Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W KONICZYNCE pracownia ARCHON

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeszcze jedno pytanie, to zdjecie które ja wkleiłam od Ciebie gdzie to jest

jakos nie umiem sobie tego "zobaczyć" moimi oczami

nijak mi pasuje do usytuowania :lol:

Dom u mnie to odbicie lustrzane wer. podstawowej. Wchodząc do domu w korytarzu po lewej stronie są drzwi do kuchni - to te drzwi, które widać od wewnatrz kuchni na zdj. 1

No właśnie Agnieszko - czytałam u Was w dzienniku o tych wymiarach - my mamy standard 210. Do głowy mi nie przyszło, że może to być zły wymiar. Pisałaś, że w przypadku kasetowych trzeba obniżać - napisz prosze co to znaczy kasetowe (o futryny chodzi tak?) - bo ja nie kojarze jakie to są i może na zapas się martwię :)

Kasiu, wklejam zdjęcia od zewnątrz i wewnątrz łazienki. Zmniejszylismy otwóe na 70cm - mam nadziję, że starczy :D A jak przytyje to będę korzystała z dolnej łazienki - hi, hi, hi... :D

http://lh4.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/Sa7ZtUc0Y4I/AAAAAAAAAXo/WCIL-umxTYc/s400/DSCF6742.JPG

http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/Sa7Zvke4I_I/AAAAAAAAAXw/O7lDDUS2rtM/s400/DSCF6743.JPG

A&R

Drodzy koniczynkowcy, a jaki kolor drzwi wewnętrznych planujecie, bo ja mam już taki mentlik w głowie tyle jest tych modeli i kolorów, że nie wiadomo czym się kierować, czy kolorem okien, czy meblami, czy podłóg, żeby do wszystkiego pasowało. Może macie już jakieś koncepcje?

Pozdrawiam

Drodzy koniczynkowcy, a jaki kolor drzwi wewnętrznych planujecie, bo ja mam już taki mentlik w głowie tyle jest tych modeli i kolorów, że nie wiadomo czym się kierować, czy kolorem okien, czy meblami, czy podłóg, żeby do wszystkiego pasowało. Może macie już jakieś koncepcje?

Pozdrawiam

u nas beda białe, ewentualnie kolor olejowany na biało ;)

Pozdrawiam

u nas beda białe, ewentualnie kolor olejowany na biało ;)

a my zamówiliśmy pod kolor podłogi - mam nadzieję ze takie bedą, merbau/mahoń a kolor drzwi to nut.

A&R

Dariza zazdroszczę Wam tych posadzek - my czekamy na tynkarzy, ale to tylo dlatego, że mój mąż nie chce zaczynać tynków póki temperatura nocą nie będzie dodatnia. Wkurzam się, bo wszyscy naokoło tynkują tylko my czekamy. Coś mi się wydaje, że nie wprowadzimy się w tym roku :(

kasia my tez jeszcze nie tynkujemy, a wprowadzic musze sie w tym roku :p

• 3 weeks później...

Wczoraj w końcu rozpoczęlismy tynkowanie :)

Ostatecznie ustalilismy kształt tarasu - będzie wieeelki z piekną pergolą :) W sobotę zaczynamy kopać pod fundament :)

Jeszcze przed świętami musimy zamówić bramę garażową, ale to pryszcz bo właściwie jesteśmy zdecydowani.

Wprowadziliśmy małą zmianę koncepcji ogrzewania - w salonie będziemy mieli podłogówkę..........na ścianie :)

Niesamowicie cieszy mnie postęp prac - myślałam, że ta zima nigdy się nie skończy :)

• 2 weeks później...