Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sie poznaliście

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 455
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja spędziłam w tym akademiku piękne lata, ale z taką nazwą się nie zetknęłam :o , ale to dawno było. A w nim nie same kobitki, męża sobie tam znalazłam (albo on mnie) :D , muszę jego jeszcze zapytać. A co się stało z samolotem przed halą? O nim krążyła legenda, ale widać się sprawdziła. :wink: Ale mnie na wspominki wzięło, skończyła się właśnie Yapa, kto pamięta jeszcze kolejki po karnety?

Pozdrawiam Łodziaków

Ja spędziłam w tym akademiku piękne lata, ale z taką nazwą się nie zetknęłam :o , ale to dawno było. A w nim nie same kobitki, męża sobie tam znalazłam (albo on mnie) :D , muszę jego jeszcze zapytać. A co się stało z samolotem przed halą? O nim krążyła legenda, ale widać się sprawdziła. :wink: Ale mnie na wspominki wzięło, skończyła się właśnie Yapa, kto pamięta jeszcze kolejki po karnety?

Pozdrawiam Łodziaków

Nazwa raczej krążyła wśród męskiej części widowni. Ja również spędziłem tam wiele pięknych ,niezapomnianych czasami zabawnych chwil .

A mieszkałem w Zwartku

Samolot na jakiś czas odleciał ale uwierz mi ,że to nie moja wina.Robiłem co mogłem aby tak się nie stało :wink: :oops:

i tak,

żeby rozwalić wątek, wystarczy go podzielić,

nie wiem, czy mnie się zdaje, czy też jak już wszyscy zaczynają się dobrze bawić, to złośliwe licho, robi jakiś myk,

a to przeniesie wątek z psychologa gdzie indziej, (o krok do zdrady)

a to go dzielą, (jak się poznaliście)

albo można jeszcze, zbanować uczestników, skutecznie ograniczając ich działalność,

chciałbym się mylić :roll:

Pozdrawiam Łodziaków

Nazwa raczej krążyła wśród męskiej części widowni. Ja również spędziłem tam wiele pięknych ,niezapomnianych czasami zabawnych chwil .

A mieszkałem w Zwartku

Samolot na jakiś czas odleciał ale uwierz mi ,że to nie moja wina.Robiłem co mogłem aby tak się nie stało :wink: :oops:

Dlugi - historie znam ( i wiem co znaczy jak mowisz "staralem sie zeby samolot nie odleciał :wink: ),

ale kazda uczelnia miala te sama historyjke:D

na polibudzie warszawskiej wydz architektury - byla aula glowna i wisialo pod sufitem cos w rodzaju kandelabru - oczywiscie krazyla nasz wersja ze spadnie jak.....wiadomo co :wink: :lol:

do tej pory...NIE SPADŁ !!!!! :lol: :oops: :lol:

podobnie bylo na SGH i AM (tylko inne rekwizyty- juz nie pomne jakie)

i tak,

żeby rozwalić wątek, wystarczy go podzielić,

nie wiem, czy mnie się zdaje, czy też jak już wszyscy zaczynają się dobrze bawić, to złośliwe licho, robi jakiś myk,

a to przeniesie wątek z psychologa gdzie indziej, (o krok do zdrady)

a to go dzielą, (jak się poznaliście)

albo można jeszcze, zbanować uczestników, skutecznie ograniczając ich działalność,

chciałbym się mylić :roll:

I tu się z tobą zgodzę. W jakiś wampiryczny sposób wysysa to ze mnie energię i chęc do zabawy, i nie chodzi tu fakt podziału wątku ale o argumentację. Za dużo się o kimś pisze to go bęc . Oddzielamy ziarno od plew tylko kto ziarno a kto plewy ???????????????????? Ja jakoś tak głupio się poczułem i nie ukrywam ,że chęć do pisania to mnie zupełnie odeszła.

Bo są dobre i złe kobiety

i tych złych jest więcej

a Edzia dobra kobieta jest

Długi - jakbym Bogusia Lindę słyszała, nawet głos podobny :roll: :D