Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przeczytałam całą opowieść Długiego i Aggi (bo to stanowi jak się okazuje nieodłączną całość), ale jak to przy braku czasu bywa, czytałam w pośpiechu od końca, cofając się stopniowo, żeby zakumać o co chodzi.

I wyszło mi w tej wersji, że Aggi sobie mieszkała na przeciwko Długiego, który się co wieczór onanizował, a ona wtedy tłukła się z radości garami... Dopiero jak mi wyszło, że Mammaagi dyszała blada w słuchawkę to zrozumiałam, że coś jest nie tak i przeczytałam na spokojnie. Ufff.... ulżyło mi, bo ja Długiemu na spotkaniu rękę podałam :o Teraz za to żałuję, że nie pogadałam z nim nawet przez chwilę... :(

Dlaczego, DLACZEGO nie przeczytałam tego wątku wcześnieeeeej?! http://manu.dogomania.pl/emot/to_koniec.gif

Przeczytałam całą opowieść Długiego i Aggi (bo to stanowi jak się okazuje nieodłączną całość), ale jak to przy braku czasu bywa, czytałam w pośpiechu od końca, cofając się stopniowo, żeby zakumać o co chodzi.

I wyszło mi w tej wersji, że Aggi sobie mieszkała na przeciwko Długiego, który się co wieczór onanizował, a ona wtedy tłukła się z radości garami... Dopiero jak mi wyszło, że Mammaagi dyszała blada w słuchawkę to zrozumiałam, że coś jest nie tak i przeczytałam na spokojnie. Ufff.... ulżyło mi, bo ja Długiemu na spotkaniu rękę podałam :o http://manu.dogomania.pl/emot/to_koniec.gif

:lol: :lol: :lol: kurcze, oplułam ekran ze śmiechu :lol: :lol: :lol: