qqrq5 07.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W tej Koniczynce coś musi jednak być U nas też fasolki wyrosły i to dwie na raz - teraz mają się już całkiem, całkiem Dziewczyny Uważajcie bo Koniczynka rodziny powieksza i to ostro A&R hihihi my tez zafasolkowalismy po odebraniu pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 07.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W tej Koniczynce coś musi jednak być U nas też fasolki wyrosły i to dwie na raz - teraz mają się już całkiem, całkiem Dziewczyny Uważajcie bo Koniczynka rodziny powieksza i to ostro A&R hihihi my tez zafasolkowalismy po odebraniu pozwolenia W takim razie muszę jeszcze przemyśleć tą koniczynkę Łazienki wydzielenie oddam już w ręce architekta, a teraz zaczynam się jeszcze martwić kominkiem, czy ten słup nie wygląda zbyt masywnie na środku salonu? Jeżeli chodzi o nowoczesne kominki to można pokombinować natomiast jak zrobić tam coś bardziej klasycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Serdeczne gratulacje wszystkim zafasolkowanym Jak widać koniczynka sprzyja rozwojowi rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 09.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kurcze ja to chyba jestem wyjatkiem potwierdzającym regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.05.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Pierwsze zdjęcia naszej rezydencji Na razie jeszcze niewiele widać, ale z czasem urośnie..... wykopy: http://img100.imageshack.us/img100/7772/obraz113.th.jpg zalewanie fundamentów: http://img27.imageshack.us/img27/6161/obraz132s.th.jpg zaczątek domu : http://img27.imageshack.us/img27/3240/obraz135k.th.jpg garaż: http://img16.imageshack.us/img16/1166/obraz139u.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 11.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Urośnie, urośnie i to szybciej niż Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona311 16.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 To ja chyba zrezygnuje z tej koniczynki. Mamy już trzy całkiem "wyrośnięte fasolki" ( w tym fasolkę bliźniaczą) i na kolejną nie mam już siły i ochoty. Zafasolkowanym gratuluję.Zauważyłam ,że koniczynkowcy specjalizują się w bliźniaczym fasolkowaniu.Jest tu nas już chyba ze 4 rodzinki.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.05.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No, mamy już za sobą pierwszą przygodę budowlaną Otóż nasz pan murarz znudził się pracą, zabrał swoje narzędzia i bez słowa wyjaśnienia opuścił teren budowy Żadnego telefonu, żadnego "mam gdzieś robotę, więcej nie przyjdę", po prostu się nie pojawił. Ech........ Na szczęście udało się już znaleźć nowego wykonawcę. Mam nadzieję, że takich incydentów nam los oszczędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 20.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 sylwia&paweł jeszcze nie raz Was spotkaja takie incydenty, ale zyczę jak najmniej powodzenia w budowaniu i gratuluję ślicznej księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Mam pytanie do osób, które zamiast spiżarki robią zabudowę agd: o ile przesuwacie ściankę działową spiżarka/wiatrołap albo może łatwiej - jakiej wielkości zostawiacie wnekę na zabudowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariza 22.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja mam zabudowę AGD we wnęce, ale nie zmieniałam wymiarów, ponieważ spokojnie zmieściła się lodówka 60 zabudowa na piekarnik i mikrofalę 60, a w środku wkomponowałam sobie słupek 30 cm, cała wysokość to 207 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 bardzo bym prosiła o zdjęcie wiatrołapu i widoku na schody, zostawiacie tam drzwi? bo my zmniejszyliśmy komin i powstała dziura 120 cm i nie będiemy jej niczym zabudowywać, może ktoś tak ma i pokaże zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.05.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 My również zlikwidowalismy spiżarkę i wstawiamy w to miejsce lodówkę, 30cm cargo oraz szafę z zabudową piekarnika. Co do głębokości wnęki to standardowo jest trochę za głęboka, ale dla 10 cm nie opłacało nam się burzyć i przesuwac ściany pomiedzy wiatrołapem a kuchnią. Za lodówką zostanie trochę luzu na wentylację Drzwi z wiatrołapu na hol oczywiście będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Kasiu a nie będzie tam za mało przestrzeni, a jak będzie trzeba wnieść jakiś większy mebel do środka to drzwi nie będą za wąskie? masz może zdjęcia jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 My również zlikwidowalismy spiżarkę i wstawiamy w to miejsce lodówkę, 30cm cargo oraz szafę z zabudową piekarnika. Co do głębokości wnęki to standardowo jest trochę za głęboka, ale dla 10 cm nie opłacało nam się burzyć i przesuwac ściany pomiedzy wiatrołapem a kuchnią. Za lodówką zostanie trochę luzu na wentylację Drzwi z wiatrołapu na hol oczywiście będą. Dzięki piękne, właśnie o tą głębokość mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Kasiu a nie będzie tam za mało przestrzeni, a jak będzie trzeba wnieść jakiś większy mebel do środka to drzwi nie będą za wąskie? masz może zdjęcia jak to wygląda? Karollinka drzwi z wiatrołapu na hol będą setki jeśli to okaże się za mało to wieeelie meble będziemy wnosić przez okno tarasowe Wiatrołap jest wg mnie potrzebny, jeśli nie będzie miał drzwi na hol to nie będzie spełniał swojej funkcji. Ważne jest to szczególnie zimą - powiedzmy wracasz do domu z dzieckiem - zanim wszyscy wejdą i zamknąl za sobą drzwi troche czasu minie - w tym czasie wychładza Ci się mieszkanie - ale to pryszcz. Wyobraź sobie dziecko bawiące się na śniegu i co chwila wpadające do domu po coś tam - zamknie drzwi zewnętrze za każdym razem??? Szczerze wątpię. No jest ryzyko, że nie zamknie też tych drzwi na hol, ale to szybko da się zauważyć. Albo sytuacja z kurierem - przywozi Ci paczkę - stoisz w wiatrołapie, on szuka papierów do podpisu, drzwi otwarte, bo nie masz ochoty wpuszczać go do środka, a zimno leci ci na salon. Zdjęcia zrobię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Znalazłam zdjęcie zrobione z wejscia do domu z widokiem na hol i schody.http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/posadzki06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 23.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 kasiaa256, a pokażesz jeszcze zdjęcie z salonu, widok na kominek i tą wnękę na schody? I mam jeszcze pytanie, czy kominek z płaszczem wodnym, albo pompą zajmuje więcej miejsca niż zwykły kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.05.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mecia pokaże, ale dopiero jutro bo muszę podjechać na budowę i zrobić zdjęcia Jeżeli chcesz jeszcze jakies konkretne miejsca zobaczyć to napisz, będę na budowie to cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 23.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mecia pokaże, ale dopiero jutro bo muszę podjechać na budowę i zrobić zdjęcia Jeżeli chcesz jeszcze jakies konkretne miejsca zobaczyć to napisz, będę na budowie to cyknę Najbardziej jestem ciekawa efektu końcowego kominka, bo resztę co chciałam zobaczyć już sobie znalazłam w Twoim wątku budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts