Karollinka 25.11.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witaj Ilona, w takim razie budujesz koniczynke taka jak nasza.W razie pytań i wątpliwości pytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.11.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 witam ktoś tu jeszcze zagląda? właśnie zaczynam budowę Koniczynki z czterospadowym dachem bez garażu. Dużo interesujących informacji znalazłam na tym forum Ja zaglądam :D U nas również dach kopertowy - w każdej chwili zapraszamy na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.11.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Moja koniczynka jest trochę inna bo za garażem, ale może i w moim dzienniczku znajdziesz coś dla siebie:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamooola 26.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Witajcie,przymierzamy się do budowy koniczynki 2 w okolicach Rzeszowa. Znaleźliśmy tu naprawdę cenne rady.Teraz baaaardzo chcielibyśmy zobaczyć dzieło na żywo.Czy moglibyśmy się do któregoś z koniczynkowców wprosić na oględziny? goga81? help? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.12.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witaj w gronie koniczynek My nie pomożemy bo i koniczynkę kopertową mamy i z Rzeszowa do nas daleko, ale jakby chęci były to mimo to zapraszamy (kawałek drogi na wschód od Warszawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamooola 27.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Dzięki za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.12.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witaj Kamooola, my tak jak Sylwia&Paweł również budujemy koniczynkę z dachem kopertowym, ale i do nas warto zajrzeć bo układ parteru o ile dobrze pamiętam macie taki sam jak my. Koniczynke z dachem dwuspadowym budowała Kasia256, Beata&Wojtek, Angie83. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.12.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Dzięki za miłe przyjęcie My też jeździliśmy zwiedzać, dzięki temu sporo rzeczy się dowiedzieliśmy, paru błędów uniknęliśmy, polecam bo warto. Nas nawet do Pułtuska zagnało ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamooola 29.12.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Dzięki Goga, bezwstydnie tutaj czyhałam na Twoje zaproszenie Już ślę wiadomość na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 01.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Kochani Koniczynko-lubni! W tym Nowym 2011 roku z całego serca życzę Wam aby Wasze Koniczynki rosły jak grzyby po deszczu, były takie o jakich marzycie, i żeby przyniosły tyle szczęścia, ile trudu zostało włożone w ich wybudowanie! Pozdrawiam zimowo:)Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamooola 06.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witajcie, dziś dzięki uprzejmości Gogi mogliśmy obejrzeć Koniczynkę 2 na żywo. Dzięki tej wizycie upewniliśmy się, że Koniczynka to dla nas najlepszy wybór i teraz już z całą pewnością dołączamy do grona Koniczynkowców, choć do budowy droga jeszcze baardzo daleka, bo papierologia właściwie się jeszcze nie zaczęła... Byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni przestrzenią w domku, salon wydaje się być po prostu w sam raz, a z niektórych komentarzy forumowych wynikało, że to jakaś mała klitka. Podobnie pozostałe pomieszczenia - przytulne, ale nie za ciasne. Jednym słowem - gratulujemy sobie i Wam dobrego wyboru Dziękujemy przemiłym gospodarzom za oprowadzenie nas po salonach i zapewniamy wszystkich forumowiczów, że mało kto może się pochwalić tak pięknymi widokami przez drzwi tarasowe i okna wykusza jak oni... Zazdrościmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola4 21.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Odsprzedam niewykorzystany projekt "Dom w koniczynce (G).Jestem w trakcie wykańczania domku w koniczynce z innym garażem.Za namowąarchitekta nabyłam drugi projekt, ten z garażem ale okazało się potem, że nie opłaca się go adoptować do moich warunków zagospodarowania.Domek jest bardzo fajny.Zainteresowanych proszę o kontakt [email protected] Edytowane 21 Stycznia 2011 przez jola4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 14.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Coś się wreszcie rusza. Postawiliśmy ścianki działowe. Ile rzeczy trzeba już mieć przemyślane to straszne.... Ale ok - do góry nie było większego problemu. Oczywiście dylemat -skrytka czy szafa z drugiej strony w wiatrołapie. Wygrała duża szafa w wiatrołapie i meble w kuchni zabudowane w taki panel chyba będą. Myślę, że wszyscy wiedzą o co mi chodzi. Ścianka telewizyjna przy schodach. zdecydowaliśmy ją zrobić pod schodami ale równo z nimi. Więcej miejsca na jakiś stolik TV będzie.... mam problem ze ścianką kotłownia /łazienka ale to na dłuższe pisanie. Postaram się wrzucić jakieś fotki w tym tygodniu. czekam na wizytę Pana od okien. Będziemy zamawiać. Trzeba dużo szukać, żeby znaleźć jkakieś normalne ceny..... Dach... wyceny spływają.... ależ kasy upłynie...... Tak z ciekawości... Ile wyszły wam dachy ? -mówię do tych co mają dwuspadowy oczywiście. Ile wyszły was trójkątne okna? To okno jest zabójcze w cenie. Muszę zrobić dwa osobne to chyba będzie taniej. Następne w planach -okna -dach -elektryka Coś robiliście jeszcze w międzyczasie? Pozdrawiam was wszystkich. Niech te mrozy puszczą wreszcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 15.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam ponownie Udało mi się coś nagrać Może jest to bardziej gratka dla osób co dopiero planują koniczynkę. Troszkę m i się spieszyło i jakość nie najlepsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.02.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Gosiu Wasz dach bardzo tanio Was wyniósł? Czy nie pomyliłaś ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 15.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ja za samo drewno miałam 7 tysięcy+ robota cieśli chyba coś 6 tys.-ale już nie pamiętamteraz wycena na dach:-dachówka mam koło 10-15 tysięcy +rynny koło 1200-1300 +okna dachowe koło 900 za sztukę + robocizna za ułożenie około 7 tysięcyrazem wychodzi około 40 tys.Czy to możliwe 16 tysi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 15.02.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No to mnie załamałaś teraz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 15.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Trochę fotekwnęka w kuchnizostawiłam tylko 60 cm wgłąb ale chyba starczy?http://images40.fotosik.pl/612/ec0c25d152500effmed.jpg salonz widokiem na wejście do pokoju i łazienkęhttp://images45.fotosik.pl/632/0313d098a055eb47med.jpg mój ukochany wykusz, musieliśmy domurować słupki, bo nie szło zrobić schowanych rolet.http://images41.fotosik.pl/624/1e985083855087e1med.jpg znowu wykuszhttp://images47.fotosik.pl/631/fc000cc652fe66bdmed.jpg CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ho, ho, wykusz przeszklony do samego dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 15.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 salon i mój super nowoczesny wypoczynekwypoczywałam w nim pełnym wody jak miałam 5 lat (a może to nie ten sam...)http://images43.fotosik.pl/630/c286cf4cfab80494med.jpg widok na schody z wiatrołapu... mały bałaganik.....http://images41.fotosik.pl/624/a94413ef8d80fbe5med.jpg widok z łazienki na salonhttp://images46.fotosik.pl/592/16345840c05bbdfemed.jpg widok z drzwi do kotłowni na kotłownię i wiatrołaphttp://images41.fotosik.pl/624/e822ddb54b4c7188med.jpg CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts