henryk_baszkowka 13.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 To ja tak z glupia frant zapytam - strzela tu ktos jeszcze? )) bron pneumatyczna, kulowa, srutowa? Na poczatek watku (i obawiam sie ze koniec) powiem ze na dzialeczne mecze puszki z wiatrowki ) natomiast jako czlonek Legii kozystam tez mozliwosci strzelania z broni sportowej moze ktos jeszcze sie w to bawi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 13.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Z ostrej strzelam w robocie z pneumatycznej replika CP99 Walter w lesie dla sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.03.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Z ostrej strzelam w robocie ano - w robocie miałem ostatnio do dyspozycji TO: http://www.marlinfirearms.com/firearms/bigbore/444.aspx i nawet mogłbym to sobie zabrać do domu, tylko: 1. jak przewieźć samolotem bez papierów 2 .brak pozwolenia na w/w ale com sobie postrzelał to moje. Wspaniały sprzęt, składałem, rozkładałem, czyściłem - co za wykonanie... Celem były - worki na śmieci, nadmuchane i puszczane na szpagacie za rufą fruwały jak głupie i niełatwo było trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 03.04.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A mnie mąż zaraziła manią strzelectwa. Teraz strzelamy ze sportowej CZ 75. Mąż członek Legii - ja u boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 03.04.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To ja niesmialo zanuce: 'MISZCZEM POLSKI JEST LEGIA..." To moze sie kiedys spotkamy na legii? trening? zawody? W ta niedziele nawet bralem udzial w lokalnych zawodach swietna zabawa - szkoda ze zanim sobie czlowiek ustawi klubowy pistolet (bo swojego jeszcze nie mam) to musi konczyc - wiec tylko 88 punktow ustrzelilem (z ktorych jestem baaardzo dumny) BTW: nastepne zawody beda w Rembertowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 04.04.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 To pewnie się spotkamy, bo tutaj mam rzut beretem. Ale ja w zawodach nie biorę udziału. Podczas zawodów robię za maskotkę Strzela mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts