Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żółta kartka

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tam jestem za tym żeby Seluś pokazał i żeby Redakcja pokazała

a ja i rrmi będziemy za jury robić :lol: :lol: :lol:

D. mam pytanie...hmmm nie wiesz kto u licha robil zdiecie

hmmm... ogolnie mowiac... mojej bluzki? :oops: :lol: (w 3 odslonach chyba :D :wink: )

ja wiem ze sie nie pojawi na forum ( islusznie :lol: ) ale chetnie bym sie do autora zdjec usmiechnela o te fotke, tylko nie znam czlowieka ktory to uwiecznil ;)

Ej bo mnie już łajw linczować chce za to fotografowanie "zielonych oczu"...ale to nie ja przecież! 8)

rrmi jest zbyt inteligentna, żeby narobic sobie w buty knując nieudolną prowokację z tego samego IP. Udowodniła zresztą nie raz, że wie o sieci wystarczająco dużo, dlatego od samego poczatku wydawało sie to mało prawdopodobne. Fajnie Maksiu, że potrafiłeś to publicznie przyznać - dzięki!!!

A więc może w tej sytuacji żółta kartka byłaby wystarczającą kara za przewinienie udziału w złośliwym seansie?

Mam dokładnie takie same odczucia , rrmi jest osobą inteligentną i na poziomie . Naprawdę nie wierzę żeby dała sie wciągnąć w jakieś głupie dyskusyjki poniżej pasa .

rrmi siostro , trzymaj się :)

okrutniki znowu w akcji

sprzedam wam moj ostatni kawał hit...tylko sie nie smiejcie

rozmawiały ze sobą owoce;

-Cześć jestem cytryna,lubi mnie cała rodzina

-Czesć jestem kiwi,co kazdego ożywi

-cześć jestem marakuja...

..nie wiem co powiedzieć... 8)

No nie! Jak już koty schodzą na psy?! :lol: bez komentarza...Selimm nie wie co powiedzieć...?

Eeeej, wystarczy tutaj nie zagladac przez pol dnia i juz nie wiesz o co tu znow chodzi...Jedno jest pewne, nudzic sie tutaj nie mozna... :wink:

Zeljka - jak już wszyscy nieprawomyślni "bikiniarze" zostaną wreszcie usunięci, a to fachowe forum zostanie finalnie oczyszczone z wichrzycielskiego elementu (typu: rrmi, Sel, Luc itd.) i będzie tylko o gwoździach i cemencie, to zostaną tutaj tylko ortodoksyjni waskomysliciele. Będą wpisywali po 3 posty dziennie, za to posty przesycone dogłębną wiedzą i doświadczeniem... wtedy nikt tego przybytku nie bedzie musiał pilnować i cool....

Eeeej, wystarczy tutaj nie zagladac przez pol dnia i juz nie wiesz o co tu znow chodzi...Jedno jest pewne, nudzic sie tutaj nie mozna... :wink:

Zeljka - jak już wszyscy nieprawomyślni "bikiniarze" zostaną wreszcie usunięci, a to fachowe forum zostanie finalnie oczyszczone z wichrzycielskiego elementu (typu: rrmi, Sel, Luc itd.) i będzie tylko o gwoździach i cemencie, to zostaną tutaj tylko ortodoksyjni waskomysliciele. Będą wpisywali po 3 posty dziennie, za to posty przesycone dogłębną wiedzą i doświadczeniem... wtedy nikt tego przybytku nie bedzie musiał pilnować i cool....

Ale będzie straszaaasznie nudno i sztywniacko :(

Wszak nie samym budowaniem człowiek żyje :D

Ale będzie straszaaasznie nudno i sztywniacko :(

Wszak nie samym budowaniem człowiek żyje :D

dokładnie!

po poprzedniej akcji pacyfikacyjnej forum dostało zapaści - przez dobre 2 tygodnie można było z nudów zdechnąć. Tylko, że może właśnie o to chodzi.... :-?

Obyś miała rację , mam nadzieję na szybki powrót do normalności :wink: ( błagam rrmi wróć )

A w ostateczności jakoś te dwa tygodnie marazmu przeżyję , ale ani jednego dnia dłużej :evil:

Gość interceptor
Redakcja napisał

Czasami niestety musi być kartka czerwona.

rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA.

:( :( :(

Wyjasniam raz jeszcze .

Nie zalozylem wczoraj wiadomego watka . Nie wklejalem zdjec wiadomej osoby . RRMI tego rowniez nie zrobila . Za te oszczerstwa naleza sie nam przeprosiny ze strony Redakcji . Maksiu juz sie wyprostowal , no a Edzia znana jest z ogromnego serca . Co do jej zdolnosci do wyciagania prawidlowych wnioskow z faktow , w chwili obecnej nie bede sie wypowiadal .

Owszem . Wzielismy udzial wczoraj w watku . Ale nie odbiegalismy od swego poziomu . Nie pisalismy tez spod nieswoich IP .

Od Redakcji+moderatorow wymaga sie trzymania prawdy . W tym przypadku ta zasada zostala zlamana .

Pozdrawiam pozostalych forumowiczow - Luc Skywalker .

Redakcja napisał

Czasami niestety musi być kartka czerwona.

rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA.

:( :( :(

Wyjasniam raz jeszcze .

Nie zalozylem wczoraj wiadomego watka . Nie wklejalem zdjec wiadomej osoby . RRMI tego rowniez nie zrobila . Za te oszczerstwa naleza sie nam przeprosiny ze strony Redakcji . Maksiu juz sie wyprostowal , no a Edzia znana jest z ogromnego serca . Co do jej zdolnosci do wyciagania prawidlowych wnioskow z faktow , w chwili obecnej nie bede sie wypowiadal .

Owszem . Wzielismy udzial wczoraj w watku . Ale nie odbiegalismy od swego poziomu . Nie pisalismy tez spod nieswoich IP .

Od Redakcji+moderatorow wymaga sie trzymania prawdy . W tym przypadku ta zasada zostala zlamana .

Pozdrawiam pozostalych forumowiczow - Luc Skywalker .

Luc obawiam się,że będzie problem. Niestetyjak wrzucisz granat do kibla to gówno leci na wszystkie strony i teraz głupio się jakoś na mieście pokazać.

Gość interceptor
No wlasnie

red napisala ze "rrmi house i luc" wstepu na forum nie maja

ale na ile?

na tydzien? na miesiac? czy dozywotnio? :-? :-? :-? :(

Tradycyjne banowanie nas trwa 3 dni . Po tym czasie ktos z zacnych forumowiczy , zaklada watek w stylu : szanowna Redakcjo - prosze ich przywrocic i Red sie zgadza . Oczywiscie po zwyczajowym certoleniu sie .