Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żółta kartka

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zielonooka - a ja myslalam ze nazwa whisky jest zastrzezona dla szkockiej tylko...

Ale sie wlasnie doczytalam , ze jest odwrotnie. I "whiskey" zarezerwowana jest tylko dla amerykańskiej i irlandzkiej , a kazda inna to po prostu whisky, niezależnie od tego, gdzie jest produkowana.

Hm..

http://img329.imageshack.us/img329/5287/butynazdrowie8qc.jpg

Perfumy ?!! 62.65% . Jak wypijesz te butelke podczas jednego spotkania , to zaniose cie osobiscie na recach pod wskazany adres . Zeby na Taxi zaoszczedzic . Bo ze wrocisz na wlasnych nogach , to nie uwierze .

Luc piszę się :lol: :lol:

może być na spółę

O czym czlowiecze marzysz ? Nie dasz rady kolorowej wodzi z Kentucky .

Najbardziej unikalny i absolutnie najlepszy bourbon. Emerytowany Mistrz Destylarni Booker Noe początkowo wytwarzał ten bourbon tylko i wyłącznie dla swoich prywatnych zapasów. Jego destylacja jest ciągła, jako jedyny na świecie nie jest filtrowany i pochodzi prosto z beczki. Przeznaczony jest dla prawdziwych koneserów. Charakteryzuje się intensywnym, przydymionym dębowo-waniliowym aromatem oraz mocnym smakiem, który bardzo długo utrzymuje się po wypiciu. Okres leżakowania 6-8 lat, zawartość alkoholu - 60,5%/63,5%. Opakowanie - drewniana skrzynka.

Grzecznosciowo ceny nie podaje , bo zwala z nog .

Pomijając ten dębowo-waniliowy aromat to fakt,że alkochol ten produkowany jest w systemie destylacji ciągłej absolutnie nie świadczy na jego korzyść. Destelacja ciagła charakteryzuje się w wyrobie finalnym dużą ilościa fuzli . W dużym skrócie jedne z najgorszych destylarni choć przy odpowiedniej polityce marketingowej da się sprzedać wszystko.

Przykład polmosu Żyrardów i sukcesów wódek Belvedre,Chopin na rynku amerykańskim.

zielonooka - a ja myslalam ze nazwa whisky jest zastrzezona dla szkockiej tylko...

Ale sie wlasnie doczytalam , ze jest odwrotnie. I "whiskey" zarezerwowana jest tylko dla amerykańskiej i irlandzkiej , a kazda inna to po prostu whisky, niezależnie od tego, gdzie jest produkowana.

Hm..

whiskey - amerykanska i irlandzka

whisky - szkocka , kanadyjscka

nie wiem czemu tak...

selek poszedl spac ale faktycznie lepiej zmienic temat - jutro do pracy a mnie korci :wink:

dobranoc!

Gość interceptor
Tak na podsumowanie sytuacji , to jedno musze stwierdzic : opowiedzieli sie za nami wszyscy wystepujacy w tym watku . Przeciwko byli : Redakcja+moderatorzy . Jakas trojca jest poza rzeczywistoscia .

rrmi jest zbyt inteligentna, żeby narobic sobie w buty knując nieudolną prowokację z tego samego IP. Udowodniła zresztą nie raz, że wie o sieci wystarczająco dużo, dlatego od samego poczatku wydawało sie to mało prawdopodobne. Fajnie Maksiu, że potrafiłeś to publicznie przyznać - dzięki!!!

A więc może w tej sytuacji żółta kartka byłaby wystarczającą kara za przewinienie udziału w złośliwym seansie?

przeprosiłem za sugestie jakoby była autorem tamtego watku, ale jej współudział jest niezaprzeczalny

pozdrawiam

m.

Kola ukradł rower, czy Koli ukradli?

Niezaprzeczalnie ma coś wspólnego ze sprawą roweru.

Watek ten znalazłam w dziale o Nikoli

Bardzo prosze o info nt kto tam ten watek umiescil, to jest juz tak bardzo ponizej poziomu , dawanie do zrozumienia , ze ktos pisal brzydkie rzeczy w takim miejscu .

Wiem Edzia , ze nie Ty , wykorzystuje tylko co napisalas (mam nadzieje , ze nie Ty)

Teraz (znaczy sie z godzine temu) to i owszem widzialam , ze mimilapa tam(w dziale o Nicoli) zalozyla watek , czy to moze jakis zbieg okolicznosci?

A moze to nie byla mimilapa?Moze mam z oczami problem?

Podacie znowu moje IP ?

To jest dziennikarsko -redakcyjna uczciwosc ?

A kto to jest noblokers?

Mieszacz z urzedu czy skad?

Nowy uzytkownik , powiedzcie kto to?

Selima nie lubi (no ja sie nie dziwie :lol: ) , ale zajadly jest jakby zeby na Forum wyzarl 8) .

Za duzo mieszacie , za bardzo to widac teraz , przesadziliscie z tym pomowieniem mnie i Luca , bardzo przesadziliscie .

A starzy forumowicze gadali , gadali..., ze tu sie dziwne rzeczy dzieja 8)

Sama bylam swiadkiem cudu na czacie...

I nie bede niewinnosci udowadniac , tylko wy sie zastanowcie nad tym co robicie .

Wlasciwie i tak nie spodziewam sie odpowiedzi .

Dodam tylko , ze bylo mi tak wstyd i czulam taka bezsilnosc kiedy rano zobaczylam co napisala redakcja .

Gdyby ktos kogo znam , lubie i szanuje , niewazne , ze tylko wirtualnie pomyslal , ze tak bylo , ze rozmawiam sama ze soba czy z Luckiem udajac mimi :-? :-? ...no nie wiem , tylko isc w diably stad ze wstydu :-?

Nie zaprzeczam udzialu we watku , napisalam w tym we watku tylko to co wiem od mimilapy o niej samej.. , co bylo dostepne na forum w celu wzbudzenia ..nie wiem czego , trudno to nazwac .

Na zdrowie .

To ja oczywiscie , rrmi

Pomimo zachety redakcji , ze mamy sie tlumaczyc , wszystkie nicki z rrmi i z kropkami pobanowano

Zostaly tylko takie brzydkie , z poprzednich banowan :D

Ale my tutaj lubimy duzooooo nickow , to dobrze , ciesze sie :(

Niestety nie ja go tam schowałam, ale chciałam to zrobić...niekoniecznie w tym temacie Nikoli.

Szczerze mówiąc też byłam zaskoczona jak sprawdziłam dostępnymi narzędziami kto jest autorem tego wątku. Ale fakt jest faktem, że nick kafelka znalazł się przy nicku z którego legalnie też piszesz, a nie np. przy nicku EDZIA.

Gość interceptor

Szczerze mówiąc też byłam zaskoczona jak sprawdziłam dostępnymi narzędziami kto jest autorem tego wątku. Ale fakt jest faktem, że nick kafelka znalazł się przy nicku z którego legalnie też piszesz, a nie np. przy nicku EDZIA.

Wyjasnilem ci na PW , kto ma dostep do IP . A kto sporzadza zestawienia IP , to chyba sama wiesz najlepiej . Nie brnij w to dalej , bo sie osmieszacie . RRMI nie jest Kafelkiem i ja nim nie jestem . Kafelek przeciez juz sie ujawnil . Proponuje ten watek usunac + zmienic wpis ( juz i tak zlagodzony ) Redakcji w informacji komu zolta kartka i za co , i po 3 dniach nas odbanowac . Ja obiecuje nie wracac do tego tematu , pod warunkiem oczywiscie , ze nie bedzie to wykorzystywane przeciwko mnie .

Niestety nie ja go tam schowałam, ale chciałam to zrobić...niekoniecznie w tym temacie Nikoli.

Ja odebralam to jako zarzut w stylu

Jak tak mozna , pisac w takim watku takie bzdury ,

a nie

Po co tam ktos przeniosl ten watek ,zamiast go wyrzucic .

Rzeczywiscie trzeba byc chamem , zeby w takim watku pisac to co bylo pisane , ale ja tym chamem nie jestem , a tak to odebralam.

Do dalszej czesci Twojego komentarza nie pisze , bo nie wiem co powiedziec ponad to co zostalo powiedziane .

Nie trzymaj sie tak kurczowo tego co Ci redakcja powiedziala , bo moze i oni czasem chca sie zabawic , jak to nazywaja

J/w na zdrowie , trzeba tylko pamietac , ze takie tabelki jak ta pokazana niewiele mi mowia , a wiem co pisze i jakie watki zakladam

nick kafelka znalazł się przy nicku z którego legalnie też piszesz, a nie np. przy nicku EDZIA.

Nick czy IP co za roznica , wazne zeby komus dowalic

W rzeczy samej moj POST musial byc pod POSTEM kafelka , bo odpowiedzialam na to co napisal , ale jak zrozumiec to co napisalas to nie wiem :-?

mała korekta, to co napisałem nie jest do konca prawda, dopiero teraz to zauwazylem, 03:26 rrmi pisala z innego IP, być może faktycznie rrmi nie ma z tym nic wspolnego. Musimy jeszcze raz przejrzec baze.

Prawda jest natomiast ze z tego ip rrmi napisala 30 postów

pozdrawiam

m.

To nie ma znaczenia z jakiego IP kiedys pisalam , to bylokiedy bylam banowana .

Wczoraj pisalam ze swojego IP i nie moze byc to te same IP , ktore ma kafelek , bo ja kafelkiem nie jestem .

Klamstwo to czy co?

Rece opadaja.

Gość M@riusz_Radom
Mariusz Ty nie jestes przypadkiem po resocjalizacji :wink: ...

Nie, cały czas jestem wrednym typem :) Ale biję pianę tylko wtedy, kiedy mam solidne argumenty które potrafię obronić. Tutaj, mimo sympatii zarówno do rrmi i Luc'a nie widzę argumentów do ich obrony..

Po protu mieli pecha być na forum wtedy, kiedy ktoś rozrabiał z ich klasy adresowej..

Widziałam ten nieszczęsny wątek i musze przyznać, że był poniżej pasa :( a może jeszcze niżej :( .

Nie rozumiem tylko jednego - jeśli jest możliwe, że spod tego samego IP może pisać wiele osób, to czy jest możliwe że wiele osób może się zarejestrować jako rrmi i Luc :o ?

Mariusz Ty nie jestes przypadkiem po resocjalizacji :wink: ...

Nie, cały czas jestem wrednym typem :) Ale biję pianę tylko wtedy, kiedy mam solidne argumenty które potrafię obronić. Tutaj, mimo sympatii zarówno do rrmi i Luc'a nie widzę argumentów do ich obrony..

Po protu mieli pecha być na forum wtedy, kiedy ktoś rozrabiał z ich klasy adresowej..

a skąd znał ich adres?

Z kim mail'ujecie luc i rrmi? Może przegladniecie bazę, z poczty mozna wyczytać z jakiego IP nadajecie.. Oczywiscie dotyczy to tylko sytuacji, że dowcipniś jest spoza muratora :evil:

http://img329.imageshack.us/img329/5287/butynazdrowie8qc.jpg

Perfumy ?!! 62.65% . Jak wypijesz te butelke podczas jednego spotkania , to zaniose cie osobiscie na recach pod wskazany adres . Zeby na Taxi zaoszczedzic . Bo ze wrocisz na wlasnych nogach , to nie uwierze .

Luc piszę się :lol: :lol:

może być na spółę

Hmmm...mozna by spróbować...choc nie przepadam za kukurydziankš i wolę szkockš.

Ale niedawno znajomy przywiózł samoróbnš przepalankę na bimberku (chyba) mniam, palce lizać! Wszystkie burbony i łyskacze sie umywajš...A i kop tęgi doœć.

Widziałam ten nieszczęsny wątek i musze przyznać, że był poniżej pasa :( a może jeszcze niżej :(

ja też czytałam :roll: ale według mnie atmosferę podgrzewał cypryjski kafelek, który wątek założył. Następny wpis był rrmi i nie odebrałam go jako atak czy złosliwość ale życzliwą radę. Później faktycznie akcja nabrała tempa ale nie wiem jak bardzo rozwinął się wątek bo moje czytanie zakończyło się parę wpisów po wstawieniu zdjęcia wiadomej osoby :roll:

Nie wierzę w to że rrmi i Luc romawiali sami ze sobą jako rrmi i Luc i do tego jeszcze logując się pod innym nickiem :-?