qqrq5 06.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a masz jakies zdjecia hihihi moze byc na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dziękuję za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PYZIULA 12.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 WITAM CZY KTOŚ BUDUJE DOM W KONICZYNCE NA SLĄSKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PYZIULA 12.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A i czy mogę prosic jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu na emalia [email protected] bo właśnie zastanawiamy się z mężem nad tym projektem i nie jesteśmy pewni co do niego. Wiadomo inaczej wygląda na żywo inaczej na papierze. z góry dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A i czy mogę prosic jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu na emalia [email protected] bo właśnie zastanawiamy się z mężem nad tym projektem i nie jesteśmy pewni co do niego. Wiadomo inaczej wygląda na żywo inaczej na papierze. z góry dzięki serdeczne justa ma troszkę zdjec w swoim albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 15.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 My czekamy na pozwolenie na budowę Koniczynki. Na razie robimy porządki na działce. Jak sądzicie, ile może kosztować budowa koniczynki? Ekipa będzie spoza warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.07.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 My czekamy na pozwolenie na budowę Koniczynki. Na razie robimy porządki na działce. Jak sądzicie, ile może kosztować budowa koniczynki? Ekipa będzie spoza warszawy. my tez czekamy na pozwolenie, powinno byc na dniach a co do budowy, to jest to nowy projekt i ciężko kogos zapytac ja mam ok 200tys i tego sie trzymam, CHOC MATERIAŁY NA DOM JUZ MAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 16.07.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 My czekamy na pozwolenie na budowę Koniczynki. Na razie robimy porządki na działce. Jak sądzicie, ile może kosztować budowa koniczynki? Ekipa będzie spoza warszawy. my tez czekamy na pozwolenie, powinno byc na dniach a co do budowy, to jest to nowy projekt i ciężko kogos zapytac ja mam ok 200tys i tego sie trzymam, CHOC MATERIAŁY NA DOM JUZ MAM Odnosisz to do stanu deweloperskiego? Ile wyniosły cię materiały i co w nich się zawiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 16.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja jestem aktualnie na etapie dachu - stan surowy otwarty powinien zamknąć mi się w 110 tys. zł. Ale większość materiałów kupowałam w styczniu, więc jeszcze w dużo niższych cenach niż obecnie. Buduję koniczynkę 2 (dach dwuspadowy, bez garażu).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja jestem aktualnie na etapie dachu - stan surowy otwarty powinien zamknąć mi się w 110 tys. zł. Ale większość materiałów kupowałam w styczniu, więc jeszcze w dużo niższych cenach niż obecnie. Buduję koniczynkę 2 (dach dwuspadowy, bez garażu). pozdrawiam to tak samo jak ja kupowałam materiały w zime i buduje Koniczynke2 moge poprosic o jakies zdjecia budowy, chociazby na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elania4 17.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam, Przepraszam na wstępie, że trochę zmienie tok powyższej dyskusji. Mam mały problem. Jakieś 3 miesiące temu kupiłam projekt Dom w Koniczynce 2 (G). To bardzo ładny domek i chcięliśmy go wybudować ale w między czasie nasze plany dotyczące budowy się zmieniły. Próbowaliśmy oddać nienaruszony i niezniszczony projekt ale Archon się nie zgodził ponieważ wzięliśmy udział w Wielkiej Loterii (taki jest ich "dziwny" regulamin). Mam więc propozycję: jeśli ktoś chciałby odkupić nienaruszony projekt tego domku za oczywiście promocyjną cenę (do uzgodnienia) to proszę o kontakt na adres [email protected] Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem_o 23.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam dodalem kilka zdjęć zaczynają teraz mi robić dach http://s184.photobucket.com/albums/x305/pimek_album/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zazdroszcze, ja dopiero zaczynam w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.07.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam dodalem kilka zdjęć zaczynają teraz mi robić dach http://s184.photobucket.com/albums/x305/pimek_album/ mam nadzieje ze stopniowo bedziesz dodawał wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 30.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam dodalem kilka zdjęć zaczynają teraz mi robić dach http://s184.photobucket.com/albums/x305/pimek_album/ Ile warst bloczka dałeś w fundamentach? Jaki jest u Ciebie koszt dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem_o 31.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ile warst bloczka dałeś w fundamentach? Jaki jest u Ciebie koszt dachu? 3 warstwy bloczka, a koszt dachu to nie powiem bo nie wiem pLacę firmie za wybudowanie w stanie surowy - otwarty oni zalatwiaja material jaki wczesniej uzgodniłem i oni płacą robotnikom, mnie nic nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 02.08.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Rozumiem, że 3 warstwy ponad poziom terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 macie jakies nowe zdjecia??? interesuje mnie układ gory, a najbardziej łazienki my termin rozpoczecia prac mamy wytyczony na 11sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem_o 02.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Rozumiem, że 3 warstwy ponad poziom terenu. Ja mam działkę w spadzie od wejścia widać 3 warstwy bloczka a z tyłu 1 warstwę- 2 są pod ziemią plus wylany fundament z gruchy. Dzisiaj pośle nowe zdjęcia. Rada - drzewo na dach lepiej jeszcze raz zaimpregnować, znalazłem już 2 korniki, które łaziły po belkach jak zaimpregnowałem to padły momentalnie. i jak ktoś nie chce 3 kominów to od razu w projekcie wykreślić zostawić tylko 1 do kominka - taniej i więcej miejsca acha i większe prawdopodobieństwo że wokół komina będzie woda przeciekać z dachu,wentylacje można przez specjalną dachówkę zrobić, ja będę zakładać went.mech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Rozumiem, że 3 warstwy ponad poziom terenu. Ja mam działkę w spadzie od wejścia widać 3 warstwy bloczka a z tyłu 1 warstwę- 2 są pod ziemią plus wylany fundament z gruchy. Dzisiaj pośle nowe zdjęcia. Rada - drzewo na dach lepiej jeszcze raz zaimpregnować, znalazłem już 2 korniki, które łaziły po belkach jak zaimpregnowałem to padły momentalnie. i jak ktoś nie chce 3 kominów to od razu w projekcie wykreślić zostawić tylko 1 do kominka - taniej i więcej miejsca acha i większe prawdopodobieństwo że wokół komina będzie woda przeciekać z dachu,wentylacje można przez specjalną dachówkę zrobić, ja będę zakładać went.mech. a kominwykresla sie na etapie adaptacji?? bo my nie rezygnowalismy z zadnego, choc mielismy plany zostawic tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts