selimm 13.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ciekawy jestem o komentarz do jakiego zdjecia chodziło ??jak wroce z zebrania to napisze cos Redakcji miłe to to nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 To ja myslalam , ze Ty wiesz co napisales i kogo obraziles? Domyslam sie , ze ciezko bedzie zacytowac usuniety post , ale moze Redakcja napisze chociaz mniej wiecej o co chodzilo i kto byl obrazony opinia Selima. Uwazam , ze takie wyjasnienie nam sie nalezy. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 zachodze o głowe i nie wiem o so chodzi .. myslałem ze Agacka sie poczula urazona ..ale zdjecie jest potem ze Redakcji napisałem o wzroku ktory swiadczy ze zarty sie skonczyły mamy chyba demokracje - wiec prosze mi pokazac co tez takiego wstrząsneło tym forum ....jakis dowod rzeczowy ! wiem ze Redakcja ma to za przeproszeniem "gdzies" ale wstrzymie sie na wszelki wypadek z komentarzem do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja tam jestem za tym żeby Seluś pokazał i żeby Redakcja pokazała a ja i rrmi będziemy za jury robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Selek jak to mnie wulgarnie i obrazliwie skomentowales to ci nakopie siersciuchu jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja tam jestem za tym żeby Seluś pokazał i żeby Redakcja pokazała a ja i rrmi będziemy za jury robić D. mam pytanie...hmmm nie wiesz kto u licha robil zdiecie hmmm... ogolnie mowiac... mojej bluzki? (w 3 odslonach chyba ) ja wiem ze sie nie pojawi na forum ( islusznie ) ale chetnie bym sie do autora zdjec usmiechnela o te fotke, tylko nie znam czlowieka ktory to uwiecznil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 a ja i rrmi będziemy za jury robić To komisja bedzie , Sledcza , oczywiscie Zielonooka ktos Cie az tak obfotografowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 W komentarzach do zdjec ze spotkania forumowiczy , widzialem pytanie Selimma : ktory na zdjeciu jest tym , kto mnie banuje .Czy to o to chodzi ? Redakcjo - czekamy na odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2006 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Chyba sie domyslam o co biega http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66295 w tym watku napisalem pod Kasiorkiem ..skoncze pifko i zaraz Wam pokaze jak to sie robi ...albo cos w tym stylu ....jesli to uraziło Kasiorka to mea culpa -sorry ....zdjecie było przez dłuzszy czas niewidoczne i teraz nie wiem czy sam to usunolem czy to jest ten odrazający komentarz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Redakcja napisał Czasami niestety musi być kartka czerwona. rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Redakcja napisał Czasami niestety musi być kartka czerwona. rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA. zupełnie nie wiem o co chodzi mimi juz dawno nie ma !!! jak redakcja sie chciała mimi pozbyć to amerykance byli dobrzy fakt czasami brałem strone mimi ....ale nie znam genezy konfliktu nie wiem o co za co ?? natomiast takie banowanie "po czasie" jest zle widziane cholera straciłem wiare w człowieka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 redakcja od dłuższego czasu miała świadomość, że mimi po cichutku jest obecna i swoje wkleja - na to pozwolono wbrew wcześniejszym szumnym zapowiedziom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Redakcja napisał Czasami niestety musi być kartka czerwona. rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA. zupełnie nie wiem o co chodzi mimi juz dawno nie ma !!! jak redakcja sie chciała mimi pozbyć to amerykance byli dobrzy fakt czasami brałem strone mimi ....ale nie znam genezy konfliktu nie wiem o co za co ?? natomiast takie banowanie "po czasie" jest zle widziane cholera straciłem wiare w człowieka ... Watek ten znalazłam w dziale o Nikoli To był wyjątkowo obrzydliwy wątek założony przez klona, ale nie Mimi tym razem... Nie jest to banowanie po czasie. Watek został założony wczoraj a może i już po północy, czyli dzisiaj. Luc, rrmi i ...niejaki kafelek...bardzo brzydko oczerniali "byłą, wszystkim nam znaną forumowiczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No to ja nic z tego nie rozumiem . Przecież ta szopka z mimi była już jakiś czas temu . Czy coś nowego zaszło w ciągu zeszłego tygodnia ? ( akurat wtedy mnie nie było bo zrobiłam sobie przerwę na narty ) Wcześniej niczego nie zarejestrowałam , poza tym , że mimi chyba bywała na forum , pod innym nickiem of course . Czy Redakcja może uchylić rabka tajemnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 To był wyjątkowo obrzydliwy wątek założony przez klona, ale nie Mimi tym razem... Nie jest to banowanie po czasie. Watek został założony wczoraj a może i już po północy, czyli dzisiaj. Luc, rrmi i ...niejaki kafelek...bardzo brzydko oczerniali "byłą, wszystkim nam znaną forumowiczkę" czytałam ten wątek wczoraj czy na 100% jest pewne ze to rrmi i Luc bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 14.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Gwoli wyjasnienia .1 Nie zalozylem wiadomego watka .2 RRMI rowniez go nie zalozyla .3 Nie wklejalem zdjec wiadomej osoby .4 RRMI tez ich nie wklejala .5 Redakcja wiec sie myli .6 Droga dedukcji ustalilem bez trudu , kto zalozyl tamten watek . Skoro ja na to wpadlem , to i inni tez sie domysla .7 Zostalismy wiec przez Redakcje pomowieni . Dla wyjasnienia - nie bede wiecej sie wpisywal pod tym nikiem , do czasu wyjasnienia tej sprawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Forumowiczom należy się wyjaśnienie: 14 Mar 2006 03:13 w nocy powstał wątek: Samotnosc i budowa ktorej nie ma - założony przez nowego użytkownika: Cypryjski kafelek o treści prowokacyjnej w stosunku do byłej forumowiczki tego forum. 03:21 odpowiada rrmi - tekst szyderczo żartobliwy 03:33 druga wypowiedź: Luc Skywalker - podobny szyderczy toni dalszy ciąg też tego duetu, łącznie z wklejaniem zdjęć byłej użytkowniczki forum. Inne dane wskazują na tych samych autorów. Jako gospodarze tego forum nie możemy pozwolić na takie prowokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 rewelacja - na oślep walić nie jest rozsądnie, nawet jak się ma monopol na władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ... i dalszy ciąg też tego duetu, łącznie z wklejaniem zdjęć byłej użytkowniczki forum. Inne dane wskazują na tych samych autorów... Redakcjo, no nie jest to jednak do końca jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts