Sathis 19.05.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Śliczna! I nam się spodobała ogromnie i wkrótce planujemy rozpocząć budowę w wersji 2. Finalizujemy aktualnie zakup działki, potem papierologia i plan na ten rok - czyli stan zero. Mam natomiast pytanie do wszystkich, bo w każdej wersji chyba jest wykusz w części jadalnianej. Zastanawiałam się czy ktoś likwidując balkon (a może zostawiając?) wpadł na powiększenie wykuszu "po długości"? Chciałabym zaanektować go na takie miejsce na stół, a'la ogród zimowy z daszkiem zamiast balkonu, wymiary wew. 2,5 x 2,5 i nie wiem czy nie zepsuję sobie całkiem bryły z zewnątrz (chociaż z drugiej strony nie powinno to niekorzystnie wpłynąć, wizualizowałam sobie "na papierze", to ładny symetryczny wymiar, a do tego ogrody zimowe takie po prostu są). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrobel125 11.10.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 witam, czy ktoś z osób z form posiada wybudowany już dom w koniczynce z dachem czterospadowym w województwie małopolskim?Bardzo zależy mi na zobaczeniu pomieszczeń w środku przed zakupem projektu. dziękuje z góry za odpowiedzi. pozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkolodzi 13.10.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 witam, czy ktoś z osób z form posiada wybudowany już dom w koniczynce z dachem czterospadowym w województwie małopolskim? Bardzo zależy mi na zobaczeniu pomieszczeń w środku przed zakupem projektu. dziękuje z góry za odpowiedzi. pozdrawiam Piotr niestety nie pomoge w tej kwestii, ale jak szukałem informacji o innym projekcie to na forum Archonu znalazłem sporo informacji od osob, ktore akurat byly w trakcie budowy, wiec moze tam sprobuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_nowy_dom 07.02.2016 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Witam, od dłuższego czasu przeglądam forum i właśnie skończyłem czytać wasz wypowiedzi na temat domu w koniczynce. Znalazłem wiele cennych uwagi i spostrzeżeń które wykorzystam przy swoim "projekcie".Planuję zakup domu w stanie surowym otwarty, dom wybudowany według projektu "Dom w koniczynce 3". Chce od razu dokonać zmian w wybudowanym już domu, z ważniejszych zmian to zmiana przeznaczenia garażu - będzie zamiast garażu pokój wraz z łazienką, zmiana wejścia do kotłowni (jedno do strony domu - pod klatką schodową, drugie z zewnątrz, zamiast okna, poszerzenie łazienki na górze (całek okno trójkątne będzie w łazience). Plany są duże (na razie w głowie:). Moje pytanie do was, czy ktoś dysponuje projektem w wersji elektronicznej, chodzi mi przede wszystkim o rzuty parteru, poddasza w np. AutoCad. Chce pomierzyć, rozrysować sobie wyposażenie. Jeśli ktoś posiada projekt domu w koniczynce 2 lub po prostu domu w koniczynce to również odpowiada mi - (domu prawe takie same) ja już sobie dostosuję. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsawa 04.03.2016 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 witam, czy ktoś z osób z form posiada wybudowany już dom w koniczynce z dachem czterospadowym w województwie małopolskim? Bardzo zależy mi na zobaczeniu pomieszczeń w środku przed zakupem projektu. dziękuje z góry za odpowiedzi. pozdrawiam Piotr zapraszam do Lublina do obejrzenia domu ze czterospadowym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts