qqrq5 29.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 jakies zdjecia poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariza 30.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 zobaczę co się da zrobic, to jest link do naszej galerii na stronie archonu, bo niestety nie wiem jak tu wstawic pojedyńcze zdjęcia http://www.archon.pl/posts/list?topic_id=5755 http://img88.imageshack.us/img88/6008/budowa428uf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.12.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ech, aż miło popatrzeć jak się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.12.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 fajne zdjecia, miło jest popatrzec na Koniczynki my mamy juz stan surowy otwarty huraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 01.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 U nas dekarze kończą dach i czekamy na okna. Co do okien to wybór padł na Aluplasta - zdecydowała cena. Profil 5 komorowy - teraz standard. Kolor dwustronny orzech. Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będziemy mieli okna. W sobotę mąż zabił płytami garaż i "wstawił" drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wybór padł na Aluplasta - zdecydowała cena. Profil 5 komorowy - teraz standard tez chce Aluplasta mozna wiedziec ile wam wyszło za okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.12.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Za wszystkie okna z montażem wyszło 12.800. Nie mamy małych okien w kuchni i salonie, w garażu też zlikwidowaliśmy. Za to mamy większe okno tarasowe i wyższe w wykuszu. Zmieniliśmy też rozmiar pozostałuch okien na parterze - mamy standardowe 150x150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no to super przyjazna cena, ja obstawiałam na 15tysa jakie macie szyby P2, P4 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 P4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariza 03.12.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 U nas dekarze kończą dach i czekamy na okna. Co do okien to wybór padł na Aluplasta - zdecydowała cena. Profil 5 komorowy - teraz standard. Kolor dwustronny orzech. Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będziemy mieli okna. W sobotę mąż zabił płytami garaż i "wstawił" drzwi wejściowe Kasiu, a można wiedzieć jakie drzwi macie? tzn. rozmiar z projektu czy pomniejszane. Poproszę o zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Drzwi wejściowe te "wstawiane" przez męża to totalna prowizorka - zdjęć nie będzie. Co do docelowych drzwi to będę nieco inne niż w projekcie. Szerokość pozostaje bez zmian - 180 cm, natomiast wysokość w tej chwili jest 235, ale będziemy chyba zmniejszać do standardu, bo ja nie chce doświetla górnego. Dodam jeszcze, że nasze drzwi będą bez łuku na górze. Robiłam wycenę drzwi drewnianych - wyszło 5400 zł, ale musimy zmniejszyć otwór, natomiast drzwi Aluplasta - dokładnie na taka wysokość jaką mamy będą kosztowały 4200 zł. Nie wiem jeszcze na co się zdecydujemy - wolałabym drewniane drzwi, ale obniżanie nadproża jest tutaj sporym problemem. Aluplast zrobi drzwi takie jak chce, ale to nie drewno i chyba nie opłaca się tutaj oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ja bede robic drzwi drewniane na zamowienie u stolarza zadna firma nie ma standardowo takich drzwi jaki jest otwor w naszych koniczynkach, a jak powyceniali to cena zwalała z nog ok 10tys chcemy miec drzwi dębowe, ale nie wiem jak to sie ma do białych okien białej podbitki i białych bram garażowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariza 03.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Pomocy!!! Jak wstawic zdjęcie bezpośrednio w treśc wiadomości? Właśnie zakończyli dekarze prace, no i muszę przyznac, że baaardzo mi się podoba mój daszek. Jest taki inny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dariza Mamy koniczynkę z dachem kopertowym bez garażu.Postaram się wkleić zdjecia ale nie wiem jak to zrobić. wejść na strone http://imageshack.us/ tu klikamy klawisz Przeglądaj i wybieramy z naszego dysku lokalnego pożądane zdjęcie Po wybraniu klikamy na klawisz host it! tu kopiujemy ostatni adres (podświetlony) skrótem klawiszowym Ctrl + C i wklejamy do naszego posta skrótem klawiszowym Ctrl + V. Na początku adresu winno się znajdować [ img ] zaś na końcu [ / img ] bez żadnych spacji!!! POWODZENIA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 04.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Miło że się nam forum znowu rozruszało U nas nareszcie ruszył etap projektowy - jak dobrze pójdzie to jutro dostaniemy naszą koniczynkę i przystąpimy do adaptacji projektu Mam w związku z tym pytanie do wszystkich, którzy domek już postawili - czy likwidacja okna dachowego nad klatką schodową to dobry pomysł, czy nie zaciemni to znacząco korytarza na poddaszu? Myslę tu oczywiście o wariancie z niepełną ścianką pomiędzy schodami a salonem, wówczas doświetlenie klatki schodowej będzie w jakimś stopniu z salonu, ale co z tym korytarzem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Miło że się nam forum znowu rozruszało U nas nareszcie ruszył etap projektowy - jak dobrze pójdzie to jutro dostaniemy naszą koniczynkę i przystąpimy do adaptacji projektu Mam w związku z tym pytanie do wszystkich, którzy domek już postawili - czy likwidacja okna dachowego nad klatką schodową to dobry pomysł, czy nie zaciemni to znacząco korytarza na poddaszu? Myslę tu oczywiście o wariancie z niepełną ścianką pomiędzy schodami a salonem, wówczas doświetlenie klatki schodowej będzie w jakimś stopniu z salonu, ale co z tym korytarzem..... ja jednak bym nie rezygnowała z okna w tym miejscu, ja nawet załuję ze nie zroobilismy okna częsciowo w sciance kolankowej, zeby jeszcze bardziej rozswietlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 04.12.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja jednak bym nie rezygnowała z okna w tym miejscu, ja nawet załuję ze nie zroobilismy okna częsciowo w sciance kolankowej, zeby jeszcze bardziej rozswietlic chodzi o coś takiego? http://www.fakro.pl/img/COMMON/foto/room/FPPwnetrze_ola.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.12.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 U nas właśnie wczoraj wstawili okna dachowe - jest dużo jaśniej. Likwidacja okna na klatce to nie zbyt dobry pomysł. Szczerze odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja jednak bym nie rezygnowała z okna w tym miejscu, ja nawet załuję ze nie zroobilismy okna częsciowo w sciance kolankowej, zeby jeszcze bardziej rozswietlic chodzi o coś takiego? http://www.fakro.pl/img/COMMON/foto/room/FPPwnetrze_ola.jpg dokładnie ja bardzo lubie okna i jasnosc w domu szczerze załuje ze na poddasze nie dalismy wiecej okien i własnie takich w sciankach kolankowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts