Aggi 20.02.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 to ja dla odmiany moge opowiedzieć jak sie poznałam z forumowiczem długim w 1993 roku. Siedziałam ja sobie w zjmowanym grzecznosciowo lokum, nader przyjemnym M4 i oddawałam się zajęciom intelektualnym, kiedy doszedł mnie niespodziewany zgrzyt klucza w zamku. Porzuciwszy lekturę udałam sie w pobliże wyjścia aby sprawdzić kto mnie się kulturalnie pakuje do lokalu. Drzwi sie otwarły i całe wejście zajął 2-metrowy osobnik z tobołem. Osobnik przecisnął sie do środka, tobół też. Z bliży skontestowałam, że oblicze osobnika ozdabia paradny wąsik. Postawił tobół i mówi: - Mieszkał tu będę. Aha - myślę sobie. - I nie plącz się za dużo pod nogami, bo tu do mnie koleżanki będą przychodziły. O! Myślę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Z bliży skontestowałam, że oblicze osobnika ozdabia paradny wąsik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.02.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 to ja dla odmiany moge opowiedzieć jak sie poznałam z forumowiczem długim w 1993 roku... Aggi - będzie cd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Obawiam się ,że nie bo ja napiszę suplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Aggi no i co dalej ?? ....znaczy sie ta piwnica w ktorej sie mialem schować przed Długim jest wspolna ....no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.02.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Aggi no i co dalej ?? ....znaczy sie ta piwnica w ktorej sie mialem schować przed Długim jest wspolna ....no ładnie niestety wspólny z długim to mielismy salon z widokiem na młodocianego onanistę mieszkajacego po przeciwnej stronie ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.02.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 No i......pisz Aggi, bo bardzo mnie ten temat zainteresował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.02.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 No i......pisz Aggi, bo bardzo mnie ten temat zainteresował.... eh, no i co tu duzo gadać... wychowałam długiego, sprowadziłam z manowców moralnych na prosta droge, rozpędzałam te jego koleżanki przy pomocy swoich koleżanek, nie dałam się utuczyć (choć próbował ) i oddałam w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.02.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ja myslalem ze ten maminsynek jest bezpanski , co najwyzej to miał na chwila ino patrol bułgarski wynajęty ... teraz to bedzie temu teletubisiowi jakos niezrecznie dogryzać ehh Aggi powiedz ze ten nikczemny pyrdek nie Twoj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.02.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ja myslalem ze ten maminsynek jest bezpanski , co najwyzej to miał na chwila ino patrol bułgarski wynajęty ... teraz to bedzie temu teletubisiowi jakos niezrecznie dogryzać ehh Aggi powiedz ze ten nikczemny pyrdek nie Twoj .... przeca mówię Seluś, ze odchowany w dobre rece poszedł. Nie moje na szczęście, bo bym już dawno ocipiała wiesz, legalnie to on może i przynależny, ale duchowo pyzdrek dalej bezpański żadnych toto nie ma autorytetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 no to mi ulzyło ze ten indoktrynowy rodzyn nie Twoj znaczy sie Ociec prać ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 i oddałam w dobre ręce Lubilas kolezanke co to Go wziela? Ciekawa jestem Selek pierzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 i oddałam w dobre ręce Lubilas kolezanke co to Go wziela? Ciekawa jestem Selek pierzem? Rrmi ciekawość pierwszy stopień do dobrobytu , ale może ja odpowiem. Nie znała jej zupełnie . Była mała przerwa na usunięcie zniszczeń wojennych i rekonwalescencję. Ale na śluby przyleciała pierwsza coby zobaczyć ........................................ A jak to było z tym odchowywaniem to może innym razem opowiem. Seluś posrutkałeś się ze szczęścia ,że nic tylko prać i prać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No i......pisz Aggi, bo bardzo mnie ten temat zainteresował.... Żaba zainteresował Cię ten mielismy salon z widokiem na młodocianego onanistę mieszkajacego po przeciwnej stronie ulicy temat?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No i......pisz Aggi, bo bardzo mnie ten temat zainteresował.... Żaba zainteresował Cię ten mielismy salon z widokiem na młodocianego onanistę mieszkajacego po przeciwnej stronie ulicy temat?????????????????????? zwłaszcza ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.02.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W takim wypadku specjalnie dla Żaby opowiadanie " O zboku za oknem" Mieszkanie bylo całkiem fajne .Czwarte pietro ale z windą i najważniejsze to położenie..... Pietryna . Dla mnie świeżo po studiach na początku kariry zawodowej nie było piękniejszego miejsca na ziemi. Okna od salonu wychodziły na Pietrynkę więc w miłe i pogodne wieczory wisiałem sobie na oknie obserwując przelewający się dołem rozbawiony tłum. Pewnego dnia wisieliśmy sobie na oknie we dwoje popijając lekko rozcieńczony gin albo kwaśne mleko i w pewnym momencie Aggi mówi : a wiesz ja mam tu taki fajny teatrzyk, wskazując przy tym na okno kamienicy naprzeciwko. W pierwszej chwili myślałem ,że żartuje ale nie .....faktycznie w mieszkaniu na poddaszu kamienicy położonej na przeciw naszych okien jakiś młodzieniec , przy zapalonym świetle i całkowicie odsłoniętych oknach przeglądając jakieś kolorowe pisemka namiętnie się onanizuje.Zatkało mnie ale spojrzałem na uśmiechniętą od ucha do ucha buzię Aggi i postanowiłem na razie nic nie mówić...Z czasem stwierdziłem ,że onanistyczne seanse dziwnie jakoś pokrywają się z jej wizytami ale ...........C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.02.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 V piętro na IV mieszkały te 2 laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W takim wypadku specjalnie dla Żaby opowiadanie " O zboku za oknem" Mieszkanie bylo całkiem fajne .Czwarte pietro ale z windą i najważniejsze to położenie..... Pietryna . Dla mnie świeżo po studiach na początku kariry zawodowej nie było piękniejszego miejsca na ziemi. Okna od salonu wychodziły na Pietrynkę więc w miłe i pogodne wieczory wisiałem sobie na oknie obserwując przelewający się dołem rozbawiony tłum. Pewnego dnia wisieliśmy sobie na oknie we dwoje popijając lekko rozcieńczony gin albo kwaśne mleko i w pewnym momencie Aggi mówi : a wiesz ja mam tu taki fajny teatrzyk, wskazując przy tym na okno kamienicy naprzeciwko. W pierwszej chwili myślałem ,że żartuje ale nie .....faktycznie w mieszkaniu na poddaszu kamienicy położonej na przeciw naszych okien jakiś młodzieniec , przy zapalonym świetle i całkowicie odsłoniętych oknach przeglądając jakieś kolorowe pisemka namiętnie się onanizuje. Zatkało mnie ale spojrzałem na uśmiechniętą od ucha do ucha buzię Aggi i postanowiłem na razie nic nie mówić... Z czasem stwierdziłem ,że onanistyczne seanse dziwnie jakoś pokrywają się z jej wizytami ale ........... C.D.N. ale...co????? dawaj......długi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 V piętro na IV mieszkały te 2 laski co V piętro??? jakie laski na IV???? Nic nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.02.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W takim wypadku specjalnie dla Żaby opowiadanie " O zboku za oknem" Mieszkanie bylo całkiem fajne .Czwarte pietro ale z windą i najważniejsze to położenie..... Pietryna . Dla mnie świeżo po studiach na początku kariry zawodowej nie było piękniejszego miejsca na ziemi. Okna od salonu wychodziły na Pietrynkę więc w miłe i pogodne wieczory wisiałem sobie na oknie obserwując przelewający się dołem rozbawiony tłum. Pewnego dnia wisieliśmy sobie na oknie we dwoje popijając lekko rozcieńczony gin albo kwaśne mleko i w pewnym momencie Aggi mówi : a wiesz ja mam tu taki fajny teatrzyk, wskazując przy tym na okno kamienicy naprzeciwko. W pierwszej chwili myślałem ,że żartuje ale nie .....faktycznie w mieszkaniu na poddaszu kamienicy położonej na przeciw naszych okien jakiś młodzieniec , przy zapalonym świetle i całkowicie odsłoniętych oknach przeglądając jakieś kolorowe pisemka namiętnie się onanizuje. Zatkało mnie ale spojrzałem na uśmiechniętą od ucha do ucha buzię Aggi i postanowiłem na razie nic nie mówić... Z czasem stwierdziłem ,że onanistyczne seanse dziwnie jakoś pokrywają się z jej wizytami ale ........... C.D.N. ale...co????? dawaj......długi... długi - kończyć w takim momencie serca nie masz Szybciutko pisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts