Majka 06.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 nie zamykaj drzwi, bo może wróci. Wena ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja poznałam Długiego osobiście tralalala Co prawda nie był w dresach ale jest mu to wybaczone bo był Zdecydowanie bylam za wersja w dresach , ale co robic dlugi -dawaj Aggi pilnie proszona o kontakt Osobisty ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja poznałam Długiego osobiście tralalala Co prawda nie był w dresach ale jest mu to wybaczone bo był To i ja się pochwalę, ze poznałam Długiego...mam nawet dokumentację zdjęciową Brak dresu zrekompensował bardzo miłą i sympatyczna rozmową oraz poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a ja też ...i teraz od dobrych kilku minut czytam wątek...alez sie uśmiałam - tylko - jak ja mogłam wcześniej tutaj nie trafić pozdrawiam długiego i Aggi i czekam na inne opowiastki Ivonesca, bo tutaj to jest taki lewy kurs z psychiatryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a ja też ...i teraz od dobrych kilku minut czytam wątek...alez sie uśmiałam - tylko - jak ja mogłam wcześniej tutaj nie trafić pozdrawiam długiego i Aggi i czekam na inne opowiastki Ivonesca, bo tutaj to jest taki lewy kurs z psychiatrykatytuł mnie pewnie zmylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Brak dresu zrekompensował..... tak zupelny brak tym bardziej zaluje ze mnie nie bylo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.03.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja poznałam Długiego osobiście tralalala Co prawda nie był w dresach ale jest mu to wybaczone bo był Zdecydowanie bylam za wersja w dresach , ale co robic dlugi -dawaj Aggi pilnie proszona o kontakt Osobisty ze mna Podobno jest na nartach ale napewno trzyma się jakiegoś kijka wróci to naciągniemy ją na opowiadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Brak dresu zrekompensował..... tak zupelny brak tym bardziej zaluje ze mnie nie bylo .. Zochna!!! normalnie tym tekstem to mnie rozwaliłas dostaniesz ode mnie rachunek za nowa klawiature i czyszczenie monitora który oplułam własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Brak dresu zrekompensował..... tak zupelny brak tym bardziej zaluje ze mnie nie bylo .. Zochna!!! normalnie tym tekstem to mnie rozwaliłas dostaniesz ode mnie rachunek za nowa klawiature i czyszczenie monitora który oplułam własnie Nie rozumię co was tak śmieszy...Długi to elegancik a nie jakiś tam dresiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Brak dresu zrekompensował..... tak zupelny brak tym bardziej zaluje ze mnie nie bylo .. Widzisz co się dzieje na spotkaniach forumowych Na następnym koniecznie musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 EDZIU...no własnie dresu NIE miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.03.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Wracajac do tytulu watku... mialem wizje wpisu z wyprzedzeniem kilku lat "znacie te historyjki o poznaniach przez internet? uwazacie je za smieszne i nieprawdziwe? myslicie, ze to nie jest prawda? my jestesmy ze soba od niedawna, ale znamy sie od lutego 2006......po prostu nas urzekl; pojawil sie nie sam, ale w towarzystwie i najpierw to towarzystwo nas zachwycilo, ale potem Aggi nam napisala, jak wyszlo szydlo z worka i okazalo sie, ze on latwo porzuca starych przyjaciol......zajelysmy sie tymi przyjaciolmi, urzekla nas ich historia, duzo bylo do opowiadania......od niedawna jestesmy razem, my i dresy Długiego" A na prawde wracajac do watku, czy jest jakas oficjalna para, ktora poznala sie przez to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.03.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Podobno jest na nartach ale napewno trzyma się jakiegoś kijka wróci to naciągniemy ją na opowiadanie powróciłam, oj działo się tutaj u Was !!!! długi został idolem ? hihihi całe życie o tym marzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 http://shog.pl/fun/Wojnaciskania.jpg Ten w srodku to nasz idol Długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Podobno jest na nartach ale napewno trzyma się jakiegoś kijka wróci to naciągniemy ją na opowiadanie powróciłam, oj działo się tutaj u Was !!!! długi został idolem ? hihihi całe życie o tym marzył Aggi - szkoda, że Cię nie było na spotkaniu Na spotkaniu każdy kto poznał Długiego kwiczał z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.03.2006 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Aggi - szkoda, że Cię nie było na spotkaniu Na spotkaniu każdy kto poznał Długiego kwiczał z radości spuścić długiego z oka i od razu wielbiciele (-lki) oplatają go jak pędy winogrona bardzo żałuję, że nie mogłam przyjechać. Może w przyszłym roku sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 oj działo się tutaj u Was !!!! długi został idolem ? hihihi całe życie o tym marzył Dowcip masz Aggi przedni. Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.03.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Wojna podjazdowa czyli wycinek z długiego życia CZ.1 Zawsze mnie ciągnie do miejsc w których kiedyś mieszkałem, do domów otoczenia i …przede wszystkim do ludzi. A to mieszkanie było szczególne .Było to M-4 z paroma gratami z demobilu w kuchni i pękatymi kanapami pokrytymi czarną sztuczną skórą , które do dziś kojarzą mi się z gorącymi dniami w pociągu. Mimo to czułem się zawsze podniesiony na duchu ilekroć włożyłem rękę do kieszeni i namacałem klucz. Było to moje pierwsze własne mieszkanie. Wśród kolegów chodziłem z dumnie podniesioną głową z pewną swobodą opowiadając im, jaki mam w życiu fart i jak udało mi się wynająć mieszkanie z pełnym wyposażeniem. W pracy wszystko szło lepiej niż śmiałem przypuszczać- już po tygodniu dostałem podwyżkę. Nie żebym się jakoś specjalnie zasłużył ale stwierdzili ,że głupio to trochę wygląda jak zarabiam mniej od sekretarki i tak pojawiła się pierwsza okazja do małego oblewania.Wieczorkiem raczyliśmy się samymi dobrociami .winko domowej roboty z wisienek z lekka trącające pesteczką było bardzo smaczne , ale Aggi była jakaś nad wyraz ostrożna .Ciężko z niej było wydusić jakieś słowo ,kolejnej lampki wina odmówiła mimo ,że przygotowałem go tyle ,że można by wykąpać słonia a przed wieczorem pożegnała się grzecznie i mimo moich protestów pojechała w rodzinne pielesze.Wtedy postanowiłem ją sobie oswoić. . Ułożyłem bardzo chytry plan który już następnego dni zacząłem realizować................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.03.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 mam w życiu fart i jak udało mi się wynająć mieszkanie z pełnym wyposażeniem. taaa ja mu niby tego wyposażenia miałam dopełniać.... Wtedy postanowiłem ją sobie oswoić. . posmarkałam się jak kobrę? grając na fujarce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ooooooooooooooo jest nowe opowiadanie Długiego :D Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts