smeek 09.01.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam. Kolejny Skrzatolub się szykuje do budowy .Czy ktoś wybudował Skrzata w okolicach Torunia? Ciekaw jestem jak ten domek wygląda w rzeczywistości. Po obejrzeniu chyba miliona projektów dochodzę do wniosku ,że nie ma drugiego takiego domu który zawierał by wszystko co potrzeba- zamkniętego w ponadczasowej proporcjonalnej bryle do zbudowania na wąskiej działce za chyba rozsądne pieniądze.Jeżeli mógłbym prosić o zdjęcia skończonych Skrzatów to przyslijcie mi proszę [email protected] pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziudziuss 22.01.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam.Nie wiem czy ktos jszcze tu zaglada bo ostatni wpis byl ponad rok temu ,ale mimo to powiem ze buduje sie kolejny SKRZACIK:)na dzien dzisiejszy mamy juz SSO(prawie dachówka do dokonczenia;) ).SMEEK szkoda ze zrezygnowales ze skrzata ,bo bylibysmy sasiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia131106 16.02.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam serdecznie na forum jestem nowa i w następnym tygodniu planuje kupić projekt skrzata.mam pytanko do dziudziuss. Czy jest szansa na podanie mi kosztów budowy takiego domu, poniewaz mamy ograniczone fundusze i chcę wiedzieć czy damy radę. Dziękuję i pozdrawiam:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziudziuss 19.02.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Cieszy mnie ze znalazl sie kolejny skrzatolub:lol2:Trudno mi powiedzec jaki bedzie calkowity koszt budowy ,na chwile obecna za SSZ wydalam ok. 120tys,przyznam ze najwiekszym wydatkiem okazal sie dach pochlonal ok.45tys. z robocizna,pomimo ze moj budzet rowniez jest ograniczony:(,ale wiekszosc wykonczeniowki planujemy zrobic sami.Napisz czy zdecydowalas sie wlasnie na skrzata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziudziuss 30.01.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nikt juz nie buduje SKRZACIKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts