zielonooka 15.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Posprzatane to było jak wychodziłem a kłóda wisiała. Odpowiedzi na pytanie dlaczego nie ma ???????????? Okazalo się ,że afera nie przez rrmi a dalej ma bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okazało się ,że to nie Luc i też go nie widzę ??????????????? Dalej nie wiem kto to kafelek , choć włączał się do dzisiejszej dyskusji?????????????????????????????????? Redakcja napisał Cytat: Czasami niestety musi być kartka czerwona. rrmi i Luc Skywalkera - para zza ocenu, która spreparowała obrzydliwy wątek w zamierzeniu kompromitujący jedną z byłych forumowiczek, po czym wkleiło zdjęcie tejże osoby. Takiej wręcz przestępczej złośliwości jeszcze na tym forum nie było. Wątek został usunięty, a rrmi i Luc Skywalker nie mają wstępu na forum MURATORA. Brakuje mi tutaj ze strony redakcji jednego magicznego słowa............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Brakuje mi tutaj ze strony redakcji jednego magicznego słowa............ Mnie tez. Moze to byc np stare, magiczne slowo ... ODBANOWANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 (...) zakończyła się usunięciem z forum. a to co wlasciwie znaczy to samo co ban ? mniej niz ban ? wiecej niz ban ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.03.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 (...) zakończyła się usunięciem z forum. a to co wlasciwie znaczy to samo co ban ? mniej niz ban ? wiecej niz ban ? Zochna to znaczy ze my sie "musiec wiecej targować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Jakis czas temu , byl watek Prowokatorzy na forum . Poruszono w nim problem zawodowych prowokatorow , ktorzy zajmuja sie podsycaniem atmosfery o w mordę i tu NLP działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnetrzarka 16.03.2006 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 to czy jest możliwe że wiele osób może się zarejestrować jako rrmi i Luc ? Wyjasnie wiec po raz kolejny . Nie napisalam nigdzie , ze nie bralam udzialu wewatku zalozonym przez kafelka. Wszystkie posty sygnowane moim nickiem napisalam ja rrmi . Nie napisalam tez nigdzie , ze ktos podszywal sie pod moj nick. Chyba zbyt pobieznie przeczytalas ten watek i odrazu wydalas wyrok. Zakladam , ze to nie ze zlosliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.03.2006 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 rrmi, bez ciebie ja to tak? http://bestsmileys.com/crying/7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Publikując dane zdjęcie nikt automatycznie nie przekazuje do niego praw autorskich czy majątkowych. Ale czy ktoś twierdził, że jest autorem zdjęcia lub czy ktoś rościł sobie do niego prawa majątkowe ? Bez przesady. Zdjęcie zostało opublikowane na forum internetowym. Specyfika forów dyskusyjnych jest taka, że podpada to pod prawo do cytatu i w ogóle (IMHO) nie ma mowy o naruszaniu praw autorskich - obojętnie, majątkowych, czy intelektualnych. Forum trzyma poziom dzięki poziomowi userów. A nie Redakcji ?... Za dużo kontroli i restrykcji nikomu nie pomoglo. Święte słowa ! Brakuje mi tutaj ze strony redakcji jednego magicznego słowa............ Bo tylko ludzie z klasą potrafią przeprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Bo tylko ludzie z klasą potrafią przeprosić. Wiesz, że masz rację? Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Coś tu się pojawia i znika?????????? Przecież nic nie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.03.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 mi tu ewidentnie tys coś miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Coś tu się pojawia i znika?????????? Przecież nic nie piłem To było "bicie się z myślami" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.03.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dobrze ,że siniaków nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wzięło i uciekło. Poszło się bić gdzie indziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Coś tu się pojawia i znika?????????? Przecież nic nie piłem Ufff ! Ulżyło mi , bo już myślałam że ze mną coś nie teges . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 a mnie drzewa migały, takie z biała korą.. może ja w podróży jestem i przez okno wyglądam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wzięło i uciekło. Poszło się bić gdzie indziej ? Chiba zostało zamiecione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Może prochy zaczęły działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 pod dywan z tym, bo zaczyna się robić niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts