zielonooka 14.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Seluś a nie "dynda" ci gdzie indziej Grzesiek o to juz fanki nie pytaja moze wlasnie dlatego ze dynda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A może nie dynda...?Ino sterczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ja tam jestem za tym żeby Seluś pokazał i żeby Redakcja pokazała a ja i rrmi będziemy za jury robić D. mam pytanie...hmmm nie wiesz kto u licha robil zdiecie hmmm... ogolnie mowiac... mojej bluzki? (w 3 odslonach chyba ) ja wiem ze sie nie pojawi na forum ( islusznie ) ale chetnie bym sie do autora zdjec usmiechnela o te fotke, tylko nie znam czlowieka ktory to uwiecznil Ej bo mnie już łajw linczować chce za to fotografowanie "zielonych oczu"...ale to nie ja przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Eeeej, wystarczy tutaj nie zagladac przez pol dnia i juz nie wiesz o co tu znow chodzi...Jedno jest pewne, nudzic sie tutaj nie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A może nie dynda...?Ino sterczy? To pewnie by pytały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 rrmi jest zbyt inteligentna, żeby narobic sobie w buty knując nieudolną prowokację z tego samego IP. Udowodniła zresztą nie raz, że wie o sieci wystarczająco dużo, dlatego od samego poczatku wydawało sie to mało prawdopodobne. Fajnie Maksiu, że potrafiłeś to publicznie przyznać - dzięki!!! A więc może w tej sytuacji żółta kartka byłaby wystarczającą kara za przewinienie udziału w złośliwym seansie? Mam dokładnie takie same odczucia , rrmi jest osobą inteligentną i na poziomie . Naprawdę nie wierzę żeby dała sie wciągnąć w jakieś głupie dyskusyjki poniżej pasa . rrmi siostro , trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 okrutniki znowu w akcji sprzedam wam moj ostatni kawał hit...tylko sie nie smiejcie rozmawiały ze sobą owoce; -Cześć jestem cytryna,lubi mnie cała rodzina -Czesć jestem kiwi,co kazdego ożywi -cześć jestem marakuja... ..nie wiem co powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 okrutniki znowu w akcji sprzedam wam moj ostatni kawał hit...tylko sie nie smiejcie rozmawiały ze sobą owoce; -Cześć jestem cytryna,lubi mnie cała rodzina -Czesć jestem kiwi,co kazdego ożywi -cześć jestem marakuja... ..nie wiem co powiedzieć... No nie! Jak już koty schodzą na psy?! bez komentarza...Selimm nie wie co powiedzieć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Eeeej, wystarczy tutaj nie zagladac przez pol dnia i juz nie wiesz o co tu znow chodzi...Jedno jest pewne, nudzic sie tutaj nie mozna... Zeljka - jak już wszyscy nieprawomyślni "bikiniarze" zostaną wreszcie usunięci, a to fachowe forum zostanie finalnie oczyszczone z wichrzycielskiego elementu (typu: rrmi, Sel, Luc itd.) i będzie tylko o gwoździach i cemencie, to zostaną tutaj tylko ortodoksyjni waskomysliciele. Będą wpisywali po 3 posty dziennie, za to posty przesycone dogłębną wiedzą i doświadczeniem... wtedy nikt tego przybytku nie bedzie musiał pilnować i cool.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 A może nie dynda...?Ino sterczy? To pewnie by pytały Jak sterczy to raczej by nie pytały - Kóń jaki jest każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Eeeej, wystarczy tutaj nie zagladac przez pol dnia i juz nie wiesz o co tu znow chodzi...Jedno jest pewne, nudzic sie tutaj nie mozna... Zeljka - jak już wszyscy nieprawomyślni "bikiniarze" zostaną wreszcie usunięci, a to fachowe forum zostanie finalnie oczyszczone z wichrzycielskiego elementu (typu: rrmi, Sel, Luc itd.) i będzie tylko o gwoździach i cemencie, to zostaną tutaj tylko ortodoksyjni waskomysliciele. Będą wpisywali po 3 posty dziennie, za to posty przesycone dogłębną wiedzą i doświadczeniem... wtedy nikt tego przybytku nie bedzie musiał pilnować i cool.... Ale będzie straszaaasznie nudno i sztywniacko Wszak nie samym budowaniem człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ale będzie straszaaasznie nudno i sztywniacko Wszak nie samym budowaniem człowiek żyje dokładnie! po poprzedniej akcji pacyfikacyjnej forum dostało zapaści - przez dobre 2 tygodnie można było z nudów zdechnąć. Tylko, że może właśnie o to chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Aggi ales dowaliła do pieca ja wsycko rozumiec -ino dlaczego Ty mnie na 2 miejscu wymienic Redakcja moglaby sie pospieszyc z tą decyzją bo dziczyzna z Torunia nadciąga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ale będzie straszaaasznie nudno i sztywniacko Wszak nie samym budowaniem człowiek żyje dokładnie! po poprzedniej akcji pacyfikacyjnej forum dostało zapaści - przez dobre 2 tygodnie można było z nudów zdechnąć. Tylko, że może właśnie o to chodzi.... Obyś miała rację , mam nadzieję na szybki powrót do normalności ( błagam rrmi wróć ) A w ostateczności jakoś te dwa tygodnie marazmu przeżyję , ale ani jednego dnia dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ja nie przeżyję tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No wlasnie red napisala ze "rrmi house i luc" wstepu na forum nie maja ale na ile? na tydzien? na miesiac? czy dozywotnio? czy rrmi jest tez banowana z innego nicku (nicka? ) bo napislaa cos pod innym w kwesti wyjasnienia i zmilkla- nie wiem czy sama z siebie czy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 14.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Redakcja napisał Czasami niestety musi być kartka czerwona. rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA. Wyjasniam raz jeszcze . Nie zalozylem wczoraj wiadomego watka . Nie wklejalem zdjec wiadomej osoby . RRMI tego rowniez nie zrobila . Za te oszczerstwa naleza sie nam przeprosiny ze strony Redakcji . Maksiu juz sie wyprostowal , no a Edzia znana jest z ogromnego serca . Co do jej zdolnosci do wyciagania prawidlowych wnioskow z faktow , w chwili obecnej nie bede sie wypowiadal . Owszem . Wzielismy udzial wczoraj w watku . Ale nie odbiegalismy od swego poziomu . Nie pisalismy tez spod nieswoich IP . Od Redakcji+moderatorow wymaga sie trzymania prawdy . W tym przypadku ta zasada zostala zlamana . Pozdrawiam pozostalych forumowiczow - Luc Skywalker . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Bardzo lubię rrmi i Luca.Cała sytuacja wygląda co najmniej dziwacznie w świetle tego co tu w tym watku mozna wyczytac. Tym bardziej, że istota problemu pojawia się na forum i czyni uszczypliwe uwagi pod adresem rrmi. Teraz.Czy ten trefny watek był taki sam lecz w druga stronę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Redakcja napisał Czasami niestety musi być kartka czerwona. rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA. Wyjasniam raz jeszcze . Nie zalozylem wczoraj wiadomego watka . Nie wklejalem zdjec wiadomej osoby . RRMI tego rowniez nie zrobila . Za te oszczerstwa naleza sie nam przeprosiny ze strony Redakcji . Maksiu juz sie wyprostowal , no a Edzia znana jest z ogromnego serca . Co do jej zdolnosci do wyciagania prawidlowych wnioskow z faktow , w chwili obecnej nie bede sie wypowiadal . Owszem . Wzielismy udzial wczoraj w watku . Ale nie odbiegalismy od swego poziomu . Nie pisalismy tez spod nieswoich IP . Od Redakcji+moderatorow wymaga sie trzymania prawdy . W tym przypadku ta zasada zostala zlamana . Pozdrawiam pozostalych forumowiczow - Luc Skywalker . Luc obawiam się,że będzie problem. Niestetyjak wrzucisz granat do kibla to gówno leci na wszystkie strony i teraz głupio się jakoś na mieście pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość interceptor 14.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No wlasnie red napisala ze "rrmi house i luc" wstepu na forum nie maja ale na ile? na tydzien? na miesiac? czy dozywotnio? Tradycyjne banowanie nas trwa 3 dni . Po tym czasie ktos z zacnych forumowiczy , zaklada watek w stylu : szanowna Redakcjo - prosze ich przywrocic i Red sie zgadza . Oczywiscie po zwyczajowym certoleniu sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts