agas99 12.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Właśnie robię zgłoszenie budynku gospodarczego parterowego o pow. do 25m. Mam problem z załącznikami ;1."Opis rodzaju , zakresu i sposobu prowadzenia robót budowlanych." -co tutaj powinno być napisane????2."szkice i rysunki obrazujące zamierzenia"-Czy to mam być rysunek rzutu bydunku w przestrzeni trójwymiarowej, opis z czego bedzie wykonany.......???Nie wiem co dokładnie napisać , zeby nie odrzucili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 13.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Właśnie robię zgłoszenie budynku gospodarczego parterowego o pow. do 25m. Mam problem z załącznikami ; 1."Opis rodzaju , zakresu i sposobu prowadzenia robót budowlanych." -co tutaj powinno być napisane???? 2."szkice i rysunki obrazujące zamierzenia"-Czy to mam być rysunek rzutu bydunku w przestrzeni trójwymiarowej, opis z czego bedzie wykonany.......??? Nie wiem co dokładnie napisać , zeby nie odrzucili... Ad.1 Napisałem budynek gospodarczy szkieletowy.Materiały -drewno stal beton, system gospodarczy. Zamieściłem 3 szkice przedstawiające rzuty elewacji przód i dwa boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts