Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

Tytuł był inny, "Jak się poznaliście? Aggi i Długiego historia prawdziwa", ale ktoś zmienił na taki jaki jest.

pozdrawiam

Został zmieniony w związku z moim protestem. Zanim użyje się czyjegoś nicka w tytule wątku, chyba należałoby to z zainteresowanym skonsultować? Poza tym gdybyśmy z długim chcieli mieć odrębny wątek, to byśmy go sobie sami założyli...

Generalnie, sorry za zamieszanie - ja się deaktywizuję. 8)

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pytanie do długiego, Aggi i innych łodziaków - czy to naprawdę widok z okien łudzkiej poilibudy (z takim podpisem zdjęcie w internecie) bo mnie kiedyś uczono dlaczego Łódź Łodzią się nazywa i tam brak wody byłł właśnie podstawą ;-)

http://www.joemonster.org/mg/albums/userpics/10001/normal_lodka-lodz-big.jpg

Pytanie do długiego, Aggi i innych łodziaków - czy to naprawdę widok z okien łudzkiej poilibudy (z takim podpisem zdjęcie w internecie) bo mnie kiedyś uczono dlaczego Łódź Łodzią się nazywa i tam brak wody byłł właśnie podstawą ;-)

http://www.joemonster.org/mg/albums/userpics/10001/normal_lodka-lodz-big.jpg

Bogus widok jak najbardziej z okien akademika. Jeżeli jeszcze nie zatraciłem orięntacji w terenie to zdjęcie zostało zrobione z okien akademika nr VII za moich czasów pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM .

Takie powodzie bywały w alejach . Ta jeszcze nie jest największa bo jak widać samochody jeszcze jadą :lol: :lol:

pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM .

:lol: :lol:

Kto wymyśla takie nazewnictwo?? :roll:

W czasach, kiedym był zmobilizowany pół jednostki jeździło na pogawędki :roll: do hotelu robotniczego (same kobietki)- też go tartakiem zwali. :wink:

jak się rżnie, to wióry lecą 8)

Ja w VII znalazlem zone :roll: , a zostawilem wnukom... internet ;)

Za moich czasow wiekszosc akademikow byla juz koedukacyjna, odchylki wykazywal tylko VIII - elektryczny i IV - dawne wlokno.

No a akademiki zwaly sie: HILUS, JOKER, Cotton, FUTURYSTA, Szeherazada i Tygrys - czyli tak, jak kluby.

Bogus widok jak najbardziej z okien akademika. Jeżeli jeszcze nie zatraciłem orięntacji w terenie to zdjęcie zostało zrobione z okien akademika nr VII za moich czasów pieszczotliwie nazywanego TARTAKIEM .

Takie powodzie bywały w alejach . Ta jeszcze nie jest największa bo jak widać samochody jeszcze jadą :lol: :lol:

To wywalil pobliski wodociag, ale po wiekszym deszczu ten kawalek wyglada tak samo.