kamlotek 22.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to nie mamy wyjścia,jak uzbroić się w cierpliwość , napisz też jaką macie nową koncepcję na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 05.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Kolejny etap prawie za nami http://img19.imageshack.us/img19/6105/img4745o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 kropecka - domek śliczny! A co słychać u pozostałych? pozdrówki 4 all M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebanaga 28.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebanaga 28.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witam tez mam zamiar kupić projekt skrzata oglądałem wasze zdjęcia i sa super z wszystkich projektów ten mi sie najbardziej podoba pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam tez mam zamiar kupić projekt skrzata oglądałem wasze zdjęcia i sa super z wszystkich projektów ten mi sie najbardziej podoba pozdrawiam wszystkich... Myślę,że nie będę jedyna z Skrzatolubów polecając go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 30.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam tez mam zamiar kupić projekt skrzata oglądałem wasze zdjęcia i sa super z wszystkich projektów ten mi sie najbardziej podoba pozdrawiam wszystkich... Myślę,że nie będę jedyna z Skrzatolubów polecając go No pewnie że nie będziesz jedyna. Ja również mogę naszego Skrzata polecić jako sympatyczy i godny uwagi domek. Pozdrowienia dla skrzatolubów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 30.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 oczywiście ja również polecam, a dla zainteresowanych kilka fotek kuchniahttp://img188.imageshack.us/img188/5609/img4937a.jpg ściana w salonie , jeszcze nie skończonahttp://img692.imageshack.us/img692/7999/img4941c.jpg http://img690.imageshack.us/img690/1493/img4942.jpg Drzwi do kotłowni jeszcze nie obrobione (zamontowane przez Maćka)http://img25.imageshack.us/img25/3500/img4944r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jestem zainteresowana pięknie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 30.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzięki wielkie, strasznie mi teraz wolno idzie ta wykończeniówka, szczególnie malowanie salonu. Stół z krzesłami do "jadalni' będzie za jakieś 3-4 tygodnie, za ponad miesiąc przyjdą pozostałe drzwi na parter. W salonie jeszcze kupa malowania, do zamontowania listwy przypodłogowe, karnisze, firanki i zasłonki. Rozglądamy się za kompletem wypoczynkowym ale narazie jeszcze nie znaleźliśmy tego jedynego Teraz najbardziej brakuje mi chociaż jednej ładnej łazienki. No ale powoli powoli i kiedyś się uda. Właśnie Maciek muruje dalej ściankę prysznicową w dolnej Przy okazji rozpoczęliśmy demontaż spapranego poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mam pewien problem być może ktoś z Was ma kominki wentylacyjne Robena na dachu. Na przedostatniej wizycie na budowie zobaczyłam koszmarny widok. Kupki śniegu pod trąbami od kominków wentylacyjnych. Czy ktoś miał taki problem . Zaczełam szukać i doczytałam się na stronie Robena,że te kominki nie są do wentylacji (z racji na skraplanie się wody i wdmuchiwany śnieg), tylko do odpowietrzenia wentylacji. A ja się zastanawiam i wściekam,dlaczego nasza hurtownia sprzedała nam takie coś. I to w dodatku 5 szt . Nad sypialniami ,nad korytarzem i klatką schodową. A nad łazienką brak. Tak jest w projekcie. Hurtownia zwala winę na projektanta,mówią,że sprzedali wszystko to co było w projekcie . Teraz czekam na powrót przedstawiciela handlowego z urlopu. Podobno on rozwiąże tą sprawę. Ciekawe na czyją korzyść,a na czyja niekorzyść. Proszę o odpowiedź posiadaczy kominków wentylacyjnych(odpowietrzających) Robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcia29 15.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam wszystkich Skrzatowców Ja wraz z mężem zaczynamy przygodę ze Skrzatem. W tej chwili mamy malutką działkę 450 m z możliwością dokupienia 150 m. Narazie załatwiamy sprawy papierkowe czyli Wodociągi, gaz, i Prąd. Projekt Skrzata już zamówiony Wraz z mężem chcielibyśmy zobaczyć jakiegoś skrzata w żeczywistości może ktoś jest z Łodzi lub okolic???? i może będzie mozliwość przyjazdu aby zobaczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 16.03.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 po raz kolejny czuję się wywołana do tablicy Jestem z okolic Łodzi i zapraszam Na PW możemy uzgodnić termin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi212 30.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Probuje nawiązać kontakt z osoba zalogowaną na forum jako maagdaa-z Lublina.Jestem na etapie zakupu projektu i chciałbym zobaczyć skrzata na żywo.Jesli ktoś jeszcze z WOJ LUbelskiego buduje lub wybudował SKRZATA-Chetnie zobaczę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret49 19.04.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Od pewnego czasu intensywniej marzymy o własnym domku. Takim, w którym moglibyśmy w przyszłości wychowywać dzieci, ale który jednocześnie nie przytłoczyłby nas pustką, gdy na starość zostaniemy w nim we 2. Projekt SKRZAT C115 przypadł nam do gustu ponieważ robi wrażenie funkcjonalnego, przytulnego i "stosunkowo niedrogiego" (o ile można o czymś takim w ogóle mówić w kontekście domu) w budowie i użytkowaniu. Mam nadzieję, że projekt jest nadal "żywy" i znajdzie się kilka osób, które podzielą się doświadczeniami. Myślimy o tym by wprowadzić szereg modyfikacji m.in.: 1) pokój na parterze zamiast garażu 2) przesunięcie drzwi do kotłowni "pod schody" (tutaj pytanie do użytkowników - na ile to możliwe?) 3) podniesienie scianki kolankowej o 1 pustak. 4) CO: kocioł na paliwo stałe + solary do CWU. 5) likwidacja okien (poza jednym - z kotłowni) po zachodniej stronie patrząc na rzut parteru 6) w perspektywie czasu i pieniędzy - "dobudowanie" garażu z pomieszczeniem gosp (magazyn opału) i przejściem bezpośrednio do kotłowni (wówczas okno zostanie zlikwidowane) Chciałbym zapytać użytkowników jak domek sprawdza się w codziennej eksploatacji, w sezonie grzewczym, czy z perspektywy czasu sugerowalibyście jakieś inne zmiany w projekcie? Jak oceniacie trafność kalkulacji (obecnie wycena stanu developerskiego - ok. 210 tys. zł netto). Nie popadamy w przesadny optymizm, ale jeśli błąd mieści się w granicach 15% to jest to kolejny poważny argument na korzyść SKRZATA. Nie mamy jeszcze działki zamierzamy budować się w okolicach Olsztyna w woj. Warmińsko - Mazurskim, metodą po części gospodarczą (tyle, ile damy radę). Z góry dziękuję za wszystkie sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabanero 28.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 My juz wybudowalismy skrzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabanero 28.09.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]76862[/ATTACH] Edytowane 28 Września 2011 przez sabanero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabanero 28.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 [ATTACH=CONFIG]76888[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76889[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76890[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76891[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76892[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabanero 28.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 [ATTACH=CONFIG]76893[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76894[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76895[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76896[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabanero 28.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 [ATTACH=CONFIG]76903[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76904[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76905[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]76906[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts