sylwiapaweł 20.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Luksusem byłoby jeszcze wyrzucić z tego pomieszczenia pralkę, niestety przy kotłowni węglowej wersja pralki w pom.kotłowni jest nieco ryzykowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 u nas bedzie piec gazowy a rezte pomieszczenia gospodarczego przeznaczam na pralnie w lazience chcialabym jeszcze bidet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Pralnia, suszarnia........ech, przydałoby się dodatkowe pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 no marzenie czy ktos brał pod uwage ogrzewanie domu peletem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azecik 20.11.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam! chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z uczestników forum buduje w podkarpackim lub okolicach? bardzo zależy mi na zobaczeniu tego komku i wymianie uwag. Ja dzisiaj zamówiłam projekt i nurtuje mnie kilka spraw. Z góry bardzo dziekuje za odp i pozdrawiam[/quo te] Cześć !!!Jestem tutaj na forum po raz pierwszy.Wybudowaliśmy koniczynkę w Rzeszowie .Mieszkamy od lipca.W projekcie dokonaliśmy kilku zmian.Przede wszystkim podnieśliśmy ściankę kolankową oraz powiększyliśmy okna w salonie.Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni , w salonie i w pokoju na dole .Mamy koniczynkę z dachem kopertowym bez garażu.Postaram się wkleić zdjecia ale nie wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Cześć !!!Jestem tutaj na forum po raz pierwszy.Wybudowaliśmy koniczynkę w Rzeszowie .Mieszkamy od lipca.W projekcie dokonaliśmy kilku zmian.Przede wszystkim podnieśliśmy ściankę kolankową oraz powiększyliśmy okna w salonie.Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni , w salonie i w pokoju na dole .Mamy koniczynkę z dachem kopertowym bez garażu.Postaram się wkleić zdjecia ale nie wiem jak to zrobić. Witamy serdecznie i czekamy z niecierpliwoscią na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mamy koniczynkę z dachem kopertowym bez garażu.Postaram się wkleić zdjecia ale nie wiem jak to zrobić. wejść na strone http://imageshack.us/ tu klikamy klawisz Przeglądaj i wybieramy z naszego dysku lokalnego pożądane zdjęcie Po wybraniu klikamy na klawisz host it! tu kopiujemy ostatni adres (podświetlony) skrótem klawiszowym Ctrl + C i wklejamy do naszego posta skrótem klawiszowym Ctrl + V. Na początku adresu winno się znajdować [ img ] zaś na końcu [ / img ] bez żadnych spacji!!! POWODZENIA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnik09 20.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ja jestem z okolic Tarnobrzega i jestem na etapie piapierków!! Mam jednak nadzieję, że z budową ruszę na wiosnę Dzięki za wiadomość i czekam na zdjęcia., pozdrawiam Cześć !!!Jestem tutaj na forum po raz pierwszy.Wybudowaliśmy koniczynkę w Rzeszowie .Mieszkamy od lipca.W projekcie dokonaliśmy kilku zmian.Przede wszystkim podnieśliśmy ściankę kolankową oraz powiększyliśmy okna w salonie.Zrezygnowaliśmy z okna w kuchni , w salonie i w pokoju na dole .Mamy koniczynkę z dachem kopertowym bez garażu.Postaram się wkleić zdjecia ale nie wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 21.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam nowych "Kończynkowiczów". Azecik koniecznie podziel się z nami zdjęciami zamieszkanej Kończynki. Umieram z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mamy koniczynkę z dachem kopertowym bez garażu.Postaram się wkleić zdjecia ale nie wiem jak to zrobić. juz sa: http://img238.imageshack.us/img238/5954/s5003466gb7.jpg http://img262.imageshack.us/img262/6910/s5003468dl4.jpg http://img211.imageshack.us/img211/5041/s5003470mg0.jpg piekny piekny i jeszcze raz piekny mam pytanie odnosnie okien w wykuszu?? jakos inaczej sa podzielone?? jeszcze zdjecia z srodka poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azecik 21.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dziękuję bardzo za umieszczenie zdjęć.Postaram sie przesłać więcej .Okna w wykuszu mamy wydłużone ( nie otwieraja się ) i są podzielone nie w połowie tylko niżej,Zrobie nowe zdjecie bez rolet.Zdjęcia są robione chyba na poczatku sierpnia , więc trochę się już u nas zmieniło.Zrezygnowaliśmy z doświetleń bocznych przy drzwiach wejściowych, bo w wiatrołapie po prawej stronie mam dużą szafę i zmnieszyłam trochę spiżarkę przy kuchni.Ta spiżarka jest bardzo potrzebna i super sie sprawdza.Mamy też to pomieszczenie gosp. pod schodami tylko trzeba było zrobić dwa schodki .Ważna uwaga dla osób budujących taką Koniczynkę jak my tzn z dachem kopertowym bez podniesienia ścianki kolankowej ok 50 cm. ( 2 pustaki maxy) garderoba przy sypialni jest bezużyteczna, prawie same skosy i trudno coś sensownego tam zaplanować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 21.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Okna w wykuszu mamy wydłużone ( nie otwieraja się ) i są podzielone nie w połowie tylko niżej,Zrobie nowe zdjecie bez rolet. a w projekcie okna sa podzielone tam sa całe tafle my wlasnie chcemy zrobic duze okna siegajace prawie do ziemi zostawiajac miejsce tylko na niski grzejnik i oczywiscie fixy, bo po co otwierane okna w domu z went mech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Piękny, piękny, ech aż się rozmarzyłam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 23.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 chatka "cud miód". Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.11.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Halo, puk puk, a co tu tak pusto? azecik czekamy na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no faktycznie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 29.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ja szukam okien, bo niedługo bede zamawiac kompletnie nie wiem jakie wiem tylko tyle ze beda biale ze szprosami wewnetrznymi nie wiem jaki profil, jakie szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 29.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 My wzięliśmy z Oknoplastu model orion z zewnątrz a wewnątrz wykończenia ozdobne jak na razie są ok ale jescze za krótko, żeby coś więcej powiedziec wiem jedno, że lepiej jest bardzo znznych firm okna niż firmy krzak zwłaszcza, żetak jak w naszym przypadku różnica na wszystkich oknach wynosiła 2000zł między jedną a drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 29.11.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 moj maz chce koniechnie Aluplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariza 29.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 WitamyJesteśmy kolejnymi sympatykami koniczynek. Budujemy się w kujawsko-pomorskim. Wybraliśmi koniczynkę z dachem kopertowym i garażem.Obecnie kończymy krycie dachu dachówką i czekamy na okna. Wiele ciekawych rzeczy można się dowiedziec z forum i my także chętnie podzielimy się swoimi doświadczeniami z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts