gość 1234 14.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 kafelek = house to banalnie proste - brak czcionki polskiej i tragiczne błędy ortograficzne - nie trzeba znać IP, by zdemaskować tego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ja też często nie uzywam alt, do polskich liter czcionke mogę zmienić dwoma kliknięciami. tylko w nocy śpię, nie czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 P.S. - i nie wkleje zadnej panienki w wiadomym wątku No nie... Ja bez tego żyć nie mogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 faktycznie ....był ukryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolszewik 14.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dobrze , ze pamietam hasla do tych emergency nickow. Niestety nie moge sie bronic jak sugeruje redakcja niesprawdzajaca swoich informacji .bo jestem juz zbanowana na amen. Z serwerow , ktore znamy korzystaja setki tysiecy ludzi , mimilapa tez Nie napisalam , ze nie bralam w tym udzialu , nawet przyznalam racje co do bana , chyba nie usuneliscie juz tej wypowiedzi? A moze ? BTW dobrze wiedziec , ze sie jest szczesciarzem , , chyba nie mam wrogow innych niz redakcja , bo takiego swinstwa nikt mi nie zrobil do tej pory Jesli juz tak nas banujecie , to nie oglaszajcie sie tak naprawde szczerze , ze czekacie na wyjasnienia, zalosne to jest jak `150 ps .do kogo teraz piszecie zeby sie za nami nie wstawial ? Pamietam jak swego czasu do nas pisaliscie , zeby sie za housem nie wstawiac , zalosne to byo jak ta cala wasza akcja teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dobrze , ze pamietam hasla do tych emergency nickow. Niestety nie moge sie bronic jak sugeruje redakcja niesprawdzajaca swoich informacji .bo jestem juz zbanowana na amen. Z serwerow , ktore znamy korzystaja setki tysiecy ludzi , mimilapa tez Nie napisalam , ze nie bralam w tym udzialu , nawet przyznalam racje co do bana , chyba nie usuneliscie juz tej wypowiedzi? A moze ? BTW dobrze wiedziec , ze sie jest szczesciarzem , , chyba nie mam wrogow innych niz redakcja , bo takiego swinstwa nikt mi nie zrobil do tej pory Jesli juz tak nas banujecie , to nie oglaszajcie sie tak naprawde szczerze , ze czekacie na wyjasnienia, zalosne to jest jak `150 rrmi.. bije się w pierść, dałem sobie zasugerować pewną rzecz która była czystym przypadkiem, z mojej strony za to Cie przepraszam. Od samego początku trudno mi było uwierzyć, że to Ty podszywasz się pod kafelka, rozważałem raczej inne rozwiązanie. Teraz mam już niemal 100% pewność, że to nie byłas Ty. Jeszcze raz przepraszam, za wypowiedzi które mogły to sugerować. maksiu ps. to jest moje prywatnie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 rrmi jest zbyt inteligentna, żeby narobic sobie w buty knując nieudolną prowokację z tego samego IP. Udowodniła zresztą nie raz, że wie o sieci wystarczająco dużo, dlatego od samego poczatku wydawało sie to mało prawdopodobne. Fajnie Maksiu, że potrafiłeś to publicznie przyznać - dzięki!!!A więc może w tej sytuacji żółta kartka byłaby wystarczającą kara za przewinienie udziału w złośliwym seansie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 rrmi jest zbyt inteligentna, żeby narobic sobie w buty knując nieudolną prowokację z tego samego IP. Udowodniła zresztą nie raz, że wie o sieci wystarczająco dużo, dlatego od samego poczatku wydawało sie to mało prawdopodobne. Fajnie Maksiu, że potrafiłeś to publicznie przyznać - dzięki!!! A więc może w tej sytuacji żółta kartka byłaby wystarczającą kara za przewinienie udziału w złośliwym seansie? przeprosiłem za sugestie jakoby była autorem tamtego watku, ale jej współudział jest niezaprzeczalny pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik_x 14.03.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki. IP 207.195.243.137, w chwili obecnej jestem 16 835 538 uzytkownikiem tego numeru. Moge to robic bedac nawet w Afryce, Gorzowie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki. Co to znaczy? Czy mam z tego wyciągnąć wniosek, że Redakcja tak naprawdę nie jest niczego pewna w 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Edzia to chyba dobrze, że nie utraciłem wiary Maksiu kidyś jak graliśmy w piłkę to były takie zasady :trzy rogi i karny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki. Jeśli był z tej czwórki. A jeżeli był z innej czwórki? Dla mnie tylko pozostało przeprosić wszystkich. Nerw mnie szarpnął, że na tym Forum nie może być spokoju. Tylko teraz pytanie: komu w takim razie wierzyć, jeżeli Redakcja popełnia takie gafy? Może czas najwyższy zrewidować inne bany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mimi i jej trójka adwersarzy z USA - w końcu pozjadaliście się nawzajem - taka jest puenta, jeśli prowokatorem był ktoś z tej czwórki. Jeśli był z tej czwórki. A jeżeli był z innej czwórki? Dla mnie tylko pozostało przeprosić wszystkich. Nerw mnie szarpnął, że na tym Forum nie może być spokoju. Tylko teraz pytanie: komu w takim razie wierzyć, jeżeli Redakcja popełnia takie gafy? Może czas najwyższy zrewidować inne bany? Przepraszaj przepraszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.03.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ja, osobiście mam wrażenie, że Redakcja zabrnęła w ślepy zaułek i teraz nie wie jak z tego wyjść z twarzą,nie czytałem tego wątku, bo smacznie i grzecznie spałem, ale moim zdaniem, rrmi i luc nie schodzą poniżej pewnego poziomu, już prędzej bym o takie zejście, podejrzewał kocisko , ale on też spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 14.03.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ja, osobiście mam wrażenie, że Redakcja zabrnęła w ślepy zaułek i teraz nie wie jak z tego wyjść z twarzą, nie czytałem tego wątku, bo smacznie i grzecznie spałem, ale moim zdaniem, rrmi i luc nie schodzą poniżej pewnego poziomu, już prędzej bym o takie zejście, podejrzewał kocisko , ale on też spał tak, mam takie samo odczucie (w sprawie kota nie bede sie wypowiadac ) Chyba jednak te czerwone kartki byly zbyt szybko rozdane I co teraz REDAKCJO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ja, osobiście mam wrażenie, że Redakcja zabrnęła w ślepy zaułek i teraz nie wie jak z tego wyjść z twarzą, nie czytałem tego wątku, bo smacznie i grzecznie spałem, ale moim zdaniem, rrmi i luc nie schodzą poniżej pewnego poziomu, już prędzej bym o takie zejście, podejrzewał kocisko , ale on też spał Dziadek ja tam jade ze swojego nicką pomagiera nie potrzebuje ... jeszcze jakby o seksie gadali to moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A ja poproszę o rady dla redakcji. Jak opanować te pseudozabawy. Co zrobić, aby forum było w dalszym ciągu miejscem zdobywania wiedzy i przyjemnych pogaduszek. Jakoś mi smutno, jakby ktoś narobił na wycieraczkę przed moimi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Edzia z Ciebie to jest poczciwa kobita czy Ty mi mozesz w koncu powiedziec za co tak konkretnie ten napis nad avantem mi dynda ??? moje fanki sie mnie pytają ...a ja biedny nie wiem co im odpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Seluś a nie "dynda" ci gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts