Aggi 14.03.2006 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Tytuł był inny, "Jak się poznaliście? Aggi i Długiego historia prawdziwa", ale ktoś zmienił na taki jaki jest. pozdrawiam Został zmieniony w związku z moim protestem. Zanim użyje się czyjegoś nicka w tytule wątku, chyba należałoby to z zainteresowanym skonsultować? Poza tym gdybyśmy z długim chcieli mieć odrębny wątek, to byśmy go sobie sami założyli... Generalnie, sorry za zamieszanie - ja się deaktywizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Aggi, to zabrzmiało strasznie ja się deaktywizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Tytuł był inny, "Jak się poznaliście? Aggi i Długiego historia prawdziwa", ale ktoś zmienił na taki jaki jest. pozdrawiam Bo to jest historia sekretna !!!!!!!!!!! I niech taka pozostanie , bo zaczną jeszcze na mieście o Was gadać Za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pytanie do długiego, Aggi i innych łodziaków - czy to naprawdę widok z okien łudzkiej poilibudy (z takim podpisem zdjęcie w internecie) bo mnie kiedyś uczono dlaczego Łódź Łodzią się nazywa i tam brak wody byłł właśnie podstawą http://www.joemonster.org/mg/albums/userpics/10001/normal_lodka-lodz-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 w łódce jest Długi?!?!?!?!?! i kubełkiem wiosłuje !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pytanie do długiego, Aggi i innych łodziaków - czy to naprawdę widok z okien łudzkiej poilibudy (z takim podpisem zdjęcie w internecie) bo mnie kiedyś uczono dlaczego Łódź Łodzią się nazywa i tam brak wody byłł właśnie podstawą http://www.joemonster.org/mg/albums/userpics/10001/normal_lodka-lodz-big.jpg Bogus widok jak najbardziej z okien akademika. Jeżeli jeszcze nie zatraciłem orięntacji w terenie to zdjęcie zostało zrobione z okien akademika nr VII za moich czasów pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM . Takie powodzie bywały w alejach . Ta jeszcze nie jest największa bo jak widać samochody jeszcze jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 14.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM . Kto wymyśla takie nazewnictwo?? W czasach, kiedym był zmobilizowany pół jednostki jeździło na pogawędki do hotelu robotniczego (same kobietki)- też go tartakiem zwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM . Kto wymyśla takie nazewnictwo?? W czasach, kiedym był zmobilizowany pół jednostki jeździło na pogawędki do hotelu robotniczego (same kobietki)- też go tartakiem zwali. jak się rżnie, to wióry lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM . Kto wymyśla takie nazewnictwo?? W czasach, kiedym był zmobilizowany pół jednostki jeździło na pogawędki do hotelu robotniczego (same kobietki)- też go tartakiem zwali. Akademik był Chemii Spożywczej. Tyż same kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Oj jak widzę tartak to jest pojęcie ogólnopolskie Obok naszych akademików w Gdańsku był hotel pielęgniarek też tartakiem zwany . Co niektórzy koledzy byli tam częstymi gośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 a dzis prawdziwych tartakow juz nie ma i co zostawisz swojemu wnukowi bedąc dziadkiem ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ja w VII znalazlem zone , a zostawilem wnukom... internet Za moich czasow wiekszosc akademikow byla juz koedukacyjna, odchylki wykazywal tylko VIII - elektryczny i IV - dawne wlokno. No a akademiki zwaly sie: HILUS, JOKER, Cotton, FUTURYSTA, Szeherazada i Tygrys - czyli tak, jak kluby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pytanie do długiego, Aggi i innych łodziaków - czy to naprawdę widok z okien łudzkiej poilibudy (z takim podpisem zdjęcie w internecie) bo mnie kiedyś uczono dlaczego Łódź Łodzią się nazywa i tam brak wody byłł właśnie podstawą Bogus widok jak najbardziej z okien akademika. Jeżeli jeszcze nie zatraciłem orięntacji w terenie to zdjęcie zostało zrobione z okien akademika nr VII za moich czasów pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM . Takie powodzie bywały w alejach . Ta jeszcze nie jest największa bo jak widać samochody jeszcze jadą To wywalil pobliski wodociag, ale po wiekszym deszczu ten kawalek wyglada tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 mmmad to ty bardzo młody jesteś Kiedys ci opowiem co było jak na osiedlu byly tylko dwa kluby Futurysta i Pretor i dlaczego jednego z nich już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Eeeeeee, ta łódka, to wklejona jest... Rozumiem, ponton, ale żaglówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Eeeeeee, ta łódka, to wklejona jest... Rozumiem, ponton, ale żaglówka? Kofi... rozwalilas moja teorie ze to Długi z kubełkiem w dresie.... tym wisniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 zaraz tam żaglówka przecież to szuflada...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.03.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dopiero teraz sobie całość przeczytałam, ależ się uśmiałam Czekam na ciąg dalszy historii z wiadrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 mmmad to ty bardzo młody jesteś Kiedys ci opowiem co było jak na osiedlu byly tylko dwa kluby Futurysta i Pretor i dlaczego jednego z nich już nie ma Długi - co zrobiłeś z tym klubem, że już go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Eeeeeee, ta łódka, to wklejona jest... Rozumiem, ponton, ale żaglówka? To jest prawdziwa lodka klubu turystycznego Politechniki. Co prawda steru uzywali jako wiosla, ale plywac - plywali naprawde. Zawsze podziwialem studentow za ich fantazje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts