19501719500414 20.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Bo są dobre i złe kobiety i tych złych jest więcej a Edzia dobra kobieta jest Długi - jakbym Bogusia Lindę słyszała, nawet głos podobny ja jestem ta złą kobietą pomarzyć dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.03.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jak usiądziemy kiedyś przy kociołku ze skrzyneczką piwa to ci poopowiadam ja Ci poopowiadam.... !!!!!!! Znaczy Ty chcesz sama mi opowiedziec, czy Długi dostaje właśnie moralny zakaz opowiadania? Jesli chodzi o to pierwsze - znajdzie sie i trzecia skrzyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Acha..... Że Długi - rozumiem , ale Ty Aggi -jawiłaś mi się inaczej . Rozumiem że to przez wspóne pomieszkiwanie z Długim tak Cię naszło. No cóż , jeszcze raz sprawdza się teza , że człowiek nie wie kiedy trafi go strzała Kupidyna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Acha..... Że Długi - rozumiem , ale Ty Aggi -jawiłaś mi się inaczej . Rozumiem że to przez wspóne pomieszkiwanie z Długim tak Cię naszło. No cóż , jeszcze raz sprawdza się teza , że człowiek nie wie kiedy trafi go strzała Kupidyna. Pozdrawiam. A jak ja się jawiłam ? Kupidyna zatłukliśmy już na wstępie , żeby nie bruździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jak usiądziemy kiedyś przy kociołku ze skrzyneczką piwa to ci poopowiadam ja Ci poopowiadam.... !!!!!!! Znaczy Ty chcesz sama mi opowiedziec, czy Długi dostaje właśnie moralny zakaz opowiadania? Jesli chodzi o to pierwsze - znajdzie sie i trzecia skrzyneczka Nie ma takiej siły która mogła by zakazać mi opowiadania .Oprócz własnego poczucia przyzwoitości oczywiście. Doznałem kaca moralnego po naznaczeniu mnie jak jakiegoś trędowatego.Czekam aż mi przejdzie i znowu zacznę się uśmiechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Acha..... Że Długi - rozumiem , . To znaczy CO rozumiesz ????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Acha..... Że Długi - rozumiem , . To znaczy CO rozumiesz ????????????????????????? pewnie, że ten charakter masz taki... taki.... niekonwencjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 O to to ! Zacznijcie już się uśmiechać ! Cały fanclub czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A jak ja się jawiłam ? Kupidyna zatłukliśmy już na wstępie , żeby nie bruździł Nie gadaj za dużo bo zaraz będą chcieli wiedzieć czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No ciekawe - czym go zatłukłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No ciekawe - czym go zatłukłaś ? normalnie, patelnią długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A Kupidyn przyszedł mi na myśl , w kontekście Twojego wyznania dużymi literami pisanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A Kupidyn przyszedł mi na myśl , w kontekście Twojego wyznania dużymi literami pisanego. Aaaaaa w sensie, że Edzię !!!! Długi tak Edzię zachwalał, że postanowiłam ulec tej magii, chociaz na ogół nie podzielam gustu długiego w odniesieniu do kobiet. Wyjątki są 2: - Edzia właśnie - żona długiego - piękna poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A Kupidyn przyszedł mi na myśl , w kontekście Twojego wyznania dużymi literami pisanego. Znaczy moje czy Aggi wyznanie cię tak zaintrygowało ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No ciekawe - czym go zatłukłaś ? I skąd przypuszczenie ,że akt ten został dokonany jednoosobowo .??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wyznanaie Aggi było sprawcą sprośnych myśli Długi , a może by tak jaki esej nt. " patelnia a sprawa polska " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 porzuć zatem grzeszne myśli te!!! długi nie może napisać kolejnego eseju, bo znowu się okaże, że zdominowaliśmy wątek i ktoś zechce z nami zrobić porządek, od czego mamy z długim cofkę i niechęć nas ogarnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Smutno a może da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wyznanaie Aggi było sprawcą sprośnych myśli Długi , a może by tak jaki esej nt. " patelnia a sprawa polska " Ale mam głupie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Smutno a może da się coś z tym zrobić ? To zależy czy jestes bardziej Baba czy Jaga. A skoro już wyciągasz swoją pomocną ..... dłoń to w miarę potrzeb postaram się skorzystać Skąd jeseś babajago ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts