Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żółta kartka

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja myslalam , ze Ty wiesz co napisales i kogo obraziles? :roll: :o

Domyslam sie , ze ciezko bedzie zacytowac usuniety post , ale moze Redakcja napisze chociaz mniej wiecej o co chodzilo i kto byl obrazony opinia Selima.

Uwazam , ze takie wyjasnienie nam sie nalezy.

Dziekuje

zachodze o głowe i nie wiem o so chodzi ..

myslałem ze Agacka sie poczula urazona ..ale zdjecie jest

potem ze Redakcji napisałem o wzroku ktory swiadczy ze zarty sie skonczyły

mamy chyba demokracje - wiec prosze mi pokazac co tez takiego wstrząsneło tym forum ....jakis dowod rzeczowy !

wiem ze Redakcja ma to za przeproszeniem "gdzies" ale wstrzymie sie na wszelki wypadek z komentarzem do jutra :wink:

Ja tam jestem za tym żeby Seluś pokazał i żeby Redakcja pokazała

a ja i rrmi będziemy za jury robić :lol: :lol: :lol:

D. mam pytanie...hmmm nie wiesz kto u licha robil zdiecie

hmmm... ogolnie mowiac... mojej bluzki? :oops: :lol: (w 3 odslonach chyba :D :wink: )

ja wiem ze sie nie pojawi na forum ( islusznie :lol: ) ale chetnie bym sie do autora zdjec usmiechnela o te fotke, tylko nie znam czlowieka ktory to uwiecznil ;)

Chyba sie domyslam o co biega

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66295

w tym watku napisalem pod Kasiorkiem ..skoncze pifko i zaraz Wam pokaze jak to sie robi ...albo cos w tym stylu ....jesli to uraziło Kasiorka to mea culpa -sorry ....zdjecie było przez dłuzszy czas niewidoczne i teraz nie wiem czy sam to usunolem czy to jest ten odrazający komentarz ...

Redakcja napisał

Czasami niestety musi być kartka czerwona.

rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA.

:( :( :(

Redakcja napisał

rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA.

zupełnie nie wiem o co chodzi :o :o :o mimi juz dawno nie ma !!!

jak redakcja sie chciała mimi pozbyć to amerykance byli dobrzy :evil:

fakt czasami brałem strone mimi ....ale nie znam genezy konfliktu

nie wiem o co za co ??

natomiast takie banowanie "po czasie" jest zle widziane

cholera straciłem wiare w człowieka ... :-?

Redakcja napisał

zupełnie nie wiem o co chodzi :o :o :o mimi juz dawno nie ma !!!

jak redakcja sie chciała mimi pozbyć to amerykance byli dobrzy :evil:

fakt czasami brałem strone mimi ....ale nie znam genezy konfliktu

nie wiem o co za co ??

natomiast takie banowanie "po czasie" jest zle widziane

cholera straciłem wiare w człowieka ... :-?

Watek ten znalazłam w dziale o Nikoli

To był wyjątkowo obrzydliwy wątek założony przez klona, ale nie Mimi tym razem...

Nie jest to banowanie po czasie. Watek został założony wczoraj a może i już po północy, czyli dzisiaj. Luc, rrmi i ...niejaki kafelek...bardzo brzydko oczerniali "byłą, wszystkim nam znaną forumowiczkę"

No to ja nic z tego nie rozumiem :evil: . Przecież ta szopka z mimi była już jakiś czas temu . Czy coś nowego zaszło w ciągu zeszłego tygodnia ? ( akurat wtedy mnie nie było bo zrobiłam sobie przerwę na narty ) Wcześniej niczego nie zarejestrowałam , poza tym , że mimi chyba bywała na forum , pod innym nickiem of course .

Czy Redakcja może uchylić rabka tajemnicy ?

To był wyjątkowo obrzydliwy wątek założony przez klona, ale nie Mimi tym razem...

Nie jest to banowanie po czasie. Watek został założony wczoraj a może i już po północy, czyli dzisiaj. Luc, rrmi i ...niejaki kafelek...bardzo brzydko oczerniali "byłą, wszystkim nam znaną forumowiczkę"

czytałam ten wątek wczoraj :roll: czy na 100% jest pewne ze to rrmi i Luc bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć :-? :roll:

Gwoli wyjasnienia .

1 Nie zalozylem wiadomego watka .

2 RRMI rowniez go nie zalozyla .

3 Nie wklejalem zdjec wiadomej osoby .

4 RRMI tez ich nie wklejala .

5 Redakcja wiec sie myli .

6 Droga dedukcji ustalilem bez trudu , kto zalozyl tamten watek . Skoro ja na to wpadlem , to i inni tez sie domysla .

7 Zostalismy wiec przez Redakcje pomowieni .

Dla wyjasnienia - nie bede wiecej sie wpisywal pod tym nikiem , do czasu wyjasnienia tej sprawy .

Forumowiczom należy się wyjaśnienie:

14 Mar 2006 03:13 w nocy powstał wątek: Samotnosc i budowa ktorej nie ma - założony przez nowego użytkownika: Cypryjski kafelek

o treści prowokacyjnej w stosunku do byłej forumowiczki tego forum.

03:21 odpowiada rrmi - tekst szyderczo żartobliwy

03:33 druga wypowiedź: Luc Skywalker - podobny szyderczy ton

i dalszy ciąg też tego duetu, łącznie z wklejaniem zdjęć byłej użytkowniczki forum.

Inne dane wskazują na tych samych autorów.

Jako gospodarze tego forum nie możemy pozwolić na takie prowokacje.

...

i dalszy ciąg też tego duetu, łącznie z wklejaniem zdjęć byłej użytkowniczki forum.

Inne dane wskazują na tych samych autorów...

Redakcjo, no nie jest to jednak do końca jasne :-?