zielonooka 12.03.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aggi - moze testuje ten toster zeby dojsc do perfekcji w tostów robieniu, po czym zaprosic Ciebie i olśnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.03.2006 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aggi - moze testuje ten toster zeby dojsc do perfekcji w tostów robieniu, po czym zaprosic Ciebie i olśnic eee długi już wie, ze to syzyfowa praca ze mną, poza tym aktualnie jestem olśniona i już na kolejne olsnienie miejsca mi nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aggi - moze testuje ten toster zeby dojsc do perfekcji w tostów robieniu, po czym zaprosic Ciebie i olśnic eee długi już wie, ze to syzyfowa praca ze mną, poza tym aktualnie jestem olśniona i już na kolejne olsnienie miejsca mi nie starczy Aggi - a w jakiej materii jesteś olśniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.03.2006 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aggi - moze testuje ten toster zeby dojsc do perfekcji w tostów robieniu, po czym zaprosic Ciebie i olśnic eee długi już wie, ze to syzyfowa praca ze mną, poza tym aktualnie jestem olśniona i już na kolejne olsnienie miejsca mi nie starczy Aggi - a w jakiej materii jesteś olśniona? żołądkowo olśniona - tosty mi nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aggi - moze testuje ten toster zeby dojsc do perfekcji w tostów robieniu, po czym zaprosic Ciebie i olśnic eee długi już wie, ze to syzyfowa praca ze mną, poza tym aktualnie jestem olśniona i już na kolejne olsnienie miejsca mi nie starczy Aggi - a w jakiej materii jesteś olśniona? żołądkowo olśniona - tosty mi nie wchodzą tylko tosty od Dłguiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.03.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ....Albowiem mieszkał w Kaznowie, niedaleko Ostrowa Lubelskiego. Jak będę następnym razem przejeżdżał przez Kaznów to zapytam o Stefana. Długi - pozdrowić go od Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 no wlasnie - nigdy nie zostalo wyjasnione w jakim to celu te podróże były.... długi we wspomnianym dziurawym przyodziewku i z żółtym kubłem w dłoni (pustym wprawdzie, ale obierki były poprzyklejane od środka), udał sie był z kurtuazyją wizytą za miasto do mamaggi i tattaggi. Taksówką, jak to juz zostało nadmienione. Ekonomiczniej byłoby wybrac się tam za pomocą PKP, niemniej jednak długi zestawił zapewne w wyobraźni padający śnieg i swoje klapki na bosych kopytkach i uznał roztopnie, że kontekst ten nie jest najciekawszy Długi!!!!!! Nie daj sie prosić! Opowiedz nam ta historię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.03.2006 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Długi!!!!!! Nie daj sie prosić! Opowiedz nam ta historię... moja wersja żabie nie wystarcza , nie ma wyjscia długi - musisz się wyspowiadać ze swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 żołądkowo olśniona - tosty mi nie wchodzą A co wchodzi ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ....Albowiem mieszkał w Kaznowie, niedaleko Ostrowa Lubelskiego. Jak będę następnym razem przejeżdżał przez Kaznów to zapytam o Stefana. Długi - pozdrowić go od Ciebie?? Umknal mi watek Stefana w opowiesci Dlugiego. Czuje ze duzo trace .czy Ktos moglby mnie przekierowac do odcinka o Stefanie ? Bo nie moge znalezc... Dziekuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ... Umknal mi watek Stefana w opowiesci Dlugiego. Czuje ze duzo trace .czy Ktos moglby mnie przekierowac do odcinka o Stefanie ? Bo nie moge znalezc... Dziekuje.. http://www.stefan.pl/ ...a sztefek ciągle młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Wojna podjazdowa CZ2 ………………Ponieważ Aggi w początkowym okresie bywała w domu bardzo rzadko, chyba czuła się troszeczkę skrępowana moją obecnością , nie mieliśmy zbyt wielu okazji do pogadania i … na szczęście do konfliktów. Obserwowałem ją ukradkiem , poznając jej zwyczaje jak myśliwy tropiący bardzo płochliwą zwierzynę. Wpadała czasami wieczorem prosto z zajęć zmęczona do nieprzytomności , i zawsze potwornie głodna po czym przyrządzała sobie tą obrzydliwą kukurydzę z puszki z masełkiem i biegła na dworzec wracając pod opiekuńcze skrzydła mamy. Z dnia na dzień wyglądała coraz gorzej . Te podkrążone oczy , blada cera.Marszczące się coraz bardziej…………………………………… spodnie.Postanowiłem troszkę o nią zadbać i na początek odkarmić . Aby nadać temu wydarzeniu odpowiednią rangę zrzuciłem najwygodniejsze na świecie choć leciutko już nadgryzione zębem czasy zielone dresy i założyłem bardziej godny przyodziewek. Stanąłem przy kuchni i odliczając minuty do powrotu Aggi ze szkoły zacząłem przygotowywać kolację . po głowie plątała mi się jakaś piosenka tak natrętnie ,że zacząłem sobie podśpiewywać Nie, nie możesz teraz odejść Bierzesz mi ostatnią wodę Żar pustyni pali mnie Bezlitosna płowa pustka Mam spękane suche usta Pocałunek mój to krew Nie, nie możesz teraz odejść Kiedy cała jestem głodem Twoich oczu, dłoni twych Mów, powiedz, że zostaniesz jeszcze Nim odbierzesz mi powietrze Zanim wejdę w wielkie nicCzy to pod wpływem tej piosenki czy z jakiegoś innego zupełnie mi nieznanego powodu zacząłem analizować swoje zamiary i uczucia wobec Aggi ,przecież ja tak naprawdę w ogóle jej nie znałem a już na pewno nic mnie z nią nie łączyło………………………. Nie, nie możesz teraz odejść Jestem rozpalonym lodem Zrobię wszystko, tylko bądź Bądź, zostań jeszcze chwilę, moment Płonę, płonę, płonę, płonę... Zimnym ogniem czarnych słońc Nie, nie możesz teraz odejść Popatrz listki takie młode Nim jesieni rdza i śmierć Bądź - proszę cię na rozstań moście Nie zabijaj tej miłości Daj spokojnie umrzeć jej Stałem tak mieszając mięsiwo na patelni a w głowie wirowała mi karuzela kolorowych myśli i choć niektóre z nich wywlekały na twarz dość obleśny uśmieszek to wnie stawiałem im zbytniego oporu. Spojrzałem na zegarek i ucieszyłem się bardzo wiedząc ,że za chwilę przyjdzie kiedy nagle……….w dole brzucha poczułem dziwne ciepło ………………..nigdy nic takiego wcześniej nie odczuwałem…………………………… . A może to jednak jest …………??????????CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.03.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aby nadać temu wydarzeniu odpowiednią rangę zrzuciłem najwygodniejsze na świecie choć leciutko już nadgryzione zębem czasy zielone dresy i założyłem ...... Długi, jesteś mało konkretny! I co założyleś ? Wiśniowe dresy? Pisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.03.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ...przyrządzała sobie tą obrzydliwą kukurydzę z puszki z masełkiem Z dnia na dzień wyglądała coraz gorzej . Te podkrążone oczy , blada cera.Marszczące się coraz bardziej…………………………………… spodnie. kukurydzki były pyszne!!!! takie mini kolby, mniam co do reszty.... pffffffffff akurat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Aggi - a oso chodzii, bo nie bardzo rozumiem?? Coś mnie ominęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.03.2006 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Jak w kalejdoskopie. Wszystko się kurcze zmienia, w oczach mi się mieni. Chyb acoś ze mną nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 (...) Aby nadać temu wydarzeniu odpowiednią rangę zrzuciłem najwygodniejsze na świecie choć leciutko już nadgryzione zębem czasy zielone dresy i założyłem bardziej godny przyodziewek. Stanąłem przy kuchni i odliczając minuty do powrotu Aggi ze szkoły zacząłem przygotowywać kolację . po głowie plątała mi się jakaś piosenka tak natrętnie ,że zacząłem sobie podśpiewywać Nie, nie możesz teraz odejść Bierzesz mi ostatnią wodę Żar pustyni pali mnie Bezlitosna płowa pustka Mam spękane suche usta Pocałunek mój to krew Nie, nie możesz teraz odejść..... (...) I tu sobie wyobraziłam długiego, w tym dresie, przy garach i śpiewającego głosem Hanny Banaszak.....http://manu.dogomania.pl/emot/blee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 mi sie wydaje ze tu tytuł był inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 A w czasie jak on mi śpiewał, to tutaj posty robiły śmieszne hokus-pokus....Ale numer...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts