ingaro 10.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Tak teraz sobie pomyslałam, ze może pokażcie jak macie zrobione ocieplenie przy tym trójkątnym oknie, bo mam wrażenie, ze mi miejsca na ocieplenie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 12.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Oto mój ukochany wykusz to zdjęć już nie ma bo mnie fotosik wydziedziczyl...postaram się dorzucić zdjęcia ... kiedys Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez ingaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.08.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak teraz sobie pomyslałam, ze może pokażcie jak macie zrobione ocieplenie przy tym trójkątnym oknie, bo mam wrażenie, ze mi miejsca na ocieplenie zabraknie. To ja pokaże jak u nas wyszło okno trójkątne. Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze prace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.08.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Z tego co pamiętam w wątku założonym przez Karolinkę są zdjęcia okien trójkątów większość koniczynek. Warto poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 12.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) to mi zdjęcia wycięło Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez ingaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 12.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no kwestia jest od środka.Ile wełny na ocieplenie wejdzie.Mam tyle miejsca co belka to chyba mało.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 12.08.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 moje z zewnątrzhttp://images37.fotosik.pl/997/9195d3c1e47bab8am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.08.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mam tylko jedno zdjecie z tego etapu. Ale nie wiem czy cos Ci pomoże. U nas wełna była pierwsza 20 i na to jeszcze dana jest 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 24.08.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) super dzięki Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez ingaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arosik01 08.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam, Czy ktoś z okolic Koszalina (tak do 100 km), zbudował lub buduje koniczynkę (najlepiej 3). Bardzo chciałabym obejrzeć zbudowany według tego projektu dom zanim zdecyduję się na kupno. Wszelkie osoby które mogłyby zaprosić mnie i pokazać swój dom bardzo proszę o kontakt na e-mail [email protected] lub na forum. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.11.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 OOO, witam Mam nadzieję, że się ktoś odezwie i będziecie mogli na żywo koniczynki zakosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 09.11.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 nie ma co oglądać, trzeba budować! my koniczynkowcy jesteśmy zadowoleni z tego wyboru. Czyż nie? Proszę o poparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 popieram, popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arosik01 09.11.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Łatwo powiedzieć z tego co wiem od Sylwii większość oglądała zanim, wybudowała więc ja też tak chcę i czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.11.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Łatwo powiedzieć z tego co wiem od Sylwii większość oglądała zanim, wybudowała więc ja też tak chcę i czekam niecierpliwie My budujemy Koniczynke 3, ale z drugiej stony Polski. Projekt wybralismy w ciemno, bez wczesniejszego ogladania domku. Nie zalujemy tej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 My budujemy koniczynkę z dachem kopertowym ale długo zastanawialiśmy się czy przypadkiem nie wybrać koniczynki2 czyli dwuspadowej. Wizytowaliśmy jedną i drugą wersję przy czym żeby obejrzeć "naszą" koniczynkę, jechaliśmy prawie 300km Cóż, warto było arosik przejrzyj na spokojnie forum- większość użytkowników ma podpis z jakiego jest regionu i napisz bezpośrednio do wybranej osoby (parę postów wcześniej jest ktoś z Szamotuł - to dość blisko Ciebie) - obawiam się że mało osób już tu zagląda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 14.11.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Łatwo powiedzieć z tego co wiem od Sylwii większość oglądała zanim, wybudowała więc ja też tak chcę i czekam niecierpliwie Ja się przyznaję, że też na wizji lokalnej byłam:) choć projekt był już kupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alka2409 10.01.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam niedawno podjęliśmy z mężęm decyzję o budowie domu:rolleyes: przejrzeliśmy mnóstwo projektów i akurat "DOM W KONICZYNCE 2" wpadl nam w oko najbardziej przejrzalam temat i galerie zdjec niektorych forumowiczow i zakocham sie w tym domku narazie jestesmy na etapie załatwiania działki i budowę zaczęlibysmy za rok na wiosne mam pytanko, czy ktos ze Śląska ma zbudowany ten domek i czy jest mozliwosc obejrzenia go na żywo? i jak sie ma sprawa naniesienia zmian na projekt... u nas byloby to narazie wstepnie: - likwidacja wykuszu w jadalni na rzecz dlugiego okna z jednoczesna likwidacja balkonow w pokojach dzieci na rzecz zwyklych okien, - likwidacja bocznego okna w kuchni i salonie, - zrobienie scianki dzialowej miedzy kuchnia a salonem, - zabudowa schodow i oddzielenie ich od salonu - likwidacja okna w dodatkowym pokoju na parterze, - zrobienie swietlika w dachu na klatce schodowej, - podpiwniczenie polowy domu, jak to wlasnie wyglada z przerobka gotowego projektu? musi to w tym wypadku ARCHON robic czy moge kupic gotowy i dac swojemu projektantowi do ww. zmian? jak to kosztowo wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SoniaW 20.07.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 WItam:-) wraz z mężęm również planujemy wybudować Koniczynkę 2:-) po przeczytaniu forum oraz zapoznaniu się z koncepcją męża już wiem, że będzie duużo zmian, bo i chcemy ogólnie poszerzyć dom, i wykusz zrobić większy i nie w takim kształcie, i pozbyć siękilku okien oraz jednego z balkonu, a już na pewno usunąć lukarnę. Martwi mnie fakt, że od jakiegoś czasu cisza na tym forum:-( Szukam przede wszystkim koniczynek ze Śląska, i tych zbudowanych, żeby ewentualnie dzięki uprzejmości mieszkańców odwiedzićtakową i tych, które są w budowie, i tu zwracam się do Alka2409 - zaczęliście już coś działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 12.01.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam,moja koniczynka,co prawda jeszcze surowa ale jakiś pogląd jest,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts