Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

to ja dla odmiany moge opowiedzieć jak sie poznałam z forumowiczem długim w 1993 roku.

Siedziałam ja sobie w zjmowanym grzecznosciowo lokum, nader przyjemnym M4 i oddawałam się zajęciom intelektualnym, kiedy doszedł mnie niespodziewany zgrzyt klucza w zamku. Porzuciwszy lekturę udałam sie w pobliże wyjścia aby sprawdzić kto mnie się kulturalnie pakuje do lokalu. Drzwi sie otwarły i całe wejście zajął 2-metrowy osobnik z tobołem.

Osobnik przecisnął sie do środka, tobół też. Z bliży skontestowałam, że oblicze osobnika ozdabia paradny wąsik.

Postawił tobół i mówi:

- Mieszkał tu będę.

Aha - myślę sobie.

- I nie plącz się za dużo pod nogami, bo tu do mnie koleżanki będą przychodziły.

O! Myślę sobie.

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i......pisz Aggi, bo bardzo mnie ten temat zainteresował.... 8)

eh, no i co tu duzo gadać... wychowałam długiego, sprowadziłam z manowców moralnych na prosta droge, rozpędzałam te jego koleżanki przy pomocy swoich koleżanek, nie dałam się utuczyć (choć próbował :wink: ) i oddałam w dobre ręce :D :D :D

ja myslalem ze ten maminsynek jest bezpanski , co najwyzej to miał na chwila ino patrol bułgarski wynajęty ...

teraz to bedzie temu teletubisiowi jakos niezrecznie dogryzać :lol:

ehh Aggi powiedz ze ten nikczemny pyrdek nie Twoj .... :wink:

przeca mówię Seluś, ze odchowany w dobre rece poszedł. Nie moje na szczęście, bo bym już dawno ocipiała 8)

wiesz, legalnie to on może i przynależny, ale duchowo pyzdrek dalej bezpański :wink: żadnych toto nie ma autorytetów :wink:

i oddałam w dobre ręce :D :D :D

Lubilas kolezanke co to Go wziela?

Ciekawa jestem :roll: :roll:

Selek pierzem?

Rrmi ciekawość pierwszy stopień do dobrobytu , ale może ja odpowiem. Nie znała jej zupełnie . Była mała przerwa na usunięcie zniszczeń wojennych i rekonwalescencję. Ale na śluby przyleciała pierwsza coby zobaczyć ........................................

A jak to było z tym odchowywaniem to może innym razem opowiem.

Seluś posrutkałeś się ze szczęścia ,że nic tylko prać i prać :lol: :lol: :lol: ?

W takim wypadku specjalnie dla Żaby opowiadanie " O zboku za oknem"

Mieszkanie bylo całkiem fajne .Czwarte pietro ale z windą i najważniejsze to położenie..... Pietryna . Dla mnie świeżo po studiach na początku kariry zawodowej nie było piękniejszego miejsca na ziemi. Okna od salonu wychodziły na Pietrynkę więc w miłe i pogodne wieczory wisiałem sobie na oknie obserwując przelewający się dołem rozbawiony tłum.

Pewnego dnia wisieliśmy sobie na oknie we dwoje popijając lekko rozcieńczony gin albo kwaśne mleko i w pewnym momencie Aggi mówi : a wiesz ja mam tu taki fajny teatrzyk, wskazując przy tym na okno kamienicy naprzeciwko. W pierwszej chwili myślałem ,że żartuje ale nie .....faktycznie w mieszkaniu na poddaszu kamienicy położonej na przeciw naszych okien jakiś młodzieniec , przy zapalonym świetle i całkowicie odsłoniętych oknach przeglądając jakieś kolorowe pisemka namiętnie się onanizuje.

Zatkało mnie ale spojrzałem na uśmiechniętą od ucha do ucha buzię Aggi i postanowiłem na razie nic nie mówić...

Z czasem stwierdziłem ,że onanistyczne seanse dziwnie jakoś pokrywają się z jej wizytami ale ...........

C.D.N.

Mieszkanie bylo całkiem fajne .Czwarte pietro ale z windą i najważniejsze to położenie..... Pietryna . Dla mnie świeżo po studiach na początku kariry zawodowej nie było piękniejszego miejsca na ziemi. Okna od salonu wychodziły na Pietrynkę więc w miłe i pogodne wieczory wisiałem sobie na oknie obserwując przelewający się dołem rozbawiony tłum.

Pewnego dnia wisieliśmy sobie na oknie we dwoje popijając lekko rozcieńczony gin albo kwaśne mleko i w pewnym momencie Aggi mówi : a wiesz ja mam tu taki fajny teatrzyk, wskazując przy tym na okno kamienicy naprzeciwko. W pierwszej chwili myślałem ,że żartuje ale nie .....faktycznie w mieszkaniu na poddaszu kamienicy położonej na przeciw naszych okien jakiś młodzieniec , przy zapalonym świetle i całkowicie odsłoniętych oknach przeglądając jakieś kolorowe pisemka namiętnie się onanizuje.

Zatkało mnie ale spojrzałem na uśmiechniętą od ucha do ucha buzię Aggi i postanowiłem na razie nic nie mówić...

Z czasem stwierdziłem ,że onanistyczne seanse dziwnie jakoś pokrywają się z jej wizytami ale ...........

C.D.N.

ale...co????? :roll: dawaj......długi... :lol: :lol:

C.D.N.

ale...co????? :roll: dawaj......długi... :lol: :lol:

długi - kończyć w takim momencie :cry: serca nie masz :wink: Szybciutko pisz dalej :D