mmmad 23.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Długi, my też jesteśmy! Tylko niezbyt czesto nam wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.03.2006 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Tylko niezbyt czesto nam wychodzi a co niezbyt często? Może trzeba nad TYM popracować ? albo wręcz stymulowac (jakkolwiek by to nie zabrzmiało ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.04.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Długi - co się dzieje gdzie reszta opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 zagadka ......kto zgadnie o kogo chodzi ??? Kawaler do wynajęcia dla starszych pań Wszelkie usługi i wszelkie pragnienia zaspokoi nasz kawaler w oku mgnienia. Niedrogo bierze i jest elastyczny. Czasem jest smutny a czasem bombastyczny. Nie jest też wybredny i ma własny transport. Nie ma z nim problemów i jest pełny komfort. Bo nasz kawaler do wynajęcia nie brzydzi się gięcia, pięcia i rozpięcia. Bo chłopak to .........????????? ..... jesli nie kumasz to podpowiedz dalsza Zawsze czysty i zawsze zdrowy. Klientki nie skarżą się na jego usługi, bo jego interes jest naprawdę długi .......??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 taksie zastanawiam ......może warto reaktywować wątek ...........w ramach autoterapi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Obawiam się długi, że nasze 5 minut minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Aggi! Myślę, że długi ma rację!! Dawajcie dalej!! Piękny wątek! Przesyłam radosne pozdrowienia z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Obawiam się długi, że nasze 5 minut minęło Daje Wam wyjatkowo jeszcze z 3 i pol minuty . Sama sie dziwie skad tyle laskawosci we mnie A moze szpital ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Obawiam się długi, że nasze 5 minut minęło Daje Wam wyjatkowo jeszcze z 3 i pol minuty . Sama sie dziwie skad tyle laskawosci we mnie A moze szpital ? na szpital to jeszcze za wcześnie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ty nie gadaj tylko sie ukladaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ty nie gadaj tylko sie ukladaj tylko nie na mnie, tylko nie na mnie.... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 najlepiej caly ciezar zwalic na mnie najmniejsza piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 od razu byś chciała żeby na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 tam zaraz bym chciala wiadomo , ze dlugi jest za dlugi jak dla mnie chyba ze na dwa razy to moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.02.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 tam zaraz bym chciala wiadomo , ze dlugi jest za dlugi jak dla mnie chyba ze na dwa razy to moze ostatnio modna jest cyfra 3 )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 17.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Pllliiisssssss piszcie. Przeczytałam cały wątek i jestem pod wrażeniem i chce ciągu dalszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Pllliiisssssss piszcie. Przeczytałam cały wątek i jestem pod wrażeniem i chce ciągu dalszego. Ty sie lepiej zastanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.02.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ...chce ciągu dalszego. Ty sie lepiej zastanow ja z autopsji wiem, że ciąg z długim jest wyczerpujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Moze i racja jak sie ciagalismy ostatnio to dlugo zeszlo jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 17.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam Odkryłem dziś ten wątek (pewnie dlatego, że długi go odgrzebał) i nic dziś nie zrobiłem, a tyle zaplanowałem , uśmiałem się do łez Zostawię ślad, będzie mi łatwiej śledzić, zwłaszcza, że się w tym samym akademiku mieszkało, na tym samym wydziale studiowało i Marmura znam to tak jakoś fajnie poczytać i powspominać stare czasy. Jak ja zaczynałem to Długi już kończył (w sensie studiowanie), ale kojarzę, i tak coś czuję, że się kiedyś gdzieś spotkaliśmy pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts