawialiście kilka centymetrów wolnej przerwy pod kalenicą?

Czy też membrana była przekładana na górze kalenicy?

Proszę o podpowiedzi, zlitujcie się do jutra powinnam mieć pełną wiedzę na ten temat,aby w pełni świadoma stawić się na budowie :lol: