Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żółta kartka

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom

Ja przepraszam, że odbiegnę od głównego tematu, ale chyba każdy z nas przyzna, że to forum wciąga i chętnie się do niego wraca. Ja po dłuższej przerwie również nie odmówiłem sobie przyjemności przejrzenia go na nowo ;)

Może warto zatem skopiować moje rozwiązanie, polegające na tym, że tworzy się specjalne podforum na ktorym daje się grupie ZABANOWANI możliwość zakładania tematów i odpisywania na nie, a pozostałe działy pozostają w trybie tylko do odczytu.

Ma to tę zaletę, że użytkownik, który na takim forum PRZYZNA się do nieeleganckiego zachowania z reguly wraca do reszty forumowej braci.

Szanowna Redakcjo

z mojego IP korzysta z 5 000 osób (proxy dość dużej sieci) ale uczciwie przyznaję, że na swoim forum postępuje identycznie jak Wy w tym przypadku.

Mariuszu, wątek o ktorym pisała redakcja został założony o 03:13, o 03:26 z tego samego ip z ktorego zalozono watek wpisala sie rrmi w watku o Hamerykanskich inspiracjach i rownolegle pojawialy sie wpisy cypryjskiego kafelka w tamtym watku. Ten adres jesli sprawdzisz to nie jest zaden proxy

pozdrawiam

m.

mała korekta, to co napisałem nie jest do konca prawda, dopiero teraz to zauwazylem, 03:26 rrmi pisala z innego IP, być może faktycznie rrmi nie ma z tym nic wspolnego. Musimy jeszcze raz przejrzec baze.

Prawda jest natomiast ze z tego ip rrmi napisala 30 postów

pozdrawiam

m.

Gość M@riusz_Radom

Mariusz ..nie mylisz czasami I.P serwera z I.P kl.

Nie mylę ;)

Ja mam ten komfort, że mogę na życzenie zmieniać IP co minuta więc bany mi niestraszne ;) Tylko honor i godność osobista stanowią u mnie przeszkodę przed wracaniem tam gdzie mnie nie chcą ;)

By rozwiać wątpliwości, dowodem nie jest tylko IP, choć wiele wyjaśnia. W usunietym wątku biorą udział 3 osoby: rrmi, luc skywalker i cypryjski kafelek. Te 3 wirtualne osoby ewidentnie bawią się razem - atakując na czele z wymyślonym kafelkiem innego użytkownika forum.

Zatem ban nie jest za autorstwo, lecz współudział.

Mariusz tak Ci sie tylko zdaje :wink: ..czasy bezkarnosci sie juz dawno skonczyły ....podobnie jest w neostradzie gdzie zmieniają sie tylko dwie ostatnie cyfry .....ale zgodze sie ze do zwyklych banow Ci to wystarczy

jesli sie nie zgadzasz z tym to mozemy zrobic test - wejdz na strone rzadową i napisz kaczor ty..... :wink:

Szanowna Redakcjo - jest problem i trzeba go rozwiązać !

Gość kanapa
Szanowna Redakcjo

z mojego IP korzysta z 5 000 osób (proxy dość dużej sieci) ale uczciwie przyznaję, że na swoim forum postępuje identycznie jak Wy w tym przypadku.

Mariuszu, wątek o ktorym pisała redakcja został założony o 03:13, o 03:26 z tego samego ip z ktorego zalozono watek wpisala sie rrmi w watku o Hamerykanskich inspiracjach i rownolegle pojawialy sie wpisy cypryjskiego kafelka w tamtym watku. Ten adres jesli sprawdzisz to nie jest zaden proxy

pozdrawiam

m.

Owszem zgadzam sie z tym , ze dostalam bana , ale wrobienie mnie i Luca w zalozenie tego watka jest najwieksza przykroscia jaka mnie spotyka .

Nigdy ani ja , ani Luc nie wkleilismy zadnego zdjecia mimilapy .Wczoraj pisalismy nie inaczej niz zwykle w temacie.

Wczoraj rowniez nie uzywalam serwera , z ktorego pochodzi to IP , UWAZAM , ze byle informatyk moze sprawdzic zrodlo , jesli nawet ktos uzywa proxy .Tego nie zrobiono , a wydano wyrok.Jezeli ktos przestal wierzyc w to co napisal wczesniej Luc , jest mi bardzo przykro.

To co zrobiliscie jest ponizej poziomu , jakiegokolwiek poziomu, nawet poziomu pisaniny z wczoraj.

To oczywiscie ja rrmi.

Bawcie sie dalej , ale juz bez nas , kochani redaktorzy , ktorzy nie potwierdzacie tego co piszecie

Gość M@riusz_Radom
jesli sie nie zgadzasz z tym to mozemy zrobic test - wejdz na strone rzadową i napisz kaczor ty..... :wink:

Eeee, mając odrobinę samozaparcia stawiam kilka-kilkanaście tuneli, w tym 2,3, na serwerach znajomych, którzy dla zasady nie logują ruchu i ślad po mnie znika ;)

Na kaczorów nic pisał nie będę, ale na kołalicjem to chętnie coś naskrobie ;)

Fakt faktem, problem jest i będzie tak długo, jak nie zacznie się restrykcyjnie egzekwować swoich decyzji. Wywalony użytkownik NIE MA PRAWA przebywać na forum pod jakimkolwiek nickiem. Po to są skrypty wyłapujące IP zabanowanych użytkowników aby z nich korzystać.

A posty pisane z nowych kont powinny być bezwzględnie kasowane.

Ale jak kiedyś napisałem, nie widzę tu szans aby robił to tylko i wyłącznie ktoś z redakcji ponieważ jest to dość czasochłonne, najlepiej zatrudnić kogoś na etat, a nawet na pół ;) i to koniecznie musi być człowiek niezwiązany z forum i budownictwem aby podchodził do swojej pracy bez emocji i nie kierował się pobudkami osobistymi typu : tego lubię to mu tym razem daruję ...

Gość M@riusz_Radom
ale wrobienie mnie i Luca w zalozenie tego watka jest najwieksza przykroscia jaka mnie spotyka .

Głowa do góry, są wieksze tragedie. Ale smrod po awanturze i melodramatach wyczynianych przez wiadomą osobę ciągnie się po tym forum długo, za długo..

Mariusz Ty nie jestes przypadkiem po resocjalizacji :wink: ...

Moze niech sobie Redakcja tam do konca posprawdza to i owo ...

postawi jakies tam warunki .....ja im tam wierze i jakby co to przez miesiąc nie napisze ani jednego głupiego posta :lol: ....kurna ciezko bedzie

Redakcja i tak wyjdzie na swoje ...

Szanowna Redakcjo

pozdrawiam

m.

mała korekta, to co napisałem nie jest do konca prawda, dopiero teraz to zauwazylem, 03:26 rrmi pisala z innego IP, być może faktycznie rrmi nie ma z tym nic wspolnego. Musimy jeszcze raz przejrzec baze.

Prawda jest natomiast ze z tego ip rrmi napisala 30 postów

pozdrawiam

m.

Bardzo jest to mozliwe poniewaz ja pisze z tego samego IP. Co prawda ten sam IP jest nadawany od 10 000 000 do 35 000 000 uzytkownikom dziennie w stanach i jest regularnie zmieniany co okolo 24h.

Serwer glownie uzywany do tranzakcji finansowych i ukrywania prawdziwego IP :p .

Szanowna Redakcjo

pozdrawiam

m.

Owszem zgadzam sie z tym , ze dostalam bana , ale wrobienie mnie i Luca w zalozenie tego watka jest najwieksza przykroscia jaka mnie spotyka .

Nigdy ani ja , ani Luc nie wkleilismy zadnego zdjecia mimilapy .Wczoraj pisalismy nie inaczej niz zwykle w temacie.

Wczoraj rowniez nie uzywalam serwera , z ktorego pochodzi to IP , UWAZAM , ze byle informatyk moze sprawdzic zrodlo , jesli nawet ktos uzywa proxy .Tego nie zrobiono , a wydano wyrok.Jezeli ktos przestal wierzyc w to co napisal wczesniej Luc , jest mi bardzo przykro.

To co zrobiliscie jest ponizej poziomu , jakiegokolwiek poziomu, nawet poziomu pisaniny z wczoraj.

To oczywiscie ja rrmi.

Bawcie sie dalej , ale juz bez nas , kochani redaktorzy , ktorzy nie potwierdzacie tego co piszecie

Kto podszył się pod kafelka, można badać, ale czy rrmi chce powiedzieć, że wszystkie inne jej wypowiedzi w usuniętym wątku, a jeszcze bardziej szyderstwa luca - są też wyprodukowane przez kogoś innego?

Jeśli nie to - powtarzamy - rrmi, luc i kafelek dobrze się bawili RAZEM.

Szanowna Redakcjo

pozdrawiam

m.

To oczywiscie ja rrmi.

Kto podszył się pod kafelka, można badać, ale czy rrmi chce powiedzieć, że wszystkie inne jej wypowiedzi w usuniętym wątku, a jeszcze bardziej szyderstwa luca - są też wyprodukowane przez kogoś innego?

Jeśli nie to - powtarzamy - rrmi, luc i kafelek dobrze się bawili RAZEM.

Redakcjo, dajecie do pieca. :lol:

I jeszcze jedna sprawa to ja jestem autorem usunietego watku. :lol:

Moge cos wkleic na dowod. :lol:

PS.Redakcja sie zblaznila. :lol:

ok. Więc kafelku kim jesteś? I miejmy to za sobą :wink:

Fanem mimilapy. :lol:

to fan w takiej potrzebie wielkiej był :o , aby przy okazji zbanować dwójkę uzytkowników :roll: