CCI 13.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 http://www.psy.warszawa.pl/2006/html2006/rottweilery/rotkaodniewidomej_lodz.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 CCI - a czy tych psiakow poprostu nie mozna oddac na kilka tygodni do hotelu dla zwierzat?? Chyba nie trzeba popadac w skrajnosci i tylko dlatego ze nie ma sie nimi kto zajmowac to za 2 dni beda uspione . Rottweilery to szegolna rasa i nie ma co ukrywac, ze trudniej bedzie im znalezc szybko nowego wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 No właśnie, może składka na hotel i niech sobie żyją misie. Obawiam się ze po dzisiejszych wiadomościach jeszcze trudniej będzie im znaleźć dom. Czy ta niewidoma Pani nie wyraża chęci opieki ad nimi po powrocie z operacji? Rany jakie życie jest smutne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 13.03.2006 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja nie wiem tylko przekopiowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doddy 14.03.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Psiki pojadą na miesiąc do hodowczyni rottków. Niestety jej się będzie szczenić suka w kwietniu i wtedy będą musiały bachar opuścić. Najlepiej szukać więc czegoś intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts