babajaga 21.03.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Synek pyta tatusia: - tata jaka jest różnica między czarodziejką a czarownicą ? tata na to : - jakieś dwadzieścia lat W świetle tych kryteriów , ani baba , ani jaga tylko czarownica Skąd jestem ? Ty i Aggi jesteście moimi ziomalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Synek pyta tatusia: - tata jaka jest różnica między czarodziejką a czarownicą ? tata na to : - jakieś dwadzieścia lat W świetle tych kryteriów , ani baba , ani jaga tylko czarownica Skąd jestem ? Ty i Aggi jesteście moimi ziomalami. Ufffff.................ti i z tą pomocą będzie łatwiej Jak już wszystkim minie deprecha zimowa to sklecimy jakieś spotkanko ... mam nadzieję ,że wsiądziesz na miotłę i przybędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 STRZEŻ SIĘ POCIĄGU (u długiego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jakiego tam przeciągu , taż okna się pozamyka coby miotła nie odleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dobra , dobranie zmieniajcie tematu ,tylko zacznijcie coś skrobać piórem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.03.2006 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 długi - do skrobanki przystąp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 21.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 tyle godzin temu padło wezwanie i co!!!!!!!!!!!!!! ile jeszcze mamy czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 A Kupidyn przyszedł mi na myśl , w kontekście Twojego wyznania dużymi literami pisanego. Aaaaaa w sensie, że Edzię !!!! Długi tak Edzię zachwalał, że postanowiłam ulec tej magii, chociaz na ogół nie podzielam gustu długiego w odniesieniu do kobiet. Wyjątki są 2: - Edzia właśnie - żona długiego - piękna poprostu Teraz to dopiero przyuważyłam No to już wiem dlaczego tak czkawka mnie ostatnio męczyła. Strach się bać co ten Długi Ci Aggi naopowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.03.2006 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 No to już wiem dlaczego tak czkawka mnie ostatnio męczyła. Strach się bać co ten Długi Ci Aggi naopowiadał długi pięknie opowiadał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 23.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 cześć babajaga .... już nie śpisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 23.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Cześć słoneczko ! Już dawno , tylko nie chciałam nikogo budzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Co tak wcześniej wstajesz ???????? Nie miał cię dzisiaj kto przytulić Zobacz jaka wiosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 23.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Rzeczywiście, pięknie wiosna przychodzi . Długi , hmm nie wiem jak zapytać .Są czynione jakiś przygotowania do zabiegów okołomedycznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.03.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Rzeczywiście, pięknie wiosna przychodzi . Długi , hmm nie wiem jak zapytać . Są czynione jakiś przygotowania do zabiegów okołomedycznych ? obawiam się, że długiemu wena zdechła i ze "skrobania" nic już nie będzie Zresztą rozumiem go, bo mnie też się odechciało. Ale.... w kontekście wiosny długi na pewno chętnie podejmie aktywność mniej intelektualnej natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Skrobię po cichu tylko nie publikuję.........bo...............znowu nas podziela albo co. A aktywność się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ale.... w kontekście wiosny długi na pewno chętnie podejmie aktywność mniej intelektualnej natury Ach, Wy kobiety, wszystko sprowadzacie do prymitywnych instynktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ale.... w kontekście wiosny długi na pewno chętnie podejmie aktywność mniej intelektualnej natury Ach, Wy kobiety, wszystko sprowadzacie do prymitywnych instynktow do czego sprowadzamy? to w końcu czym mysli dlugi i reszta męskiej części społeczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 23.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 No i się wściekło A ponoć jesteśmy pełne finezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.03.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ponoć jesteście ale nie zawsze wam to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts