Maxtorka 15.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Hej Łodziaki A kiedy Was tak okrutnie zalało ? Sądząc po autkach ( jakiś seacik , VW New Beetle , jakis wanik ) chyba całkiem niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Hej Łodziaki A kiedy Was tak okrutnie zalało ? Sądząc po autkach ( jakiś seacik , VW New Beetle , jakis wanik ) chyba całkiem niedawno to celowa sadzawka, aby nazwa miasta zgadzała się z rzeczywistościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Tak u nas czasami robiom coby się brać studencka umyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Tak u nas czasami robiom coby się brać studencka umyła Znaczy sję Juwenalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 W Juwenalia to my się w pifku kąpiemy a nie w jakiejś wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 15.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja spędziłam w tym akademiku piękne lata, ale z taką nazwą się nie zetknęłam , ale to dawno było. A w nim nie same kobitki, męża sobie tam znalazłam (albo on mnie) , muszę jego jeszcze zapytać. A co się stało z samolotem przed halą? O nim krążyła legenda, ale widać się sprawdziła. Ale mnie na wspominki wzięło, skończyła się właśnie Yapa, kto pamięta jeszcze kolejki po karnety? Pozdrawiam Łodziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 W Juwenalia to my się w pifku kąpiemy a nie w jakiejś wodzie ..jak zwierzęta Wybacz starszej kobiecie co już zapomniała jak to w Juwenalia bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.03.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja spędziłam w tym akademiku piękne lata, ale z taką nazwą się nie zetknęłam , ale to dawno było. A w nim nie same kobitki, męża sobie tam znalazłam (albo on mnie) , muszę jego jeszcze zapytać. A co się stało z samolotem przed halą? O nim krążyła legenda, ale widać się sprawdziła. Ale mnie na wspominki wzięło, skończyła się właśnie Yapa, kto pamięta jeszcze kolejki po karnety? Pozdrawiam Łodziaków Nazwa raczej krążyła wśród męskiej części widowni. Ja również spędziłem tam wiele pięknych ,niezapomnianych czasami zabawnych chwil . A mieszkałem w Zwartku Samolot na jakiś czas odleciał ale uwierz mi ,że to nie moja wina.Robiłem co mogłem aby tak się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 i tak, żeby rozwalić wątek, wystarczy go podzielić, nie wiem, czy mnie się zdaje, czy też jak już wszyscy zaczynają się dobrze bawić, to złośliwe licho, robi jakiś myk, a to przeniesie wątek z psychologa gdzie indziej, (o krok do zdrady) a to go dzielą, (jak się poznaliście) albo można jeszcze, zbanować uczestników, skutecznie ograniczając ich działalność, chciałbym się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.03.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ja spędziłam w tym akademiku piękne lata, ale z taką nazwą się nie zetknęłam , ale to dawno było. A w nim nie same kobitki, męża sobie tam znalazłam (albo on mnie) , muszę jego jeszcze zapytać. A co się stało z samolotem przed halą? O nim krążyła legenda, ale widać się sprawdziła. Ale mnie na wspominki wzięło, skończyła się właśnie Yapa, kto pamięta jeszcze kolejki po karnety? Pozdrawiam Łodziaków Nazwa raczej krążyła wśród męskiej części widowni. Ja również spędziłem tam wiele pięknych ,niezapomnianych czasami zabawnych chwil . A mieszkałem w Zwartku Samolot na jakiś czas odleciał ale uwierz mi ,że to nie moja wina.Robiłem co mogłem aby tak się nie stało Dlugi - historie znam ( i wiem co znaczy jak mowisz "staralem sie zeby samolot nie odleciał ), ale kazda uczelnia miala te sama historyjke:D na polibudzie warszawskiej wydz architektury - byla aula glowna i wisialo pod sufitem cos w rodzaju kandelabru - oczywiscie krazyla nasz wersja ze spadnie jak.....wiadomo co do tej pory...NIE SPADŁ !!!!! podobnie bylo na SGH i AM (tylko inne rekwizyty- juz nie pomne jakie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 i tak, żeby rozwalić wątek, wystarczy go podzielić, nie wiem, czy mnie się zdaje, czy też jak już wszyscy zaczynają się dobrze bawić, to złośliwe licho, robi jakiś myk, a to przeniesie wątek z psychologa gdzie indziej, (o krok do zdrady) a to go dzielą, (jak się poznaliście) albo można jeszcze, zbanować uczestników, skutecznie ograniczając ich działalność, chciałbym się mylić I tu się z tobą zgodzę. W jakiś wampiryczny sposób wysysa to ze mnie energię i chęc do zabawy, i nie chodzi tu fakt podziału wątku ale o argumentację. Za dużo się o kimś pisze to go bęc . Oddzielamy ziarno od plew tylko kto ziarno a kto plewy ???????????????????? Ja jakoś tak głupio się poczułem i nie ukrywam ,że chęć do pisania to mnie zupełnie odeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 19.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Aggi , Długi dlaczego kochacie Edzię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.03.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Bo są dobre i złe kobietyi tych złych jest więceja Edzia dobra kobieta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A która "zla kobieta była"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jak usiądziemy kiedyś przy kociołku ze skrzyneczką piwa to ci poopowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Bo są dobre i złe kobiety i tych złych jest więcej a Edzia dobra kobieta jest Długi - jakbym Bogusia Lindę słyszała, nawet głos podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jak usiądziemy kiedyś przy kociołku ze skrzyneczką piwa to ci poopowiadam Z 1 skrzyneczką? To Ty nie bedziesz pil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Bo są dobre i złe kobiety i tych złych jest więcej a Edzia dobra kobieta jest Długi - jakbym Bogusia Lindę słyszała, nawet głos podobny ja jestem ta złą kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.03.2006 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jak usiądziemy kiedyś przy kociołku ze skrzyneczką piwa to ci poopowiadam ja Ci poopowiadam.... !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Aggi , Długi dlaczego kochacie Edzię ? ja też, bo to młodsza siostra, jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts