meganka 17.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 czesc.mam problem : chce kupic 30 ar wydzielone z pola uprawnego polozonego pod lasem.dzialke od lasu dzieli waska droga pieszo-jezdna.dzialki przylegajace nie sa zabudowane.zabudowane sa jedynie dzialki dostepne z drogi krzyzujacej sie z ciagiem pieszo-jezdnym.grunt dzialki w studium nie jest przeznaczony jeszcze pod zabudowe,co za tym idzie dzialka jest nieodrolniona.mpzp nie ma. 1)CZY JEST SZANSA W SENSOWNYM TERMINIE ZMIENIC PRZEZNACZENIE TEGO TERENU POD ZABUDOWE JEDNORODZINNA?2)CZY W TAKIM PRZYPADKU JEST MOZLIWOSC OTRZYMAC WARUNKI ZABUDOWY I ZAG.TERENU TAKZE W SENSOWNYM TERMINIE?3)le na zmiane studium sie czeka?czy trzeba taka zmiane uzyskac?4)JAKA SZEROKOSC MUSI MIEC DROGA PIESZO-JEZDNA ABY MOZNA BYLO na przylegajacej do niej dzialce.5)ile metrow od lasu musi byc oddalony budynek?6)jak wyglada uzbrajanie dzialek polozonych pod lasem?czy nadlesnictwo ma cos do gadania? z gory dzieki za ratunek informacyjny:)Poratujcie,bo niby wiem jakie sa warunki decyzji o warunkach ale nie wiem czy w tym przypadku cos da sie wykombinowac.Bo niby w szczerym polu wg.tego przepisu nie mozna budowac ale sa tacy ktorzy to uczynili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts